Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın kıslar nasılsınız havalarda soğudu iyice sıkı giyinin bebişinizi hasta etmeyin canlarım öptm hepinizi

günaydın sinem...
benim dün bütün gün midem feci şekilde yandı beni çok rahatsız etti yaa (
çok canım istedi akşam hamsi tava yaptım ancak pişirirken atıştırdım iyi hoş sonra sofrada 3-4 lokmadan sonra gitmedi daha midem karıştı yiyemedim eşimde şaşırdı.. zorlarsam kusarım dedimm güldü :)
ne bulanıyor tam olarak nede bişey...şişkinlik bulanma gaz yanma hepsi bir arada....

ilsu tatlış sen yaptın ya ... senin resmen bulanıyo .. otobüsde baya sürüyor umarım rahat geçer canım ya...

ya zaten öyle oluyo canım karışık bişeler hissediyosun midende bulanıyo gibi oluyo kusucakmışsın gibi oluyo çok yemek yemişsin gibi şişiyo 1 saat sonrada hiç yemek yememiş gibi kazınmaya başlıyo incim aldın mı yanına atıştıracak bişiler

günaydın fıstıklar
sinemcim ben yeni geldim çok trafik vardi geciktim işe zaten :)) nasılsın güzelim ?

özgülcüm bensiz balıklar midene inmedi dimi hehe:)))
ya canım belki de sende sadece bu yanmalar olacak birde üstüne bulantıyı düşünemyiorum yani.

beni sorarsanız aynıyım sabah ve aksam yatış saatlerinde midem kalkıp tekrar iniyor bugun yürürken bi arabanın mazot kokusu geldi burnuma sanki bööö midem nasıl kalktı .

Aldım sinem meyve aldım cnm yanıma 1 de açmam var. :))

evet ilsu geçmedi vallahi... Dedimki iyice kötü olmadan yediğimi yiyim dememe kalmadan yiyemedim zaten..

Galiba kızlar benim midem yanacak şu an yine var ya... :))

bizim geliin de midesi çok yanmışş onun oğlu olcak nasip olursa şubatta ....
Belki benimde oğlum olcakdır :))
ilsu seninde kızın ... :)

benim başından beri hem yandı hem ekşidi 6 haftada şidetteli kusmalarım başladı hem erkek hem kız mı acep ???hehehe günaydın kızlar
dün ikili testiminin sonucunu aldım doktorum risk gurubunda değilsin dedi 5 aralığa gün verdi 5 şinde görecem teyzoşları kuzularımı

canım çin takvimi şaşacak zaten bizimkilerde
benim erkek çıkıyordu ama içimden kız geçiyor
seninkide kız çıkıyordu ama erkekmiş gibi geliyor seninkide:))

2 li testinin güzel çıkması çok güzel bir haber güzelim hayırlı olsun
ben hemen tanıyı koyuyorum birisi kız birisi erkek hehe :)))

diloş nş bugun gelir neti acılır da
smile adsl e baya bi saymıştır eminim:)))

kızlar buarada yaprak cumadan beri girmiyor merak ettim

slm kızlar hoşgeldiniz bende önceki sayfaları okuyodym sıkıntıdan hepiniz yazıp kaçmışsınız konuşamadan nayse öğle arasına az kaldı afiyet olsun canlarım öptm dırımkızı testinin iyi çıkmasına sevindim

ya kızlar kimse gelmedi bugün sohbet edelim neyse yarın görüşmek dileğiyle bebişlerinize ve kendinize iyi bakın öptm canlarım hepinizi

ya canlarım geldiğinizi yeni fark ettim önceki sayfalara dalmışım son sayfayı unuttum neler yaşamışsınız yaaa allah yaşatmasın en kötü gününüz bu günkü gibi olsun kıslar

ya bende benimle kimse sohbet etmek istemiyo herhalde diyodum artıkın kendi kendime ama gelmişsiniz ben görmemişim sizleri keyifler nasıl canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…