Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

slm ilsu nasılsın canım mrb leziz bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim bende 2 dr. gittim 2 de aynı şeyi söyledi kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum yoksa beni zehirleyecekti .lezizciğim bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım

10 haftalıktı hala kalp atışı yoktu vücut eritmeye başlamış kalp atışı olmayınca gelişmemişti ilk bebeğimdi ama yiyecek ekmeği yokmuş hayırlısı böyleymiş ne yapalım

sinemcim ben haftaya çarsamba günü 5+3 oluyorum Allahın izniyle
o gün için randevu aldım .sadece keseyi görebiliriz sanirim .
birde belki vitamin falan verir .

kızlar ben soğan kürüne başladım15 gün içecem sabah akşam 1 bardak adet sancısı akıntı iltihap kist hiç bir şey bırakmıyomuş ben adet sancısı için içecem

ama incim kaç kilosun ki sen zayıflamayı düşünme bebişini düşün düzenli ve sağlıklı beslen bide cep tlf yanınıza fazla yaklaştırmayın kızlar ya radyasyon yayıyolar ya bebişe zarar vermesinler

ben bıraktım bugünlerde içmiyorum canım folic asiti kilo almaya başladım ocakta yeniden başlicam içmeye sende içince kilo aldın dimi

ya parakcım gelmiş yazmışta ben hiç görmedim
bende diyorum ki nerede hatta dileğe bile dedim yaprak yok diye o da merak etti .
Bizler iyiyiz canım ya şu pc ni hemen yaparlar inş da seni özlüyoruz ......

Ben folik asitten kilo almadım sanırım sinemcim yememden ötürü alıyorum:)))
58 kiloyum şuan boyumda az değil zayıf duruyorum ama zayıf değilim yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…