Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar dilekle konuştum hepinize slm ı var .adsl lerinde sorun varmış 1-2 gün olmayabilirmiş haberinizi olsun.

oy oy ilsucuğum yapmışsın takvimini inşallar 38. 40. haftalarıda görür sağsağlim kucapına alırsın yavrunu canım

sizin kalmanıza çok seviniyorum sanki ben hamile kalmış gibi ama benim için umut artık şubatta inş. koçiş gelince hemen hamile kalırsam kasımda doğum yaparım benle aynı burç olur bebiş akrep

Sinemcim sakın öle şeyler düşünme neden olmayacakmışş hem saen rahat ol.. Uğraşıyonda olmuyor değil ya eşin yanında değil ondan...
Zamanı var demkki...
Bi kere kaldın yine kalırsın....

kıslar merhaba,burası hamişler sayfasına dönmüş ne güzel,boş gebelik kırıntısı kalmış bir kaç tane,inşallah o kırıntıları da süpürür atarız da toptan topiğin adını değiştiririz, haa bu arda kıslar ben sayfaya giremiyorum diye beni untmayın dualarınızda:Saruboceq:, küserim sonra haaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama görüşmek üzere hoşçakalın..

Güle güle tatlım yarın görüşmek umudu ile....

Aysima canım hoş geldin.. Seni unuturmuyuz hiç hepimize dua ediyoruz burada...
Kuşun öldükden sonra nasıl oldun biraz daha iyisin umraım tatlım.. Fırsat buldukça gel özletme kendini çok öpüyorum :)

Unutur muyuz özlemcim .
sende enerji dolusun valla yazıların uslubun çok hoşuma gidiyor .
Ara ara uğra böyle ok özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…