- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #5.481
oy başaldı artık bulantılar halsizlikler hazırlan ilsucuğum sende seninde başlicak nasılsın iklimsu
mrb arkadaşlar herkese umarım iyidir ve iyi olun da biraz geçmişe bakdımda taze hamileler mide b ulantılarınız başlamış size dedim tadını çıkarın diye ben neler çektim 4. aya kadar inşallah siz benim kadar çekmezsiniz çünkü zorrrrrrrrrrrr gerçi bebeklerimiz sağlıklı olsunda katlanıyoruz ama ben sinirden ağlardım. şunuda anladım ki herşey geçiyor şuam allahıma şükürler olsun rahatım o günleri unuttum bile bende dün doktora gittim ayrıntılı ultrason için çok şükür kızım gayet sağlıklı bir problemi yok şimdilik herşey yolunda dedi doktor ayrıntılı ultrasonu prof.doktor yapıyor zaten kendi doktorum yapmadı sadece tek sorun bebeğin eşi yani plasenta rahim yolunu kapamış aşağı taraftaymış bunun bebeğe bir zararı yok ama normal doğum yapma şansım olmuyormuş doktor belki döner dedi ama adamda pek emin deil bide bu durum kanam riski taşıyormuş yani ağır kaldırma çok iş yapma falan dedi doğuma kadar çok dikkat etmeliyim ....
hoşgeldin dilekcim
yaa görüyormusun midem bulanmıyor diye diye bulandırdı ensonunda özgül midesini
benim hafta bası sabahları bi tuhaflık vardi şimdi hiç bişeyim yok sanki hamile değilimiş gibi dilekcim yaa göğüslerim feci acıyor birde sürekli wc ye gidiyorum okadar belki de midem fazla bulanmaz benim belli olmaz .gerçi daha da erken .
ablamında öyleydi canım normal doğum yapmadı ve kanama riskinden ötürü ağır işler yapma deimşlerdi. ee bebiş kime benziyor bakalım yüzünü baya net görmüşsünüzdür ?
canım 25 temmuzda ilk bebeğimdi kalp atışları duyulmadığı için 10 haftalıkken sen ne zaman oldun o zamandan beri uğraşıyorum hamile kalamadım artık takmıcam kafaya kocamda burda yok gelince yumurta takibi yapıp öyle denemeyi düşünüyorum işimi şansa bırakmıcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?