Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

mrb arkadaşlar herkese umarım iyidir ve iyi olun da biraz geçmişe bakdımda taze hamileler mide b ulantılarınız başlamış size dedim tadını çıkarın diye ben neler çektim 4. aya kadar inşallah siz benim kadar çekmezsiniz çünkü zorrrrrrrrrrrr gerçi bebeklerimiz sağlıklı olsunda katlanıyoruz ama ben sinirden ağlardım. şunuda anladım ki herşey geçiyor şuam allahıma şükürler olsun rahatım o günleri unuttum bile bende dün doktora gittim ayrıntılı ultrason için çok şükür kızım gayet sağlıklı bir problemi yok şimdilik herşey yolunda dedi doktor ayrıntılı ultrasonu prof.doktor yapıyor zaten kendi doktorum yapmadı sadece tek sorun bebeğin eşi yani plasenta rahim yolunu kapamış aşağı taraftaymış bunun bebeğe bir zararı yok ama normal doğum yapma şansım olmuyormuş doktor belki döner dedi ama adamda pek emin deil bide bu durum kanam riski taşıyormuş yani ağır kaldırma çok iş yapma falan dedi doğuma kadar çok dikkat etmeliyim ....

hoşgeldin dilekcim
yaa görüyormusun midem bulanmıyor diye diye bulandırdı ensonunda özgül midesini
benim hafta bası sabahları bi tuhaflık vardi şimdi hiç bişeyim yok sanki hamile değilimiş gibi dilekcim yaa göğüslerim feci acıyor birde sürekli wc ye gidiyorum okadar belki de midem fazla bulanmaz benim belli olmaz .gerçi daha da erken .
ablamında öyleydi canım normal doğum yapmadı ve kanama riskinden ötürü ağır işler yapma deimşlerdi. ee bebiş kime benziyor bakalım yüzünü baya net görmüşsünüzdür ?

günaydın kızlar...
işe geldim ama üşüyorum. midem fene artıkın sabahları bulanmaya başladı doğru dürüst bişey yiyemiyorum.... hasta gibi oldum...
hayırlısı olsun umarım çok sürmez bu durum....

günaydın canım,
hatta birasda erken basladı senin bulantın Allah yardımcın olsun tatlım hem iş hem hamişlik zor valla

canım mrb daha çok erken belirti olmamasının benim 6.haftanın sonuna doğru bulanmıştı canım belkide söylediğin gibi senin fazla bulanmaz kuzenimin eşinin hiç bulanmamış geçen anlattıda o da şimdi 7,5 aylık hamile vallahi kıskandım ben çok çektim biliyorsunuz tatlım umarım senin o kadar çok bulanmaz erkek çocuk mide bulantısı yapmazmış derler erken gebelik haftasında
canım ne bilim biraz telaş yaptım önce ama sonra baya kişi benim gibi imiş onu öğrenince içim rahatladı ben hamile kaldığım günden beri ev işlerinden elimi ayağımı çektim sorma önceleri hergün evi süpürür silerdim şimdi haftada 1 yapıyorum bazen ablam gelip yapıyor yani ben ağır iş pek yapmıyorum gerçi mutfakta tezgahın önünde ayakta uzun süre kalınca bile sırtım ağrıyor şimdide bu sıkıntılar var hamilelik uzun ve sıkıntılı bir dönem canım ya ...
teyzesi yiğenin çok yaramaz sorma yüzünü göstermiyor adam baya uğraştı elini kapıyor kafasını çeviriyor sorma ama bana pek benzemiyor sanki babasına benziyor ağzı burnu falan gerçi doğunca belli olur ama ben kendime pek benzetemedim

benim biraz işlerim yoğun canlarım arada yazdıklarınıza katılırım eltim bugün doğum yapıyo oğlu olacak öğleden sonra onu görmeye gidicem

Dilekcim benim arkadasımında ayrıntılada yüzü aynı kendine benziyordu bebiş bi doğdu aynı babası:)))
sizinkide tersi olur :))

günaydın Sinemcim
erkenden açmışsın sayfayı
Nasılsın iyi misin?
ben bayabi rahatım ya hamile gibi hissedemiyorum kendimi ((

merhaba kızlar
nasılsınız neler yapıyorsunuz
ben yoğunluktan bir türlü giremiyorum siteye
amanda aman hamişlerimizin mideside bulanırmış :)))
kızlar zordur eminim ama olsun yetrki meleklerinizin sağlığı iyi olsun
ilsu,istiridye,yaprak,cimbom.iklimsu inşallah hepiniz iyisinizdir.
bu arada yeni bir arkadaşımız daha olmuş zeytincim merhaba seninle tanışamadık
ben uzun süredir siteye giremiyorum sende hoşgeldin arkadaşım aramıza
inşallah bizlerde en kısa sürede hamile kalırız :)))
hepinizi öpüyorum

mrb deryacım teşekkür ederim iyi dileklerin için inş. en kısa zamanda hamile kalırız ilsucum daha küçük bebeğin bikaç hafta sonra görürüm seni bulantıların bi başlasın sıkma canını kontrole ne zaman gideceksin hcg ölçtürmüşmüydün hiç

canım 25 temmuzda ilk bebeğimdi kalp atışları duyulmadığı için 10 haftalıkken sen ne zaman oldun o zamandan beri uğraşıyorum hamile kalamadım artık takmıcam kafaya kocamda burda yok gelince yumurta takibi yapıp öyle denemeyi düşünüyorum işimi şansa bırakmıcam canım

canım nerdeyse aynı zamanda kürtaj olmuşuz.bende 29 temmuzda 9 haftalıkken kürtaj oldum.
benimde ilk bebeğimdi.ben kürtaj olduktan sonra bazı testler vardı onları yaptırdım.onların sonuçlarıda temiz çıktı.doktor bana 6 ay bebek yapma demişti.rahimin toplansın demişti.bende bu aya kadar korunuyordum.ama ay canıma tak etti.6 ay bekleyemicem o yüzden bu ay başladım çalışmalara ama bu ay pek umudum yok.bende bir bebişim olsun çok istiyorum.bu aralar sürekli rüyamda oğlum varmış sürekli onu emzirdiğimi görüyorum ya ne bileyim allah herşeyin hayırlısını versin.

hoşgeldin deryacım
ii dileklerin için tşkler
sen karar verdin mi baslıyor musun calışmalara:)))
inş arkamızdan geleceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…