Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım mrb boş gebelik denmesi için çok erken zaten 5+3 anca keseyi görebilir bebeği görmesi imkansız boş gebelik denmesi için 8 haftaya kadar bekliyorlar sen kendini üzme ve başka bir doktora gitmende fayda var telaş etme allah yardımcın olsun allahım bebeğini sana bağışlasın

mrb arkadaşlar
derya canım iyiyiz herşey yolunda umarım sende bir an önce hamile kalırsın ...............
ilsu canım nasılsın yiğenim nasıl ...
Adaşım güzelim ya başın sağolsun çok üzüldüm allah geride kalanlara sabırlar versin ...
Özgül canım midem bulansın diyordun bak istediğin oldu tatlım gerçi bulantıların başlaması iyi çünkü tam zamanı meleğin sağlıkla büyüyor ....

kızlar huuuuuuuu
neredesiniz nereye kayboldunuz
ben bugün biraz müsaitim ama bugünde siz yoğunsunuz galiba:)

iklimsu canım teşekkürler benim içinde dua et
senin dua kabul olur nede olsa 2 kişi dua ediceksiniz :))))
inşallah bende bu ay hamile kalıp aranıza katılırım

canım hoşgeldin ;
biz iyiyiz sanki hiç hamile değilimişim gibi gelior bana
yarın dr a gideceğim işte bakalım
senin yaramazda iyiymiş daha ne olsun:)))

Slm derya nasılsın mrb demet boş gebelik için erken çünkü geç döllenme olduysa kese zor görünür başka dr. Git 8-9 haftaya kadar bekle düzenli git dr. Büyümeyi izlesin hemen kürtaj olma 8 haftadan sonra kalp atışları ortaya çıkmayıp kese boş görünürse o zaman kürtaj olursun canını sıkıp sitrese girme

benimkilerde yoğun canım başkalarının işini yapıp duruyorum patlicam az kaldı ya strese giriyorum valla işler zaten kötü

kalite yönetim sistemine bide revire bakıyorum canım aradaki angarya işlerde cabası personelede yardım ediyorum zorda kaldılar mı sen ne iş yapıyosun evet allah yardım etsin bu zamanda iş bulmak çok zor canım

deryacığım ne zaman adet olacaksın ben kürtaj olduğumda dr. korunmana gerek yok dedi ama 15 gün ilişki yasaktı sonrada olmadı hayırlısı vakti zamanı var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…