Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ilsucum inşallah rüyam gerçek çıkar
güzelim ben daha fazla beklemeye dayanamadım ve bu ay başladım çalışmaya bakalım ne olacak
eğer bayramda adet olmazsam çifte bayram yaparım
gerçi bu ayda 7-8 gün geç adet oldum ama bakalım hayırlısı ne olur benim içinde dua edin.
çok istiyorum bende bir meleğim olsun:)))

selam kızlar... anca yazabiliyorum kusura bakmayın midem fena bu aralar...
zeytin canım n asılsın... dr.a yarın gideceğim allah izin verirse....

derya canım hoş geldin .. inşallah rüyan güzele çıkacak çalışmalara başlamışsın tez zamanda senden de müjde almak nasip olur inşallah canım....

hoşbulduk güzelim
yarın doktora gitde bize bir an önce güzel haberlerini ver canım

iyi dileklerin için de teşekkür ederim.inşallah peşinizden gelirim bende :))))

başı sağolsun ben yeni geldim kızlar eltim doğum yaptı onu ziyarete gittim çok tatlı bi oğlumuz oldu darısı tüm olmayanlara

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün hamişler bebişleriniz nasıl ben iyiyim geldik işte bugünde işe allah yokluğunu vermesin canlarım hepinizi öpüyorum

Günaydın sinem....
Vallahi benimki yarına kaldı sanırım ilsu da yarın gidecek.....

Tek yollamadı eşim bu gün için yarında beraber gideceğiz sabah erkenden bişey olmaz ise.....

Günaydın kızlarr
eskiden çok kalabalık oluyorduk özlüyorum o günleri
Sinemcim ben yarın gideceğim dr a özgül de yarın gidecek:))

mrb kızlar yeni katıldım aranıza. 5+3 hamileyim. doktor dün boş gebelik olduğunu söyledi.az kalsın kürtaj yapıyodu. istemedim.cok korktum.bugün başka doktora gidicem. kızlar doktor yanılmış olabilir mi. benim durumumu yaşayıpta bebeğine kavuşan var mı. çok korkuyorum.

evet önceden daha kalabalık oluyodunuz hayrandım aranızdaki sohbete ama şimdi çok kişi girmiyor incim senin bebişin kalp atışlarıda görünür erken ama belki görürsün canım ilsunun biras daha var ancak keseyi görürsün canım oy minişleri yarın mı göreceksiniz

kızlar günaydın naber,nasılsınız bakalım bugün
ilsu,isridye canlarım yarın hayırlısıyla gidinde doktora bize güzel haberler verin
zeytincim sen nasılsın neler yapıyorsun

demetcim
boş gebelikten söz etmek için senin haftan erken
boş gebelik için genelde doktorlar 8-8,5 haftaya kadar bekliyorlar
belki senin geç döllenme olmuştur
bence biraz daha bekle ve başka doktorada git
içini ferah tutmaya çalış allah hayırlısını nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…