Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım ben kürtaj olduktan 38 gün sonra 4 eylülde adet oldum.ondan sonra 1 ekimde daha sonrada 5 kasımda adet oldum.
eğer bu ay tutturamazsak bayramda adet olmam gerekiyor
canım sen niye adet olmadın.bir doktora gidip görünseydin keşke ona göre yumurtlama takipi yapardın.

güzelim senin işinde pek zormuş allah kolaylık versin.
bu arada hangi şehirde oturuyorsun

canım ben 25 temmuda kürtaj oldum 20 ağustosta adet oldum 19 eylül 18 ekim 16 kasım 25 günde birdi kürtajdan sonra 30 günde bir olmaya başladım bu ya bakalım ne olacak eşim yurt dışında gelince dr. gidip yumurta takibi yaptıracam zamanını kaçırıyoruz galiba :))

güzelim hayırlısı olsun
güzel olan adetinin düzenli olması en azından yumurtlama takibi yapman daha kolay olur
eşin ne zaman gelicek eger bu ay içinde gelirse bu ayıda kaçırmamış olursun.
işyerin istanbuldamı?

canım bende birazdan çıkıcam yarın görüşürüz
kendine iyi bak
diğer kızlarda gittiler galiba
yarın olsunda bir an önce ilsu ve istiryeden güzel haberler alalım moral bulalım

yok canım hatay iskenderun eşim gelmez ocak 15 ten sonra gelecek sanırım tam tarih belli değil evet adetlerim düzenli ama olmadı hayırlısını versin allah en kısa zamanda hamile kalırız inş. canım iyi akşamlar

günaydın kızlarrr nasılsınız yeni bir gün yeni umutlar hamişler bebişlerinizi kontrole gidiyosunuz bugün umarım herşey yolundadadır canlarım

günaydın kızlar
zeytincim maşallah ne kadar erkencisin :)))
senin iş erken başlıyor galiba
bugün hamişler hayırlısıyla doktora gitsinlerde bize güzel haberler versinler
kaçta gidicekler acaba

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım?
şuanda özgül dr da büyük ihtimalle heyecanla bekliyorum onu.
bende 13.15 te gideceğim kızlar dualarınızı eksik etmeyin.

ilsucum günaydın
canım hayırlısıyla seninde güzel haberlerini bekliyoruz
kaç gibi tekrar geri gelip bize haberleri yazıcan

günaydın canlarım dua ediyorum umarım herşey yolunda olur güzel haberleri verirsiniz bizlere evet deryacığım 7:15 geçe işyerinde oluyorum erken mesaim başlıyor hadi özgülcüğüm güzel haberle gel öğleden sonrada ilsu güzel haberle gelecek

ben bu gece rüyamda yine çok güzel bir bebiş gördüm
bana ne oluyor anlamıyorum
iyice kafayı yemeye başladım galiba ne dersiniz :)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…