Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

oo yaprakcım güzel haberler aldık senden süper ,ay inş bu ay hamile kalırsın canım sen ii calış bizde dua edelim tüm kızlar sana :)))
karamsar olma şuandan itibaren pozitif düşün ki güzel şeyler olsun:sm_cool:

ilkönce geçimş olsun dileğimn ardından tebrikler arkadasım.
daha çok erken bebeğin görünmesi , kesenin bile görünmesi büyük başarı. umarım pıhtılaşmaya meyil vermemek için bebe aspirinini ve iğneni kullanıyorsundur.

ilsucum cevap verdiğin için teşekkür ederim.bilgisi olan ve seni anlayan birisiyle konuşmaya çok ihtiyacım vardı.hala şoktayım sevinemedim.
doktorum aspirin vermeyim bebeğin gelişmesi esnasında belki ters bi etki yapabilir dedi.zannedersem kanamaya sebep olup bebeği kaybetmemem için için öyle söyledi.ama haftaya bir aksilik olmazsa inşallah hemen iğne ve aspirin başlayacağınıda söyledi.normalde ne zaman görülür biliyormusun bebek? ve boş gebelikte hamilelik belirtileri devam ediyor galiba değilmi. bana tavsiye edebileceğin bişeyler varmı. şimdiden teşekkür ederim canım

canım hamileliğin hayırlı olsun, bu sefer Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. ama senin bu sayfada yer alman için henüz erken. ve inşallah da yer almazsın. yani gebeliğin boş değildir inşallah. canım kaç haftalık gebeliğin var bilmiyorum ama 7. haftada falan kalp atışları görülüyor. burda 9-10.haftalara kadar bekleyenler de olmuş. bazen öyle mucizeler de oluyor. sen 1 hafta bekleme yani şöyle 2 günde bir kanda betahcg baktır. 2 ye katlıyorsa sorun yoktur, görürsün bebeğini. mesela benim 2 ye katlamıyordu. yani keseyi görene kadar düzenli artış vardı sonra artışlar azaldı. ordan da anlaşılıyor zaten. hemen endişelenme canım. inşallah 1 hafta sonra görürsün bebeğini. bazen doktorlarda böyle insanı endişelendiriyor. sen mutlu mutlu hamileliğinin tadını çıkar.

evet ilsucum yumurtam gelişmiş. inşallah hamile kalırım, sonuç güzel olur. pozitif düşünmeye çalışacağım canım çok da kafama takmamaya gayret edeceğim. olmazsa da kısmet artık ne diyeyim hayırlısı olsun. dualarınızı eksik etmeyin.

sevgili yaprak nil ve ilsu
yorumlarınız ve iyi temennileriniz için teşekkür ederim .Allahım hayırlısıyla hepimize kucağımıza bebişler almayı nasip etsin.gebeliğimin kaç haftalık olduğunu bilmiyorum fisfisfis kan tahlilimde bugün 879 çıktı beta hcg ve en son adetimin ilk günü 11 mayıstı sizce ne kadarlıktır?pazartesi kan tahlilimi tekrarlayım. sağolun ya içimi rahatlattınız ya allah ta sizleri rahata erdirsin inş.a.s.
biliyormusunuz hamileliğimi ilk paylaştığım kişilerdensiniz:asigim:alahh hepimizin yardımcısı olsun

canım benim daha çok yeni senin hamileliğin. ben de bu değerlerde kese bile görünmedi ya. betahcg 3000 olunca vajinal ultrasonla gördük düşün yani. seninki gayet iyi. ne kadar şanslısın ki keseyi görmüşsünüz. bu sefer herşey yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın inşallah. bizlere de dua et. hamilelerin duası kabul oluyormuş canım öyle diyorlar. güzel haberler alınca bizlere de bildir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım inş. dualarım sizinle rahatladım biraz sayenizde.birlikte kucaklarız inş. bebişlerimizi.ben de sizlerden iyi haberler bakliyorum artık sık sık takip edeim yazdıklarınızıŞeniz
Allah yardımcınız olsun

Yapraknillllllllllllllllllllllll canım arkadaşım çokkkkkkkkkkk sevindim ya inşallah bu ay tutacak canım stres yapma sakin ol ve ben bu ay hamile kalacağım de kendi kendine sakın kalbilir miyim deme ben eminim ki sen bize 2 temmuzda çok iyi bir haber verceksin sana çok inanıyorum bizide teyze yapcaksın canım biraz daha gayret et ve dayan bu sefer herşey yolunda olacak canım senin için çok dua edeceğim

Aysbah daha 4 +1 günlük hamilesin zaten çocuğun gözükmesi kalp atışlarının duyulması imkansız bence en 2 hafta bekle öyle git dr ben çok araştırdım sakın korkma bu değerlerle keseyi görmen bile harika sen artık hamile bir kadınsın ve ona göre davran bunları kafana takıp yiğenimizi üzme ve stres yapma kendine dikkat et bizim içinde dua et olur mu

canım tavsiyelerin için teşekkür ederim,keçi boynuzunu kullanıyor eşim,ürolojiye 7 aydır gidiyor ,klomen ve vitamin kullanıyor, eşim 10 kilo aldı, senin eşin de kilo aldı mı?son kontrollerde fazla artış olmadı bu yüzden de uzmana başvurun dedi ama muş'da bu imkansız,antalyada inşallah,tayin de çıkmadı ama bakalım,gerçi bu olumsuzluklara rağmen doğal yolla olunca ümidimiz arttı.:teytey: a.s.

ilsu ve yaprakcım kafanızı dağıtmak için meraklı olduğunuz şimdiye kadar fırsa bulup ilgilenemediğiniz ne varsa yapmaya başlasanız; mesela güzel sürükleyici bir romana başlayabilir, bilipte yapamadığınız el işi, dantel hobi çalışmaları yapabilirsiniz. yoga ya başlayabilirsiniz veya benim gibi internetten kişisel gelişim türü eğitim kurslarına üye olabilirsiniz. bir bilgisayar oyununu bitirmek için uğraşırken rüyamda bile sadece o oyunları görüyorum ben :) :uhm: şimdilik aklıma gelen :) yaa yapacak çok şey var benim vaktim yetmiyor 24 saat az geliyor bir günüme fisfisfis

ays_bah canım hoşgeldin ama sen bizim sayfamıza niye geldin be güzeller güzeli
sakın bak üzülüp de bebeğini strese sokma
ve hamileliğinin tadını çıkar
koy bakalım elini beline
belinin arkasına da bi yastık
açık çayını da al eline ohhhhhhhhhhhhhhh değmeyin keyfime
bir daha boş gebelik lafını duymayım ama tabi ki her zaman buraya gelip
bizimle neşelenebilirsin
bu sayfa boş gebelik sayfası gibi görünse de
hiç de öyle değil
biz bir kaç güzel hatun omuz omuza verip pozitif düşünceyle minik meleklerimize
yeniden kavuşucaz
tek şartımız pozitif ve olumlu düşünmek ümidimizi asla ve asla kaybetmemek şarkı söylemek gülmek ve mümkünse dans etmek

süpersin ablacım yaaa
işte olay budur arkadaşlar
kocaman günaydın ve kocaman :1hug:

özlemcikkk naber fıstıkımmmm
kız okul yok mu bugün
karneler hazır mı
sen resim öğretmeniydin değil mi ayyy
nefret ederim resimden
daha doğrusu bi çöp adam bile çizemem
benim halam profesyonel ressam
bilmem kaç tane sergi açtı
amcamın oğlu 25 yaşından sonra resim yeteneğini keşfetti
bi de kızlar halasya çeker derler
ama ben hep resimden 0 çekerdim
hatta ortaokulda ikmale bile kalmıştım
düşün artık

günaydın can arkadaşlarım. desteğiniz sayesinde moralim yerine geldi. sabah çatlatma iğnesi oldum. artık bundan sonrası bize ve tabi önce Allah'a kaldı.
iklimsu canım inşallah sıcak temmuz ayının ilk günleri sizlere içinizi ısıtacak sıcacık müjdeli haberler veririm canım. tavsiyelerine uyacağım ve bu sefer tutacak diye kendimi motive edeceğim canım, çok sağol.
aysima eşin keçiboynuzu kürüne ve vitaminlere( e vitamini kapsül, çinko kapsül) devam etsin. şu çakşır kökünü de bir araştır istersen, aktarlarda vardır. fındık, fıstık, ceviz, badem, kuru incir vs devam et canım. çok aşırıya kaçma tabi. kilo alıyorlar ama biraz spor ve yürüyüş yaparak verebilirler canım. bebeklerimiz için bizler nelere katlanıyoruz onlar da biraz taşın altına ellerini koysunlar dimi ama. ben valla ne bulursam tıkıştırıyorum. Allahtan bizimki itiraz etmiyor. yiyip içiyor. sen doğal yolla hamile kaldın o yüzden ümitsiz vaka değilsiniz. sadece takviye gerekli.
cimbomum canım, cıvıl cıvılsın yine. dünkü kontrolden sonra ben biraz umutlandım. gerçi tek yumurta olduğu için doktorum pek memnun kalmadı ama Allah kısmet ettiyse tek yumurtada olur niye olmasın dimi canım.
Nakkad canım sana da tavsiyelerin için çok teşekkürler. kitap okuyorum ben zaten. severim kitap okumayı, ama diğer hobilerle pek ilgilenmedim şimdiye kadar. pek beceremiyorum herhalde. bir ara örgüye merak sarmıştım. hatta bebişime atkı falan örüyordum. ama onu kaybedince örgüyü de bıraktım. inşallah bundan sonrası iyi olur. yaşadıklarımızı unuturuz.

yaprakcım bende yapmıştım o örgü işlerini hiç sorma
ilgilendiğin şeyler bebeğe yönelik olmasın canım yaa. bende zor tutuyorum kendimi nerdeyse bebek arabası, mama sandalyesi falan alacağım, aç insanların lokantanın camına kafa dayaması gibi bakıp duruyorum şimdilik.
ama bir gün mutlakaaaa , hep beraber, canı günülden

cimbom canım bu başlığa bir sanatçı yeter. aysima bizim yerimize de çizer resimleri. benim de resme hiç yeteneğim yoktur. zar zor geçerdim senin gibi. diğer derslerim çok iyi diye hocalar resimden fazladan not verirdi. yetenek yok yani. nakkadcım bana elişi hobi falan diyor onları da beceremiyorum. belki üstüne düşsem yaparım ama pek denemedim de. eşim de çok kızıyor bana şu çocuk meselesini hayat felsefesi haline getirdin. biraz farklı şeylere yönlen falan diyor da çok kolay değil bu ya. başka şeyler yapıyorum tabi ama insan bebeği nasıl unutur. unutsan bile dışarı çıkınca bir hamile görüyorsun, bir bebek görüyorsun yine hatırlıyorsun. ama bir tane doğuralım 2.si daha kolay gelecek diye düşünüyorum. doktorlar da böyle söylüyor zaten.

yaprakcım hoş geldin canım
haberlerin süper bitanem
o kadar moral bulup umutlanıyoruz ki harika yaaa
artık sayfamızda karamsarlık olmuyacak
umutsuzluk ne demek onu bilmiyoruz biz bile di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…