- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
kızlar merhaba, bunalım arkadaşınız geldi yine kaçııııııııın.
tamam tamam bunalım olmayacağım artık. en azından 2 hafta. sonra bebişim gelirse deymeyin keyfime. gelmezse birkaç gün yine başınızı ağrıtırım, zırlarım bunalım olurum sonra yine yola devam ederim. ben böyleyim işte ne yapayım.
gelelim konumuza ben az önce doktordan geldim. e2 değerim adetin 15. günü 342 olmuş. 3 gün önce 134 tü yazmıştım size. bu yumurtlamayla ilgili bir hormon. yumurta geliştikçe bu değer de artıyor yani. doktorum fena değil iyi falan dedi. sonra ultrasonla kontrol etti. benim yumurta dün 16x15 mm di size de bahsetmiştim sanırım. bugün 21x17 olmuş. bu seferde bizimki 17 ye takıldı. ama tamam artık dedi. yarın sabah çatlatma iğnesi vurulacak. cumartesiden itibaren de gün aşırı çalışma. temmuz 1-2 ye kadar adet olmazsam kanda gebelik testi yaptır dedi. hayırlısı artık. inşallah tutar ve sizlere de müjdeli güzel haberler veririm. bunalım olmak istemiyorum artık ya, çok kötü birşey, sizleri de sıkıyorum. sırf bunalımların takıldığı bir başlık varmı ya, kafayı yemek için oraya geçeyim bari. aman Allah korusun.
kızlar dua edin bana ya, olumlu sonuçlanır inşallah.
slm hanımlar
ben aranıza yeni katıldım.kan pıhtılaşması nedeniyle 2 düşük yaptım.bugün adet görmeme 2 gün vardı ve ben dayanamayıp tahlil yaptım.ve çift çizgi çıktı.hemen hastaneye gittim kandada pozitifti.doktorum usg istedi ve sonuç olarak keseyi gördüler ama içinde bebeği göremediler.doktorum 1 hafta sonra tekrar kan tahlili yaptırmamı ve ultrasonla bebeğin kalp atışlarını dinlemeleri gerektiğini söyledi.1 haftada bebeğim gelişir mi sizce yoksa bende bir boş gebelikmi yaşıyorum.
ne olur bana bişeyler söyleyin tavsiyelerinize ihtiyacım var
sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım kaldım.:bbo::1shok:
ilkönce geçimş olsun dileğimn ardından tebrikler arkadasım.
daha çok erken bebeğin görünmesi , kesenin bile görünmesi büyük başarı. umarım pıhtılaşmaya meyil vermemek için bebe aspirinini ve iğneni kullanıyorsundur.
slm hanımlar
ben aranıza yeni katıldım.kan pıhtılaşması nedeniyle 2 düşük yaptım.bugün adet görmeme 2 gün vardı ve ben dayanamayıp tahlil yaptım.ve çift çizgi çıktı.hemen hastaneye gittim kandada pozitifti.doktorum usg istedi ve sonuç olarak keseyi gördüler ama içinde bebeği göremediler.doktorum 1 hafta sonra tekrar kan tahlili yaptırmamı ve ultrasonla bebeğin kalp atışlarını dinlemeleri gerektiğini söyledi.1 haftada bebeğim gelişir mi sizce yoksa bende bir boş gebelikmi yaşıyorum.
ne olur bana bişeyler söyleyin tavsiyelerinize ihtiyacım var
sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım kaldım.:bbo::1shok:
oo yaprakcım güzel haberler aldık senden süper ,ay inş bu ay hamile kalırsın canım sen ii calış bizde dua edelim tüm kızlar sana :)))
karamsar olma şuandan itibaren pozitif düşün ki güzel şeyler olsun:sm_cool:
sevgili yaprak nil ve ilsu
yorumlarınız ve iyi temennileriniz için teşekkür ederim .Allahım hayırlısıyla hepimize kucağımıza bebişler almayı nasip etsin.gebeliğimin kaç haftalık olduğunu bilmiyorum fisfisfis kan tahlilimde bugün 879 çıktı beta hcg ve en son adetimin ilk günü 11 mayıstı sizce ne kadarlıktır?pazartesi kan tahlilimi tekrarlayım. sağolun ya içimi rahatlattınız ya allah ta sizleri rahata erdirsin inş.a.s.
biliyormusunuz hamileliğimi ilk paylaştığım kişilerdensiniz:asigim:alahh hepimizin yardımcısı olsun
canım benim daha çok yeni senin hamileliğin. ben de bu değerlerde kese bile görünmedi ya. betahcg 3000 olunca vajinal ultrasonla gördük düşün yani. seninki gayet iyi. ne kadar şanslısın ki keseyi görmüşsünüz. bu sefer herşey yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın inşallah. bizlere de dua et. hamilelerin duası kabul oluyormuş canım öyle diyorlar. güzel haberler alınca bizlere de bildir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım tavsiyelerin için teşekkür ederim,keçi boynuzunu kullanıyor eşim,ürolojiye 7 aydır gidiyor ,klomen ve vitamin kullanıyor, eşim 10 kilo aldı, senin eşin de kilo aldı mı?son kontrollerde fazla artış olmadı bu yüzden de uzmana başvurun dedi ama muş'da bu imkansız,antalyada inşallah,tayin de çıkmadı ama bakalım,gerçi bu olumsuzluklara rağmen doğal yolla olunca ümidimiz arttı.:teytey: a.s.aysima ben de senin gibi milletin dediklerini çok kafaya takıyorum. o yüzden kimse bişey sormasın diye ya uzak duruyorum ya da başka konulardan bahsediyorum. ben öyle hamile olanları görünce tepki göstermiyorum sadece iç çekiyorum imreniyorum ve Allah'a dua ediyorum bana da yaşatsın o güzel duyguları diye yani herkesin en doğal hakkı ama tabi bakabilecekleri kadar çocuk yapmaları lazım. yoksa öyle doğurup doğurup sokağa atmak kötü bişey.
bazıları da çok böbürleniyor o tiplere de uyuz olurum. kimisi de çocuğuyla gösteriş yapar. sevmem bile o tiplerin çocuklarını.
canım sen niye söyledinki boş gebelik meselesini. düşük yaptım de çık işin içinden. herkese ayrıntı anlatmak zorunda değilsin ki. hem zaten bu eşini ve seni ilgilendirir.
canım eşine mutlaka keçi boynuzu kürü, fındık, badem, ceviz, kuru incir kuru üzüm yedir. havuç suyu da çok yararlı ama bu mevsimde havuç çok pahalı, sizin oralarda ucuzmu bilmiyorum ama bursada kilosu 4-5 milyon, hemde pazarda. neyse bir de çakşır kökümü ne varmış o da çok faydalıymış, ama ben henüz denemedim. 1 ay bu kürleri dene. 1 ay sonra test yaptırın değerler yükselir büyük ihtimalle. üroloji uzmanına gitmedinizmi benim eşime e vitamini ve çinko vermişti doktor. senin eşine de verir belki. düzelir canım ya. sen de sorun yok sanırım o zaman işin daha kolay. bizim iki taraflı o yüzden ben size göre iki kat sıkıntı yapıyorum. canım boş gebelik büyük ihtimalle tekrarlamıyormuş. inşallah bizler de artık mutlu mesut hamileler sınıfına gireriz. bizler de bebeklerimizi kucağımıza alırız. sen beni üzmedin canım, ben de seni üzmek istemem. biz burada birbirimize destek olmak için varız.
anlaşıldı yaprakcım bgn senin bunalım günün bağışlıyoruz:) aksam yine mi gidiceksin doktora , gün aşırı gidiyossun sanirim. bende calışıyorum ve calışmak bana iyi geliyor arkadaslar evde kendi kendimi yiyorum resmen .kafamı dağıtamıyorum.
:uhm:
ilsu ve yaprakcım kafanızı dağıtmak için meraklı olduğunuz şimdiye kadar fırsa bulup ilgilenemediğiniz ne varsa yapmaya başlasanız; mesela güzel sürükleyici bir romana başlayabilir, bilipte yapamadığınız el işi, dantel hobi çalışmaları yapabilirsiniz. yoga ya başlayabilirsiniz veya benim gibi internetten kişisel gelişim türü eğitim kurslarına üye olabilirsiniz. bir bilgisayar oyununu bitirmek için uğraşırken rüyamda bile sadece o oyunları görüyorum ben :) :uhm: şimdilik aklıma gelen :) yaa yapacak çok şey var benim vaktim yetmiyor 24 saat az geliyor bir günüme fisfisfis
süpersin ablacım yaaa
işte olay budur arkadaşlar
kocaman günaydın ve kocaman :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?