Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

slm kıslar ben yemekten geldim tekrar hepinize afiyet olsun hamişler hamilelik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır kib

ilsu bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım. hepimizin kucağımıza almak nasip olur inşallah. zaman ne çabuk geçiyor ya, ikili testin bile yaklaşıyor bak.
evet canım gribim hala. özellikle gece yatınca boğazım çok kuruyor, burnum tıkanıyor nefes alamıyorum sanki. şu buhar makinelerinden almak lazım. onun haricinde portakal mandalina falan idare ediyorum ilaç almak istemiyorum.

özgül canım baban için çok geçmiş olsun, çalanlara da yaramaz, bir taraflarından çıkar merak etme. inşallah bulunur canım ya. senin hamişlik de iyi gidiyor sanırım. inşallah sorunsuz sonuna kadar götürürsün canım.

dilekcim gelmiş dün, ama bugünlerde yoğun sanırım pek görüşemiyoruz. kendine dikkat et canım. stres yok. sen çok güçlüsün ve her şeyin üstesinden gelirsin Allah'ın izniyle.

zeytin canım ya inşallah senin de tahlillerin, testlerin çok iyi çıkar inşallah ve hazır eşin de geliyormuş inşallah bebişin seni çok bekletmez ve biran önce gelir.
cimbom, sen, aysima,derya inşallah hepiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız ve bu sayfanın boş olmadığını kanıtlamış oluruz inşallah. ben hepinizin kalacağına çok inanıyorum sizler de inanın.

kızlar iklimsudan haber varmı ya, ben onu merak ediyorum, bu kadar ayrı kalmazdı sayfadan. inşallah iyidir ve hiç bir sorun yoktur. aysima da gelmiyor.
gerçi ben de eskisi kadar giremiyorum ama arada bir ses veriyorum. sizde verin kızlar ya. merakta bırakmayın bizleri.

loracımmm cnm sen canını sıkma şimdiden
aşkolsun sana yaaaa
olumlu ol ki herşey güzel olsun
şimdi p.tesi tam olarak ne kadar olucak
kaç haftalık yani

mrh bende çok korkuyorum ilk gebeligim dr son adet tarime bakarak 6 haftalıksın dedi ama kese küçük ve bebek gözükmüyodu 10 gün sonra gel kalp sesini ve bebegi görelim dedi doktoruma güvenmiyorum şark görevinde oldugum için altarnatifimde yok yani kese fındık kadar bişey ve beta ölçümüm 1000 lerde sizce normalmi boş gebelik olabilirmi degere göre kesenin büyüklügü...

slm didem merak etme 10 gün sonra duyacaksın kalp atışlarını zaten o aylarda fındık kadar oluyo ama 10 gün sonrada içinde cenin görünmezse o zaman boş gebelik olur 10 gün sonra mutlaka git kalpbini ferah tut canım

slm yaprakcığım arada uğraman bile güzel canım ya sayfada tek başıma kaldım kimsecikler gelmiyooo ya bebişine iyi bak görüşmek dileğiyle

bide didemciğim belki yumurtlaman geç oldu o zaman adetine göre kese tabiki haftasına göre küçük olur aklına kötü şeyler getirme canım

Yaprakcım iklimsu bayramdan buyana girmiyor .kötü bişi yoktur belki annesinde falan kalıyorsa ondan giremiyordur .

merhaba arkadaşlar boş gebelik hikayelerini okuyunca korkmaya başladım bende şuan 5-6 haftalık hamileyim doktora gittim bir kaç gün önce ama kese gözüktü fakat bebek gözükmedi doktor daha küçük olduğunu söyledi 15 gün sonra gel dedi ve bende bütün hamilelik belirtileri var mide bulantısı yorgunluk sürekli uyku hali göğüslerimde acı ve şişlik renk değişikliği ama korkmaya başladım sizdede hamilelik belirtileri varmıydı

Canım boş gebelikte genelde hamilelik belirtisi olmuyor bahsettiğin gibi .ama 5-6 haftalıksan tabi hemen gözükmez ki bebek .için rahat olsun olumsuz düşünme

Selam kızlar anca girebildim ya işlerim çok yoğun...... Herkes iyidir inşallah umutlarımız dileklerimiz var...

Rabbim mübarek cuma ssatinde dualarımızı geri çevirmesin amin.........

incim nasılsın canım karşılaşamadık işlerin yoğun galiba bebişin maaşallah büyüyo allah bütün hamilelerin sağsağlim kucağına almayı nasip etsin olmayanlara da versin

herkese meraba ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım arkadaşlarım benim için endişelenmişler siz benim biricik dostlarımsınız kızlar sizi merakta bıraktığım için kusra bakmayın bizim modemde problem vardı bağlanamadım eşim yenisini dün getirip kurdu bende hemen bugün bağlanim kızlar nasıl dedim ......
İlsu canım yiğenimin sağlıklı olmasına çok sevindim allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah baya büyümüş burada senin maşallah pek mide bulantıların olmadı erkek olabilir erkek bebek ilk gbelik haftalarında mide bulandırmazmış benim 5.haftada bile hafif hafif oluyordu sabahları
Yapraknil tatlım kendine neden iyi bakmıyorsun bitanem senya gerçekten bağışıklı sistemimiz çok zayıf ama sen de biraz dikkat et ıhlamur kaynat limonla balla karıştır iç doğal antibiyotik canım bebek haraketlendimi senin haraketlerini artık hissedersin yavaş yavaş titremelerini
Canım adaşım bitanem nasılsın seni çok özledim çok merak ettim uzun zamandır yoktun umarım iyisindir allahım sana senin kalbin kadar güzel günler yaşatsın inşallah sen herşeyin en iyisine laiksin güzeler güzeli arkadaşım benim
Özgül canım baban için çok üzüldüm çok geçmiş olsun bitanem cana geleceğine mala gelsin derler ya pek teskin edecek bişey deil ama üzme kendini sen hamilesin canım arkadaşım
zeytin canım saol ben iyiym umarım seninde testlerin iyi çıkar arkadaşım gerçi önce stres yok allahım hayırlısı ile sanada nasip edecek bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…