selam kızlar, nasılsınız.
uzun zaman oldu görüşmeyeli. ama zaten fazla bir katılım da olmamış. nedense sayfamız boş kalmış. ilsucum da olmasa çoktan tarihe gömülürdük herhalde. eski günleri özlüyor insan ya. dilek, aysima, iklimsu, özgül, ilsu ve ben ne çok muhabbetler ederdik ama şu an herkes kendi derdinde sanırım ve katılım yok maalesef. yeni arkadaşımız zeytin de sağolsun katılımcı ama onun da şansına gelen giden yok.
dilekcim gelmiş bugün. gerçi onunla arada maille haberleşiyoruz, haberlerini alıyorum.
ilsucum canım sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor. 2 ayın bitti sanırım canım. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alacaksın canım.
özgülde yoğunluktan gelmiyormuş diye okudum, inşallah herşey yolundadır ve onun da bebişi iyidir.
iklimsu da yok ya, bu kadar uzun süre ayrı kalmazdı aslında, canım ya bizi merakta bırakma arada ses ver. umarım herşey yolundadır. doğumuna da az kaldı. inşallah hayırlısı ile alır bebeğini kucağına.
zeytin canım inşallah senin de dr randevun iyi geçer, tahlillerinde bir problem çıkmaz ve inşallah en kısa zamanda sen, cimbom,aysima ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlar hamiş kalırsınız canım.
kızlar ben grip oldum, aslında çok dikkat ediyorum ama gebelikte bağışıklık sistemi zayıflıyor ve en ufak bişeyde hasta oluyoruz. ilaç da kullanmayınca zor oluyor tabi. Allah'tan çok ağır geçmiyor, idare ediyorum yani. kışın hamiş olmak da zor. bebişler iyi olsun da önemli olan o.
10 gün sonra falan tekrar ayrıntılı usg ye giricem umarım herşey yolundır ve size güzel haberler veririm.
kızlar ben fırsat buldukça girmeye çalışırım ama hamişlik, grip, halsizlik, pc nin daha çok eşimde olması nedeniyle çok sık giremiyorum ama sizleri unutmuş değilim yani hep aklımdasınız. kendinize iyi bakın. görüşmek üzere.