Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Günaydın Sinemcim
Hadi bakalım ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum senin adına ama enazından o testlerle yumurta rezervine kalitesine falan bakıyorlar .çok ii olur .eşinde geliyomuş sanirim

evet lsucuğum eşimde gelecek haftasonu hayırlısıyla yarın işe uğramadan direk hastaneye gidecem sizlere günaydın diyemiyeceğim kıslar

yedim ben yemeğimi
sorma çok uyku bastırıyor yemek yedikten sonra hiç çalışmak istemiyorum işyerinden nefret geldi artık
senden buay güzel haberler bekliyoruz sinemcim ozaman

canım şimdi sinem yarın dr a gidicek dr demiş gel diye
hormon testleri falan yapacakmış
adetin 3. gününde yapılanlar varya onlardan

selam kızlar, nasılsınız.
uzun zaman oldu görüşmeyeli. ama zaten fazla bir katılım da olmamış. nedense sayfamız boş kalmış. ilsucum da olmasa çoktan tarihe gömülürdük herhalde. eski günleri özlüyor insan ya. dilek, aysima, iklimsu, özgül, ilsu ve ben ne çok muhabbetler ederdik ama şu an herkes kendi derdinde sanırım ve katılım yok maalesef. yeni arkadaşımız zeytin de sağolsun katılımcı ama onun da şansına gelen giden yok.
dilekcim gelmiş bugün. gerçi onunla arada maille haberleşiyoruz, haberlerini alıyorum.
ilsucum canım sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor. 2 ayın bitti sanırım canım. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alacaksın canım.
özgülde yoğunluktan gelmiyormuş diye okudum, inşallah herşey yolundadır ve onun da bebişi iyidir.
iklimsu da yok ya, bu kadar uzun süre ayrı kalmazdı aslında, canım ya bizi merakta bırakma arada ses ver. umarım herşey yolundadır. doğumuna da az kaldı. inşallah hayırlısı ile alır bebeğini kucağına.
zeytin canım inşallah senin de dr randevun iyi geçer, tahlillerinde bir problem çıkmaz ve inşallah en kısa zamanda sen, cimbom,aysima ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlar hamiş kalırsınız canım.
kızlar ben grip oldum, aslında çok dikkat ediyorum ama gebelikte bağışıklık sistemi zayıflıyor ve en ufak bişeyde hasta oluyoruz. ilaç da kullanmayınca zor oluyor tabi. Allah'tan çok ağır geçmiyor, idare ediyorum yani. kışın hamiş olmak da zor. bebişler iyi olsun da önemli olan o.
10 gün sonra falan tekrar ayrıntılı usg ye giricem umarım herşey yolundır ve size güzel haberler veririm.
kızlar ben fırsat buldukça girmeye çalışırım ama hamişlik, grip, halsizlik, pc nin daha çok eşimde olması nedeniyle çok sık giremiyorum ama sizleri unutmuş değilim yani hep aklımdasınız. kendinize iyi bakın. görüşmek üzere.

mrh bende korkuyorum gebelik kesesi göründü ama bebek yok daha adet günüme bakılırsa 6 haftalık dedi ama kese daha küçük oldugu için emin olamadı betanın yükselmesindenmi anlasılıyo bu boş gebelik arkadaslar benim beta 1000 bu arada

slm kızlar geldim ben dr.dan kan tahlil için kan aldılar adetlerim düzenli diye ultrasonla bakmadı adetten sonra eşim gelecek yumrtlama gününü kaçırma test sonuçları 1 hafta falan sonra çıkacakmış oyüzden bi problem varsa öbür aya kaldı hamilelik hayırlısı olsun kızlar yapraknil gelmiş h.g. ama karşılaşamadık evet benim şansıma doğru düzgün kimse girmiyo ilsuda olmasa tek kalacam sayfada neyse arada uğrayanlar varda yanlızlığım bitiyo didemciğim bikaç hafta sonra eğer kesen büyür bebeğini görürsen inş. bi problem yoktur ama kese büyür bebekte içinde yoksa müdahale gerek o zaman canım hayırlısını iste kendini strese sokma olumlu düşün

ben de geldim
sinemcik nasılsın fıatık
didem hoş bi başlık olmasa da hoş geldin cnm
içini ferah tut hayırlısı olsun bitanem tam 6 haftalıksan erken sanırım cnm yaa çoğunlukla 6+4 gündse falan gözükğyor ben görmedim ama gören arkadaşlar anlatır sana cnm hayırlısı olsun ne diyeyim inş. bizim yaşadıklarımızı yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…