- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #5.761
iklimsucuğum işlerin çok mu yoğun canım
Hoşgeldin bitanemmm
ya ben demiştim zaten yaprağa bişi yoktur diye. Bu seferde hepimizden çok umutluyum hiç kötü sey olmayacak .
Ya erkek olabilir iklimsu dün birisi daha dedi erken dönemde olmayan kişileri %90 erkek olurmuş .:))) artık 1,5-2 ay sonra öğrenirim .sağlıklı olsunda .gerisi boş .seninde 15 haftan kalmış bakıyorum da .kilo durumları nasıl , karnın şişti mi
ACİL YARDIM LÜTFEN
selam arkadaşlar bende 5+3 günlük hamileyim gebelik kesesi bozukmuş o yüzden pazartesi günü kürtaj olucam ama bebek 4 haftalıkken 0,62 idi bugün 1.7 cm çıktı anlıyamıyorum bebek büyor ama kese bozuk birde kan tahlilim istenildiği kadar yükselmemeiş bi öncekine göre yükselmiş ama istenilen boyutta değil
KÜRTAJ DAN ÇOK KORKUYORUM LÜTFEN BANA ANLATIRMIISNIZ
ben 59 um şuan canım. boyluyum ama biras. göbüşümde var ya sorma eskiden de vardi simdi daha çok belirginleşti:)
ACİL YARDIM LÜTFEN
selam arkadaşlar bende 5+3 günlük hamileyim gebelik kesesi bozukmuş o yüzden pazartesi günü kürtaj olucam ama bebek 4 haftalıkken 0,62 idi bugün 1.7 cm çıktı anlıyamıyorum bebek büyor ama kese bozuk birde kan tahlilim istenildiği kadar yükselmemeiş bi öncekine göre yükselmiş ama istenilen boyutta değil
KÜRTAJ DAN ÇOK KORKUYORUM LÜTFEN BANA ANLATIRMIISNIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?