Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Iyi dileklerin için sağol canım senin bebeğini de kucağına almayı nasip etsin canım sayfamız şenlendi kızlar bugün

Hoşgeldin bitanemmm
ya ben demiştim zaten yaprağa bişi yoktur diye. Bu seferde hepimizden çok umutluyum hiç kötü sey olmayacak .
Ya erkek olabilir iklimsu dün birisi daha dedi erken dönemde olmayan kişileri %90 erkek olurmuş .:))) artık 1,5-2 ay sonra öğrenirim .sağlıklı olsunda .gerisi boş .seninde 15 haftan kalmış bakıyorum da .kilo durumları nasıl , karnın şişti mi

ACİL YARDIM LÜTFEN
selam arkadaşlar bende 5+3 günlük hamileyim gebelik kesesi bozukmuş o yüzden pazartesi günü kürtaj olucam ama bebek 4 haftalıkken 0,62 idi bugün 1.7 cm çıktı anlıyamıyorum bebek büyor ama kese bozuk birde kan tahlilim istenildiği kadar yükselmemeiş bi öncekine göre yükselmiş ama istenilen boyutta değil

KÜRTAJ DAN ÇOK KORKUYORUM LÜTFEN BANA ANLATIRMIISNIZ

mrb tatlım iyi düşünkü iyi olsun derler canım , allahım sağlıklı sıhatli nasip etsinde cinsiyeti pek önemli deil ben hep böyle dedim ve kız istedim allahım nasip etti minik iklimimi darısı senin başına
sorma canım 15 deil 14 hafta kaldı nerdeyse çok heycanlanıyorum her geçen gün zaman pek geçmek bilmiyor teyzesi kilo durumları iyi canım 49,5 ile hamile kaldım şimdi 55 kiloyum şuana kadar iyi gidiyorum önemli olan bu aylarda az almak gerçi hiç sorun etmiyorum kilo olayını hep zayıftım eskiden kilo bana yakıştı karnım baya şişti top yutmuş gibiyim sende nasıl hafif belirginleşti mi karnın

mrb canım öncelikle geçmiş olsun allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin benim ilk gebeliğim 8 haftada sonlandırıldı bebeğimin kalbi durdu kese bozuması hakkında pek bir bilgim yok ama kürtajdan korkma ben genel anestezi ile oldum narkoz verdiler 20 dak sonra kendime geldiğimde herşey bitmişti çok kısa sürüyor ve böylelikle canında yanmıyor

ilsucuğum özel hastanede yaptırdım ellerinde kit kalmamış gelince yapıp verecekler sonucu 1 hafta sürer dediler arkadaşım o hastanede çalışıyo çıkınca dr. gözterecek gerek olursa ben gidip görünecem canım

ben 59 um şuan canım. boyluyum ama biras. göbüşümde var ya sorma eskiden de vardi simdi daha çok belirginleşti:)

slm binbirgece kanaman yoksa bende bekle derim bide başka bi dr. git eğer ikiside aynı şeyi söylüyosa beklememde bi sakınca var mı diye sorarsın bende 10 haftalıkken kürtaj oldum uyuttular 20 dk herşey bitmişti ağrımda olmadı adetimi de normal zamanda oldum korkma bir şey olmaz inş. kürtaja gerek kalmaz ama başka dr. görün derim

ben 59 um şuan canım. boyluyum ama biras. göbüşümde var ya sorma eskiden de vardi simdi daha çok belirginleşti:)

ayyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyy yesinler o göbüşünü tabii yiğenimin olduğu yerden :CüvCüv: canım boşver kilo al sonra verirsin ablam doğumda 18 kilo aldı bebeği şimdi 10 aylık tüm kilolarını verdi

çok çok geçmiş olsun canım:teselli: 3 kere düşük yapmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum :çok üzgünüm: anladığım kadarıyla kürtajdan çok korkuyorsun....canım peki neden dr lar illada kürtaj diyorlar....kanaman başladığı zaman büyük bir ihtimal kendi düşücektir zaten....seni yanlış yönlendirmek istemiyorum ama ben düşüklerimin 3 ünede kürtaj olmadım ilk düşükte(5 haftalık) parçalar düştükten bir gün sonra dr a gittim(özel dr) içerde bir kaç tane parça var kürtaj yapmam lazım dedi....ben bir düşüneyim dedim ve bizim gibi 3 tane düşük yapmış birine danıştım...o da hiç birine kürtaj olmamış dr lar illada olması lazım demiş ama olmamış...çünkü zaten daha yolun çok başında küçücük parçalar...adet onu temizliyor...
bende vazgeçtim ...normal adetimden biraz uzun sürdü temizlendikten sonra içerde parça falan varmı diye yine dr a gittim tertemizdi...3.düşüğüm 7 haftalıktı kalbi atmadı...devamlı gittiğim özel dr kürtaj olman lazım dedi....ben araştırma hastanesine gittim kese bozulmak üzere (zaten azda bir kanamam vardı)ama 3 gün daha şans verelim dedi...sen kendine dikkat et kanaman çok fazla olursa hemen bize gel....1 gün sonra bebeğim evde düştü...öbür düşüklerden çok büyüktü....araştırmaya acile gittim....birkaç tane ufak parça kalmış ama hemen kürtaja almayalım kanaman şuan fazla değil kendine dikkat et eğer kanaman çok fazla olur veya rahatsız olursan alırız dedi....benim biraz sancım oldu 3 gün sonra sancım var dedim normal olabilir dedi ve ağrı kesici ve antibiyotik verdi....ve bunuda normal adetmiş gibi atlattım...sonunda hiçbir parça kalmadı ....
canım sana özetle şunu diyebilirim...para kaykısı olan her dr ve hastane seni kürtaj yapmak istiyecektir...bence sen bir arştırma veya ünüv.hastanesine git....onlar kürtaj olman kerekmediği müttedce seni kürtaja almazlar....
ben sana kendimden misaller verdim....sen de kürtaj olma kesinlikle demiyorum diyemem de... bu yanlış anlaşılmasın...ama araştırma yap bence....
allah yardımcın olsun :Saruboceq:

günaydın kıslar nasılsınız umarım iyisinizdir burda çok feleket rüzgar var her yer toz yağmur yağmazsa burüzgar bitmez elektrikler kesik işyerinde jeneratörle idare ediyoruz tatil olsada eve gitsek keşke

Günaydın cnm.. Nasılsın ? Ben çok işyim ya paylaşmak istedim... Babamın arabası çalınmıştı ya... Dün bulundu.. ..

çok şükür allaha. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün....amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…