Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

KIZLAR SELAM....
HERKES NASIL.. İYİ VE RUTİN OKUDUĞUM KADARI İLE... KENDİNCE TELAŞLARI VAR HEPİMİZİN....

YAPRAK GELMİŞ VE GİTMİŞ.... SİNEM CANIM YA YALNIZ KALIYORSUN ALLAHDAN İLSU VAR.
DİLEĞİM DE KATILIMDA ARTIKIN....

BENİMDE İŞLERİM ÇOK YOĞUN SEBEBİ BENİM :s
KÖTÜ GÜNLER GEÇİRİYORUM BU BAYRAM BANA İYİ GELMEDİ KIZLAR...
BABAMIN NAKLİYE ARABASI ÇALINDI BAYARMIN 4. GÜNÜ CUMA C.TESİ İŞ BAŞI İKEN GELMEDİM P.TESİ İŞE BAŞLADIM SALI GELEMEDİM GRİPTEN ÖTÜRÜ.. HASTAYIM .. BENİM İŞİMİ YAPACAK BAŞKA KİMSEDE OLMADIĞI İÇİN BİRİKTİLER MALUM SENE SONUDA OLUNCA PEK YAZMAMIYOUM ZATEN KEYFİMDE YOK.. ARABANIN ÇALINMASI ÇOK ÜZDÜ BİZİ... BABAMIN YILLARININ EMEĞİ GİTTİ..

NEYSE KIZLAR BEN ÇIKIYORUM HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM. KENDİNİZİ İYİ BAKIN ...

canım sıkma canını inş. bulunur araba bebişini de üzersin kontrole ne zaman gideceksin canım allah kolaylık versin işlerine incim

Hoş bulduk cnm ya nasıl mı vallahi bana pek bi zararı yok.. Olurmu hiç :)

gribim .. Birtek mide bulantıma yaradı koku alamadığım için bulantımda olmuyo pek :)

sen nasılsın cnım .. Tahlillerin için kan vermişsin umarım hayırlı sonuçlar çıkar hiç tedaviye falan dr.a gerek kalmadan bebeğin gelir sana canım... Rabbim hepimizişn kucaklarını doldursun inşallah..

Ben celdümmmmmmm:)
bgn hastaneye gititm kızlar tosuncuk baya büyümüş 2 cm olmuş:))
2 li test için bir prof yönlendirdi genetik uzmanına ona gideceğim bakalım
sinemcim evet dr un deidği gibi hiç kaçırma gün şaırı devam edin
yaprakcım gelmiş canım benim grip olmuşsun ya senin bağışıklık sisteminde zayıf sanırım çabucak kapıyosun .cinsiyetin gösterdi mi yaramaz?
özgülcüm söylemiştim ama tekrardan geçmiş olsun bitanem malda canıın yongası çok üzüldüm
dilekcim sende okadar umutlyum ki buay çok ilginç geçti cünkü senin beklemeidğin biranda yumurtlama gerçekleşti hiç stres altında kalmadan oldu herşey arkadasım .

SLM İLSUCUĞUM NASILSIN CANIM bizim işyerinde bi bayan vardı hamileydi boş gebelikmiş yeni öğrendim 6 aralıkta kürtaj olmuş hayırlısı herkes için bende kan verdim hormonlarıma bakılması için

kızlar ya bugün sayfa biraz hareketliydi ama benim işlerim vardı şöyle doya doya konuşamadık canlarım ama burda olmak çok güzel dertleri paylaşmak iyiki varsınız

günaydın kıslar nasılsınız ben iyiyim geldik yine sabah sabah aman bi şikayetim yok iş olsunda bu zamanda ama hava sığuk olunca insan çıkmak istemiyo sıcacık yataktan dimi canlarım

Günaydın kızslarrr
evet bgn çok üşüdüm bende işe gelirken sıcacık yataktan çıkmak ölüm gibi geldi ya..

ilk hamileliklerde bölye oluyor coğu kişinin canım,sen hiç sıkma canını ikincisinde coğu kişinin normal oluyor

kıslar kocam 22 akşamı evde olacak inş. yumurtlama zamanıma denk geliyo çalışmalara hemen başlıcam adetimin 4. günü bugün şu kan tahlilinin sonuçları hemen çıksa ona göre rahat olurdu içim

herkese selammmmmmm
kızlar naber,nasılsınız.
aman ne güzel bebekler büyümüş.
zeytincim seninde eşinin geliyor olmasına çok sevindim canım
kızlar ben bir süredir rinternete giremiyordum.bizim şirketin internetinde bir problem var bağlantı yapılamıyor.bugün yaptılar çok şükür
hepinize kucak dolusu sevgiler..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…