Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

benim daha var ya umarım sizlerin iyi haberlerini alırım sonrada ben veririm iyi haberi benim tahminen 12 ocakta bi hesaplamaya bakim kesin olsun

evet 12 acakta yumurtlama zamanımda 24-30 arası buayın hayırlısı kocamda geliyo çalışmalara başlarıs artık:)) ya ozaman bikaçgün sonra kanda baktırsanız çıkar kıslar

yok ben beklerim cnm
böyle daha heyecanlı oluyor
zaten son günler geçmek bilmiyor ama
allahtan taşınma telaşı var da çabucak akıp geçer

kıslar sayfa birden tenhalaştı ne güzel kalabalıktık burda sabahtan beri elektrik yok hava çok bozuk jeneratörde arızalıydı yeni yapıldı.

yok be gülüm hiç hisetmiyorum hem de gerçi geçen aylarda hisediyordum da ne oldu ki
bi fal da taşındıktan sonra bebiş gelicek demişlerdi sanırım ben ona inanıyorum oyüzden bu ay yok gibi geliyor

adaşım canım kusra bakma ya burdayım bende seni çok özledim canım ya hamilelik iyi gidiyor şimdilik çok şükür bir problem yok son 3 ayım kaldım yavaş yavaş bebk için alış veriş yapıyorum hırka örüyorum evdeyim sürekli soğuk diye hava öyle zaman geçiyor tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor uzun zamandır yoktun herşey umarım yolundadır

valla diloşum iyiyim iş de yani gibi gibi
aynı bekleyiş içerisindeyim yine
bu ara taşınma telaşı var da birascık aklımdan çıktı iş de çok şükür
bu arada çok soğuk ve aşırı bi grip salgını var aman minnoşum çok dikkat et ne olur yerim ben prensesimin yeleğini
bak özgül geçen hafta grip şimdi de ilsu yaprak zaten çok hassas grip konusunda aman kendinize ve meleklerinize çok dikkat edin

canım benim hep aklımdasın hep dualarım seninle ben eminim sen en kısa zamanda meleğine kavuşacaksın güzel arkadaşım stres yapmadan bu işler birazda kader kısmet bitanem ya senin kaderine eminim meleğin yazılı ve bir zamanı var o zamanada çok az kaldı ....
canım hayırdır evi mi taşıyorsun kış vakti nerden çıktı bu çarşamba kar var yazı bekleseydin ya
sorma canım ya bende hasta olmayim diye evden çıkmıyorum bile gerçi sakınan göze çöp batar ama dikkat ediyorum ablam aradı bugün gel pazara gidelim vallahi evden çıkamadım korkudan hasta olurum diye sende dikkat et taşınma falan derken hasta olma
bu arda annen nasıl canım ilsu deden ölmüş demişti başı saolsun tekrar

ben çıkıyorum kıslar iyi akşamlar kocam adanaya inmiş 1,5 saat sonra yanımdaaaaaa hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın bye

benim çok uykum var kendi evime geçtim yer değiştirince alışmadan rahat yatamıyorum cumaya kadar dayanmak zorundayım kıslar bu arada eşim geldi :))

kıslar karnım çok acıktı uykumda var başımda ağrıyor karnım doyarsa belki başımın ağrısı geçer ağrı kesici içmek istemiyorum yumurtlama dönemine girmek üzereyim çünkü ama kimsecikler yok sayfamızda huhuuuuu nerdesiniz kıslar

slm kıslar hala kimsecikler yok sayfada havalarda soğudu buralar böyle soğuksa diğer yerler donuyodur hamişler dikkat edin kendinize

kıslar bende dün öğrendim boş gebelikmiş yeni duymuştum dr 2 gün mühlet verdi kendiliğinden düşmesi için düşmezse cuma alcak siz kaçliraya kürtaj oldunuz genel anestezi oluyomuş dimi korkuyorummmmmmmmmallahım 5 yılın ardından vermşti çok sevinmişltik şimdi ise .......

Alalh bir daha yaşatmaz işn o acıyı canım
benimki boş gebelik değildi bebeğimin kalbi durmuştu
500 ytl ye olmuştum kürtajı Mart Ayında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…