Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

eh be güzeller güzeli biz bebek olayını unut demiyoruz ki
sadece bu kadar yoğun düşünüp kendini strese sokma
hayatının tam merkezine oturtma
o geleceği zamanı biliyor
boşver sen dışardaki hamileleri

A bakın aklıma geldi. netteki sözlükleri bilirsiniz ben uludağ sözlüğe yazar oldum, fırsat bulursam bişiler yazıveriyorum arada, sizde deneyebilirsiniz.
Ben vaktimin çoğunu gittigidiyorda bişiler satmakla geçirdiğim için; eve durmadan kargo arabası geliyor canlarım paket yapıp duruyorum akşama kadar 2000 ürün sattım :)
hadi sizde işe koyulun evde işe yaramayan ne varsa satabilirsiniz. küçülmüş elbiseler, kullanılmayan çanta, terlik, ayakkabı, kitap, sevmediğiniz tablo, biblo vs. vs. neler satılıyor bir bilseniz

evet canım çok haklısın. ben örgüye kafamı dağıtmak için başlamıştım. sonra hamile kalınca bebeğe yönelik şeyler örmeye başladım. düşük yapınca da örgüyü bir daha elime almadım canım.
hayatım ayrı da olsa senin yavruların var. en azından onlarla hasret giderebilirsin. ve çok doğurgan birisin. yine olur senin bebeğin. eşine de aysimaya tavsiye ettiğim kürleri uygulasana belki işe yarar. gerekli testleri de yaptırın, belki sorun yoktur. düzelir canım ya. hiç spermi olmayanların bile oluyormuş. yani ameliyatla falan buluyorlar. bizlerinkinde sperm var ama kaliteli değil sanırım o yüzden kaliteyi arttırmalıyız.

yaprakcım hoş geldin canım
haberlerin süper bitanem
o kadar moral bulup umutlanıyoruz ki harika yaaa
artık sayfamızda karamsarlık olmuyacak
umutsuzluk ne demek onu bilmiyoruz biz bile di mi

ah canım sen çok tatlısın ya. sizlerin güzel enerjisi bana da geçiyor. çok düşünmemeye çalışacağım canım. sizin tavsiyelerinize uyacağım. ilaçlar yüzünden biraz da böyle oldum sanırım. çok duygusal, gergin, huzursuz falan. ilaçların etkisi geçince düzelirim herhalde.

Nurset Kaya'nın kitaplarına bir göz atmanı tavsiye ederim yaprakcım biz ne desek boş. Benim elime yeni geçti takıntılar diye bir kitabı var. Onu okuyorum şu sıralar
Bir de iyileştirme tedavisi isimli bir kitabı daha olduğunu gördüm aynı yazarın.
çok ilginç ben okuyorum ilgini çekerse sende alabilirsin. Yeni veya ikinci el. gittigidiyordan gerçi ben okuyup bitirince satıcam. şutarafagitti
En ucuz ben satıyorum kitapları antiparantez belirteyim bu arada :1rolleyes:

yaprakcım ben sana özel msj atamıyorum ki neden yaaaa

bilmiyorum ki canım özel mesaj ziyaretçi mesajı ile aynı şeymi. eğer aynıysa daha önce yazanlar olmuştu, açıktı yani. ama senin kastettiğin nedir. nasıl ayarlayabilirim. bilgin varsa bana yardımcı olsana. ben çok bilmiyorum bu işleri ya.

tamam canım, bulmaya çalışırım, incelerim. tavsiyen için teşekkürler. ben ayşe kulinin kitaplarını çok seviyorum. hemen hemen hepsini okudum. bazılarını 2 kez okudum. çok sürükleyici oluyor.

Yaprakcık seninle konuşan kitapları seç, romanlar çok iyidir ama kafanı meşgul etmez.
Ruh durumun iyiyse o da sana iyi gelir
Ama değilse sana faydası olacak seninle derdin üzerine konuşan kitaplardır.
Ben bir kitap kurduyum. Binlerce kitap okudum bu güne kadar.

bu kitapları netten okuyabilme imkanımız var mı
çok severim bu tarz kitapları
çok olmasa da okumaya çalışırım mutlaka

sanırım ben biraz hayalperestim canım. romanlarla başka bir aleme sürüklenmeyi seviyorum belki de. dertelerimden böylece uzaklaşırım sanıyorum. benim eşim o tarz kitapları çok okuyor. ben kafamı çok yormak istemiyorum sanırım. üstün dökmenin küçük şeyler kitabını okumuştum. o hoşuma gitmişti mesela. 5 sevgi dili diye bir kitap okudum. o da güzeldi. secret i okudum, ama bana çok da inandırıcı gelmedi ne bileyim.
şu an necla yaramış tı sanırım, yanlış olmasın. mavi kelebek diye bir kitabını okuyorum. anı tarzı bir kitap. güzel fena değil.

ysprakcım sevginin 5 dili bi kitabını bende okumuştum güzeldi
bi de düşünce gücü diye bi kiitap okumuştum o da güzel ama bieaz dini yönden ağır gelmişti bana
ayarlarını yaptıysan bir daha deneyim şu mesaj olayını

ilsucum hoşgeldin fıstıkım naber

ablacım megahafıza ya bir ara kafayı takmıştım bende hatta seminerlerine bile katılmıştım ben seneler önce

yaprakcık, onlar yavan gelebilir haklısın. Nurset Kaya'nın kitabına bak mutlaka o bu tarz değil daha bilimsel. Şimdi birden aklıma gelmiyor ama ben sana başka kitap tavsiyelerinde de bulunurum hoşuna gidebilecek. Önemli olan okuduğundan zevk almak. Hepimizin zevki aynı değildir mutlaka. Arka kapak sende merak uyandırmıyorsa okuma zaten

bu kitapları netten okuyabilme imkanımız var mı
çok severim bu tarz kitapları
çok olmasa da okumaya çalışırım mutlaka

canım ben netten çok kitap indirdim. ama bilgisayar başında uzun süre okuyamıyorum, başım ağrıyor. yatmadan önce veya sabah erken kalktığımda yatakta kitap okumayı çok seviyorum. o yüzden indirdiğim kitapların çıktısını alıp dosyalıyorum ve öyle okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…