- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
cimbom canım bu başlığa bir sanatçı yeter. aysima bizim yerimize de çizer resimleri. benim de resme hiç yeteneğim yoktur. zar zor geçerdim senin gibi. diğer derslerim çok iyi diye hocalar resimden fazladan not verirdi. yetenek yok yani. nakkadcım bana elişi hobi falan diyor onları da beceremiyorum. belki üstüne düşsem yaparım ama pek denemedim de. eşim de çok kızıyor bana şu çocuk meselesini hayat felsefesi haline getirdin. biraz farklı şeylere yönlen falan diyor da çok kolay değil bu ya. başka şeyler yapıyorum tabi ama insan bebeği nasıl unutur. unutsan bile dışarı çıkınca bir hamile görüyorsun, bir bebek görüyorsun yine hatırlıyorsun. ama bir tane doğuralım 2.si daha kolay gelecek diye düşünüyorum. doktorlar da böyle söylüyor zaten.
yaprakcım bende yapmıştım o örgü işlerinihiç sorma
ilgilendiğin şeyler bebeğe yönelik olmasın canım yaa. bende zor tutuyorum kendimi nerdeyse bebek arabası, mama sandalyesi falan alacağım, aç insanların lokantanın camına kafa dayaması gibi bakıp duruyorum şimdilik.
ama bir gün mutlakaaaa , hep beraber, canı günülden
A bakın aklıma geldi. netteki sözlükleri bilirsiniz ben uludağ sözlüğe yazar oldum, fırsat bulursam bişiler yazıveriyorum arada, sizde deneyebilirsiniz.
Ben vaktimin çoğunu gittigidiyorda bişiler satmakla geçirdiğim için; eve durmadan kargo arabası geliyor canlarım paket yapıp duruyorum akşama kadar 2000 ürün sattım :)
hadi sizde işe koyulun evde işe yaramayan ne varsa satabilirsiniz. küçülmüş elbiseler, kullanılmayan çanta, terlik, ayakkabı, kitap, sevmediğiniz tablo, biblo vs. vs. neler satılıyor bir bilseniz
yaprakcım hoş geldin canım
haberlerin süper bitanem
o kadar moral bulup umutlanıyoruz ki harika yaaa
artık sayfamızda karamsarlık olmuyacak
umutsuzluk ne demek onu bilmiyoruz biz bile di mi
yaprakcım ben sana özel msj atamıyorum ki neden yaaaa
Nurset Kaya'nın kitaplarına bir göz atmanı tavsiye ederim yaprakcım biz ne desek boş. Benim elime yeni geçti takıntılar diye bir kitabı var. Onu okuyorum şu sıralar
Bir de iyileştirme tedavisi isimli bir kitabı daha olduğunu gördüm aynı yazarın.
çok ilginç ben okuyorum ilgini çekerse sende alabilirsin. Yeni veya ikinci el. gittigidiyordangerçi ben okuyup bitirince satıcam. şutarafagitti
En ucuz ben satıyorum kitapları antiparantez belirteyim bu arada :1rolleyes:
kontrol paneli + ayarlar + mesajlaşma da özel mesaja tik atıcan canım
Nurset Kaya'nın kitaplarına bir göz atmanı tavsiye ederim yaprakcım biz ne desek boş. Benim elime yeni geçti takıntılar diye bir kitabı var. Onu okuyorum şu sıralar
Bir de iyileştirme tedavisi isimli bir kitabı daha olduğunu gördüm aynı yazarın.
çok ilginç ben okuyorum ilgini çekerse sende alabilirsin. Yeni veya ikinci el. gittigidiyordangerçi ben okuyup bitirince satıcam. şutarafagitti
En ucuz ben satıyorum kitapları antiparantez belirteyim bu arada :1rolleyes:
Yaprakcık seninle konuşan kitapları seç, romanlar çok iyidir ama kafanı meşgul etmez.
Ruh durumun iyiyse o da sana iyi gelir
Ama değilse sana faydası olacak seninle derdin üzerine konuşan kitaplardır.
Ben bir kitap kurduyum. Binlerce kitap okudum bu güne kadar.
bu kitapları netten okuyabilme imkanımız var mı
çok severim bu tarz kitapları
çok olmasa da okumaya çalışırım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?