Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

bence kendilğinden düşmesi daha çok canını yakar ki kendilğinden düşüncede genelde içeride parça kalıyor kürtaja giriyoırsun coğu zaman. bence kürtaj ol .hiç canın yanmıyor duymuyorsun bile.

ben 180 ytlye olmuştum benimde kalbi durmuştu bebeğimin boş gebelik değildi aneztezi aldım hatırlamıyorum bence düşmesini bekleme kaç haftalıksın kürtaj daha ağrısız oluyo kendi düşerse doğumdan beter acı çekersin

allah her zaman hakkımızda hayırlısını versin evet kocam geldi bu günleri değerlendiriyoruz kıslar hayırlısı bakalım

günaydın kızlar nasılsınız bugün ben iyiyim allaha şükür hava soğuk üşüyorum birascık o kadar yılbaşında hamiş olacajlar az kaldı allah hayırlısını versin

günaydın kızlar
nasılsınız.bugün istanbula sonunda kar yağdı.
hava bayağı soğuk.
bende yılbaşında eğer hamile değilsem adet olucam.
ama çokkkkkkkkkkkk dua ediyorum.
inşallah hamileyimdir.bu ay çok düzenli çalıştık umarım karşılaştırmayı başarmışızıdır :)))))
zeytincim inşallah bu ay sende tutturursunda birlikte hamile kalırız,süper olur :))))))))

amin güzelim yaaaaaa inşallah
o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam
31 aralığı beklemek gerçekten benim için çok zor oluyor ((

Merhaba arkadaslar
brası feci soğuk ve karlı. Kar ama sulu kar tutmadı:))
çok üşüdüm üstüne üstük gribimde işte ..
Geri sayım basladı deryacım sende artık inş tutmuştur

Sinemcim senin testlerinde temiz çıkmıştı diimi ark öyle demişti ben sana söylemiştim bi sorun yoktur diye

Merhaba arkadaslar
brası feci soğuk ve karlı. Kar ama sulu kar tutmadı:))
çok üşüdüm üstüne üstük gribimde işte ..
Geri sayım basladı deryacım sende artık inş tutmuştur

canım benim inş tutmuştur
hesaplamaya göre 3 hafta dolmuş oluyor
sat 3 aralık
bilmiyorum yaaaaaaa günler geçmiyor
gerçi bu ay benim 2. deneyişim çok olmadı ama yinede bir an önce olsun istiyorum
güzelim senin hamilelik nasıl gidiyor bebek nasıl,severim ben onu :)))))))))

Sinemcim senin testlerinde temiz çıkmıştı diimi ark öyle demişti ben sana söylemiştim bi sorun yoktur diye

evet ilsucuğum herşey normal çıktı dr. iş onlara kalmış dedi ayrıca hiç kafama takmıyorum iş gibi değilde kendim istediğim için yapıyorum psikolojide önemli ya bu yüz ifadelerini nasıl yapıyoduk tıklıyorum msj olduğu yere geçiremiyorum

kafamçokkarıştı boş gebeliğin belirtilerinde bulantı olmuyo göüğslerdeki hassasiyet şişkinlik kalmıyo bide yüzü göz kapakları şiş gibi bi tuhaf görünüyosun

slm deryacığım yemeğini yedinse afiyet olsun ben 1 saat sonra izin alıp çıkıcam gelmicem bi daha işe yarına görüşürüz ama şimi burdayım :))

deryacım seninde 1 haftan kalmış işte
yani daha 2. denemen çok yeni daha yani olmasa bile çok üzülme
benimkide büyüyordur içimde şuan sanirim rahim genişliyor ya ağrıları da beraberinde getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…