Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

benimde bulantım kusmam yok kızlar
herkeste olacak diye bişi yok .
temmuz anneleri sayfasında coğu kişininde bu şikayeti yok. devir değişti ya belirtilerde mi değişiyor ne:)

canım slm çok geçmiş olsun benımde 7 haftalıkken kalp durması sonucu bebegım alındı kurtajla evet allah kimseye yaşatmasın diyorum çok zor islerinsanın sevıncı kursağında kalıyor bende senın gibi düsünüyorum tam emin olmadan söylemiyecegım dıye insanın ozamanda üzüntüsü 2 katlanıyor iyi bak kendine herşey gönlünce olsun canım

günaydın kızlar
nasılsınız.
bu sabah kimse gelmemiş daha çok yoğunsunuz galiba hepinize hayırlı işler

kardelen boş gebelikte genel bir belirti yok ama
6*8. haftalarda kalp atışının duyulması gerekir
sendeki belirtilerde de galiba bulantı oluşmuyor
inşallah senin boş gebelik değildir.
haftalık hamilesin?

merhaba canım bende bulantı var hemde hergün çoğu gebelik belirtilerini yaşıyorum merak ettiğim boş gebeliktete bu belirtiler oluyormu 5,5 haftalıkken gittim doktora kese gözüküyordu doktor çok küçük 15 gün sonra gel dedi cumartesi gidicem doktora burda okuyunca duydum böyle birşeyi ve normal olarak bende korkmaya başladım

günaydın kıslar nasılsınız ben iyiyim çalışıyorum deryacığım ilsucuğun gelip gitmiş
kardelen korkma canım bu c.tesi herşey normal çıkacak inş. bebeğinin kalp atışlarını duyacaksın

slm kıslar herkese afiyet olsun bugün tenha biras sayfamız kimsecikler gelmiyo burda hava günlük güneşlik ama gölgeler soğuk heryerde kar var sanırım

kıslar ya hala kimse uğramamış sayfamıza hamişler çabuk unuttunuz bizleri sizlerin desteğinize ihtiyacımız var oysa sizler bizim umut kaynağımızsınız ben çıkıyorum iyi akşamlar kendinize iyi bakın

selam kızlar nasılsınız. sayfa çok ıssız kalmış, kimseler yok nedense.
hamile arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır.
ilsucum dr a gitmişsin bebişin büyümüş maşallah. kucağımıza aldığımız günleri de görmek nasip olur inşallah.
özgül gözünüz aydın babanın arabası bulunmuş,çok sevindim. bebişin de iyidir inşallah.
dilekcim de evini taşıyacakmış o yüzden pek uğrayamıyor sanırım. inşallah yeni ev çok güzel bir bebiş getirir sana. havalar da soğuk dikkat et canım üşütme kendini ve çok yorma.
derya zeytin sizler de iyisinizdir inşallah kızlar.
zeytincim tahlil sonuçların iyi çıkmış, eşin de gelmiş gözün aydın canım. inşallah bu ay bebeğin de sana tutunur.
iklimsu canım gelip gitmişsin sen de benim gibi ara sıra takılanlardansın. bir süre girmeyince merak etmiştim ama çok şükür bir problem yokmuş. doğuma da az kalmış canım. kucağına aldığın günleri de görmek nasip olur inşallah. alışverişi bitirmişsindir sen. ben daha birşey almadım kızlar. cinsiyetini bile bilmiyorum. 1 hafta 10 gün sonra ayrıntılı usg ye gidicem ancak randevu aldım. o zaman belli olur inşallah. sağlıklı olsunda cinsiyet çok önemli değil tabi ama insan yine de merak ediyor.
bugün sağlık ocağına gittim aşı için ama 24. haftada yapıyorlarmış ilk aşıyı, o yüzden 3 hafta sonra gel dediler. hiç kaydım yoktu kayıt yaptırdım. epey soru soruyorlar.
sonra bebişin kalp atışlarını dinlediler. bana da dinlettiler. çok hızlı atıyordu. insan bir tuhaf oluyor ya. ilsu özgül sizde kayıt yaptırın kızlar. hem bebişin kalp atışlarını da dinlersiniz.
kızlar bende haberler böyle işte. arada gelirim yine görüşürüz.

herkese günaydın nasılsınız kıslar ya ben sinir oldum dün akşam eşim halı saha maçına gitti ve ben gitme yumurtlama zamanım dedim ve sabah baktığım da yumurtladığımı işaret eden akıntıyı gördüm akşam yapsaydık tutma ihtimali vardı ama şimdi taaa akşama kadar belki ,o kadar canlı kalabilecek mi yumurtam tam zamnıydı dün ama maç sayesinde kaçırıcaz valla sinirlenip benimde bugün içimden gelmiyo yapmak akşam ki duruma göre artık ama böyle yapınca insanın şevki kırılıyo hep sen çabalıyosun ve sırf maç için olduğunu düşündükçe yok ya doğurmicam ben evde bi tane çocuk var ona bile bakamıyorum kıslar ben bebek yapmaktan vazgeçtim neyse .yaprakçığım iyi olmana sevindim evet sayfa çok tenhalaştı ikaç kişi dışında kimseler olmuyo
kardelenciğim yok bebek 25 temmuzda bi kürtajım oldu kalp atışları duyulmadığı için kısmet allah nhayırlısını versin herkese

ya kıslar gerçekten artık yapmayı düşünmüyorum çocuk zaten zamanım kısıtlı kocam 1,5 ay sonra gidecek ha diyince olan bişe değil ki kendi maçından ödün veremiyo çok sinirlendirdi beni kızgınım eşime

GÜNAYDIN CNM..

AYYYY... BENDE SİNİR OLDUM EŞİNE.. BU NE YA... PES VALLAHİ SANKİ ŞART MAÇ.. SENİN NE KADAR İSTEDİĞİNİ BİLMİYORMU EŞİN....

BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜRDÜM KESİN SİNİRLENİNCE CAYIYORUM HER ŞEYDEN....

HAYIRLISI NE İSE ÖYLE OLSUN .. AMA EŞİNLE OTUR KONUŞ BU MEVZUYU.:enbuyukkk:

bende sinirlenince hemen herşeyden vazgeçerim canım hamileykende bırakıp giderdi istemiyorum çocuk doğurmak diyodum içimden acaba bebeğimi ben mi öldürdüm öyle düşünerek diye vicdan azabı yaşıyorum incim ya aman sen sinirlenme bebişin var sakin ol herşeyde ama gerçekten ben böyle daha rahatım geçenlerde günüme 1 hafta falan varken yine sinirlendirdi beni bende hoplayıp zıpladım tuttuysada düşsün doğurmicam dedim adet oldum tutunamadı belki benim yüzümden psikoloji çok önemli ama rahat vermiyolar ki
kaynanam sorarsa bebek var mı diye diyecem yumurtlama gününü kaçırdık oğlunun sayesinde zaten zaman sınırlı çocuk falan sormayın diyecem çarşamba günü yapmıştık ama sonrasında banyo yaptığım için canlısperm olmayabilir dün yapsak olacaktı ama bugüne de belki canlı kalmıyo yumurta 12 saat canlı kalabiliyo diye biliyorum sabah olduysa akşam 6 da yapmam lazım yapacağımda kesin değil sinirliyim hala çünkü

Zeytincim dur helebir
evet eşin bir vurdumduymazlık etmiş hemde baya bir .bende gün aşırı yaptım yumurtlama günümdede yapmadım tuttu .spermler 48 saat yumurta 24 saat canlı kalıyor. Tam istiyorsan cocuğu yap bence de . Eşin uzakta sonuçta sorumluluk sana kalıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…