selam kızlar nasılsınız. sayfa çok ıssız kalmış, kimseler yok nedense.
hamile arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır.
ilsucum dr a gitmişsin bebişin büyümüş maşallah. kucağımıza aldığımız günleri de görmek nasip olur inşallah.
özgül gözünüz aydın babanın arabası bulunmuş,çok sevindim. bebişin de iyidir inşallah.
dilekcim de evini taşıyacakmış o yüzden pek uğrayamıyor sanırım. inşallah yeni ev çok güzel bir bebiş getirir sana. havalar da soğuk dikkat et canım üşütme kendini ve çok yorma.
derya zeytin sizler de iyisinizdir inşallah kızlar.
zeytincim tahlil sonuçların iyi çıkmış, eşin de gelmiş gözün aydın canım. inşallah bu ay bebeğin de sana tutunur.
iklimsu canım gelip gitmişsin sen de benim gibi ara sıra takılanlardansın. bir süre girmeyince merak etmiştim ama çok şükür bir problem yokmuş. doğuma da az kalmış canım. kucağına aldığın günleri de görmek nasip olur inşallah. alışverişi bitirmişsindir sen. ben daha birşey almadım kızlar. cinsiyetini bile bilmiyorum. 1 hafta 10 gün sonra ayrıntılı usg ye gidicem ancak randevu aldım. o zaman belli olur inşallah. sağlıklı olsunda cinsiyet çok önemli değil tabi ama insan yine de merak ediyor.
bugün sağlık ocağına gittim aşı için ama 24. haftada yapıyorlarmış ilk aşıyı, o yüzden 3 hafta sonra gel dediler. hiç kaydım yoktu kayıt yaptırdım. epey soru soruyorlar.
sonra bebişin kalp atışlarını dinlediler. bana da dinlettiler. çok hızlı atıyordu. insan bir tuhaf oluyor ya. ilsu özgül sizde kayıt yaptırın kızlar. hem bebişin kalp atışlarını da dinlersiniz.
kızlar bende haberler böyle işte. arada gelirim yine görüşürüz.