- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
yaprakcık, onlar yavan gelebilir haklısın. Nurset Kaya'nın kitabına bak mutlaka o bu tarz değil daha bilimsel. Şimdi birden aklıma gelmiyor ama ben sana başka kitap tavsiyelerinde de bulunurum hoşuna gidebilecek. Önemli olan okuduğundan zevk almak. Hepimizin zevki aynı değildir mutlaka. Arka kapak sende merak uyandırmıyorsa okuma zaten
mrb arkadaşlar Tünaydınnnnnnnnnnn
umarım bu yeni gün ile tüm isteklerimiz gerçekleşir
yapraknil sabah mı iğneyi yaptın ne zaman çalışmalara başlayacaksınız
Ypraknil canım hayırlısı olsun umarım herşey senin ve eşinin istediği gibi olur bu ay senden çok umutluyum sakın unutma ilk anne sen olcan sonra sırayla biz
İlsu canım nasılsın ? senin alerjin nasıl oldu
kizlar gunaydiinnn
ne cok yazmisiniz afferin ya hemde pozitif oldumm
nihal orhan canim yasa takma kafani ben oglumu 36 yasimda dogurdum hic problem yasamadim simdi 41 yasindayim böyle bis geldi basima ama yasima özgü diil bu olay takili kalma kendinede suclulu yukleme.
ays_ aramiza hosgeldin insallah normal gebeliktir aramizda kalmazsin hep iyi dusun canim benim 3800 de kese görünmüt 2 hafta bekledik kalp atmadi bebekte görünmedi kanamamda hic durmamisti cok artmisti aldilar
yapraknil cok sevindim canim insallah guzel haberini beklyioruz
nakkad bravo ya evden ne cok is yapiyosun valla taktir ettimm
cimbomlummm nasilsinnnn
bende bi haftadir spor yapiyorum iyi geliyor birde dogru nefes alma ögrenmeye calisiyorum netten buldum deniyorum egzersizleri bende bu son bi sene cok kendimden gecmistim demekki dedim ben gecmisim yumurtam benden daha cok icin gecmis hemen hareketlendim spor iyi geldi dogru nefes almani herseye faydasi var nakkad canim bende yoga denemeye baslicam bakalim tekbasima neler olacak www. realage.com adresinden gene yasimi ölctüm 39 yasinda ciktim meyva ve sebze az yiyomusum bide egzersiz az yapiyomusum.
özlemcikkk naber fıstıkımmmm
kız okul yok mu bugün
karneler hazır mı
sen resim öğretmeniydin değil mi ayyy
nefret ederim resimden
daha doğrusu bi çöp adam bile çizemem
benim halam profesyonel ressam
bilmem kaç tane sergi açtı
amcamın oğlu 25 yaşından sonra resim yeteneğini keşfetti
bi de kızlar halasya çeker derler
ama ben hep resimden 0 çekerdim
hatta ortaokulda ikmale bile kalmıştım
düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?