Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

tamam canım teşekkürler. Nusret Kayanın kitaplarını araştırıcam. bulursam ve hoşuma giderse alıp okurum.

cimbom sonra ne oldu? hafızan kuvvetlenmedimi ben meraklıyımdır herşeyi öğrenmeye şimdilik okuyorum öylesine netten okumak kolay olduğu için. Keşke öyle bir hafızam olsa ama dur bakalım pek ümitli değilim ama merak ağır basıyor şimdilik.
Bu arada ismim Çiğdem. Sen benim yaşıma bakma ben hala evde oyun oynuyorum :)

kizlar gunaydiinnn
ne cok yazmisiniz afferin ya hemde pozitif oldumm
nihal orhan canim yasa takma kafani ben oglumu 36 yasimda dogurdum hic problem yasamadim simdi 41 yasindayim böyle bis geldi basima ama yasima özgü diil bu olay takili kalma kendinede suclulu yukleme.
ays_ aramiza hosgeldin insallah normal gebeliktir aramizda kalmazsin hep iyi dusun canim benim 3800 de kese görünmüt 2 hafta bekledik kalp atmadi bebekte görünmedi kanamamda hic durmamisti cok artmisti aldilar

yapraknil cok sevindim canim insallah guzel haberini beklyioruz

nakkad bravo ya evden ne cok is yapiyosun valla taktir ettimm

cimbomlummm nasilsinnnn

bende bi haftadir spor yapiyorum iyi geliyor birde dogru nefes alma ögrenmeye calisiyorum netten buldum deniyorum egzersizleri bende bu son bi sene cok kendimden gecmistim demekki dedim ben gecmisim yumurtam benden daha cok icin gecmis hemen hareketlendim spor iyi geldi dogru nefes almani herseye faydasi var nakkad canim bende yoga denemeye baslicam bakalim tekbasima neler olacak www. realage.com adresinden gene yasimi ölctüm 39 yasinda ciktim meyva ve sebze az yiyomusum bide egzersiz az yapiyomusum.

Ypraknil canım hayırlısı olsun umarım herşey senin ve eşinin istediği gibi olur bu ay senden çok umutluyum sakın unutma ilk anne sen olcan sonra sırayla biz

Adaşım ne haber bitanem senden var mı adet belirtisi falan , ben artık adet olmayı beklemiyorum dr 14 gün e kadar olmazsın dedi gerginim biraz bide çok sinirli farklı duygular içindeyim canım biraz camdan dışarı bakıp güzel havayı görünce toparlanıyorum ama içimde bitmek bilmeyen bir stres var sanki

Ypraknil canım hayırlısı olsun umarım herşey senin ve eşinin istediği gibi olur bu ay senden çok umutluyum sakın unutma ilk anne sen olcan sonra sırayla biz

canım sağolasın. inşallah canım bu ay ve önümüzdeki aylar hepimiz için güzel, mutlu ve umutlu olur.

eee hep gitmişsiniz
adaşım sende çıkmışsın karşılaşamadık
benim dün akşam gögüs uçları acıyordu hayatımda ilk kez
sanırım bu adet belirtiymiş öyle dedi arkadaşlar
bakalım ya p.tesi ye kadar olmazsam
sabahtan dr a gidicem
bitmek bilmeyen gerginlik ben de de hat safhada canım ya
bugün 70.gün dilekcim insaf yani
bi de çok sivilce çıktı bende
zaten cildim bozuktu iyice berbast oldu
makyajla kapatmaya çalışıyorum artık
bi de vücudum çok şiş
çok kilo aldım yaaa
sende de böyle bi durum var mı
bi de sana msj çekmiştim geçenlerde geldi mi

İlsu canım nasılsın ? senin alerjin nasıl oldu

iyiyim bitanem aynı calışıyorum enazından işyerinde kafam dağılıyor.. alerjim aynı canım doktor 2 ayı bulabilir geçmesi dedi.. sen neler yapıyorsun bakalım umarım canını sıkacak şeyle düşünmüyorsundur

hoşgeldin meltem ablacım beni iyiyim işte aynı bildiğin gibi
hala adeti bekliyorum
sen nasılsın yakışıklı nasıl iyi mi
siz yazın tr ye geliyormusunuz teyzemler 18 temmuzda geliyorlar
çrş akşamı milli maçta sonra kuzenim var işte teyzemin kız 16 yaşında ama yemin ederim çocuğum olsa anca bu kadar severdim çok çok inanılmaz özel benim için işte maçtan sonra aramış salya sümük ağlıyor şoka girmiş şimdi almanya da ya daha bi milliyetçi olmuş canım benim bi de ardanın atmış olmasına çok sevinmiş aşık da ardaya
hasta derecesinde fanatik cimbomlu o da kız olmasına rağmen bir çok erkekden çok daha fazla futbol bilgisi sadece almanya ve tr ligi değil düşün artık gerisini ikinci takımı da hannover 96

çiğdem ablacım sana z<aten kırbin kere maşallah
canım valla sanırım faydası oldu ya
yani benim beynimin sağ tarafı çalışıyor
yani matematik tarafı
aslında matematiğim iyi değil ama rakamları çok seviyorum
ve matematik hafızam inanılmaz güçlü
sözel 0
ben solağım bunun da etkisi var sanırım
mesela solaklar felç esnasında daha şanslılarmış

dilekciğim bugün okul vardı karneleri dağıttık,okuldan çıkmadan yazdım öğretmenler odasından saat 10:00 gibi,biraz rahatsızdım eve gelince yattım,az önce kalktım,kahvaltımı bile daha yeni yaptım ilaç alıcaam birazdan,hayatımda hiç bu kadar ilaç kullanmamıştım,kürtaj sonrası ilaçları,alerji ilaçları ve şimdi de ağrı kesici çıktı ooof off başım çatlıyor.
resim yeteneğim yok diyorsun,olsun be gülüm senin olağan üstü moral ve motivasyon yeteneğin var fazlası zarar,yetenek zehirlenmesi geçirirsin aksi taktirde...

kıslar nerelere kayboldunuz. :sm_confused:
birazdan aktara gidiyorum malum otlardan alacağım,isteyen varsa sipariş kabul edilir.
yaprakcığım senin söylediğin çakşır otunu da alacağım ama onun etkisi farklı; gücü arttırıyormuş.bizim sorunumuz sperm azlığı ve hareketsizliği bunun faydası olur mu acaba bir bilgin var mı,ben araştırdım kuvvet verdiğini söylüyor sadece....:uhm: CADIARZU :bbo:

kıslar i.saraçoğlunun hamile kalamayanlar için hazırladığı kür varmış şimdi onları da alacağım,gerçi bende sorun yok ama yine de bir deneyeyim(ama önce pazartesi günü doktora soracağım sonra kullanacağım sonucu size de yazarım)
10 gr pelin otu
5 gr nar çiçeği
5 gr mazı
2,5 gr soğan tohumu
2,5 gr kilermeni(ne demekse anlamadım)
bunlar toz haline getirilir balın içine macun kıvamı olacak şekilde karıştırılır,
ve hergün 2 leblebi büyüklüğünde yutulur şifa niyetineee :içelim:

kıslar ayrıca hamile kalmak isteyenler neler yememeli yasakkelime i.saraçoğlu:

ay çekirdeği
maydanoz
arpa
sarımsak
kahve
patates
badem
ceviz
nane
adaçayı
bunları ben yaklaşık 1,5 aydır tüketmiyorum daha önce de duymuştum,
ilgililere duyrulur. şutarafagitti

ama adaçayı adet düzenliyormuş diye biliyordum ben
inşallah şifa olsun eşine fıstıkım
yaaa nasıl içiriyorsunuz tüm bunları eşinize
ben bi keçiboynuzu pekmezi vermeye başladım sabah akşam
birer tatlı kaşığı kıyameti kopardı
bu işin bi sırrı var mı

özlemcim sen niye öyle oldun ki yaaa
yoğun bi gündü demek
kahvaltıyı yeni yapıyorum ne demek yaa
en önemli öğün aşkolsun sana yani
bu saate kadar açmıydın
tesüflerimi fışkırttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…