- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.021
Deryaacığım çok sevindim hamile olmana allahım hayırlısı ile sonuna kadar gitmeyi ve kucağına almayı nasip etsin sana kendine çok dikkat et bol bol c vitamini al mide bulantıları içinde hatırlarsan yaprak hep bana aman midem neden bulanmıyor diyordu bende sabret bulanacak dedim sonra hastanelik oldu mide bulantısından mide bulantıları 6.haftanın sonunda başlıyor ve uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnn bir süre devam ediyor hem miden bulanacak diye bir şartta yok bunları düşünme sadece minik meliğine konsantre ol
kızlar 2 li testimi oldum
şükürler olsun ii çıktı
1 hafta ileriden gidiyorumuuşm
veeeeeeeeeeeeeeeeee %70 kızmış
çok mutlu oldum
4 güzel kız geliyor şimdilik bu sayfaya belli olan
yapraknil canım ben şeker testini baya oldu yaptıralı ama ben aynı hastanede yaptırdım kesinlikle aç olman lazım benim glikozlu suyumu hemşire hazırladı soğuk suydu aman aman da kötü deildi sadece içtikten sonra biraz midem bulandı çok kötü deil tadı limon falan sıkmadı içine sende doktora sormadan koyma derim yani o kadra kötü deil bu arda sende fazla kilo almamışsın ilk aylarda kızlarımız çok nazlı olduğundan yiyemedik iyide oldu hani seni çok öpüyorum kendine iyi bak prensesimize çokkkkkkkkkkkkkkk iyi bak
kızlar günaydın;
ben uzun süredir yoktum.çok hastaydım ve işe gelemiyodum.
çok ağır grip oldum ve 30 aralıktan beri yatıyordum.hiç ayağa kalmaya bile halim yoktu.
bugün daha yeni geldim işe.hemen sizlere birşeyler yazmak istedim.
şimdiiiiiiiiiiiiiii sıkı durun hepinize müjdem varrrrrrrrrrr
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM :)))))))))))))))
kızlar allaha çok şükür bu sefer yüzüme güldü.bu ay tutturduk.
inşallah kalp atışınıda duyarızda rahatlarız
bebeşim teyzeleri bugün 5 hafta 2 günlük
zeytincim inşallah sende bu ay hamile kalırsında bebişimin arkadaşı olur.bu arada zeytincim senin yaşadığın belirtilerin aynılarını bende yaşadım bu ay adet olucam zannetmiştim ama olmadı:))))
derya tebrik ederim cnm
ilsu cnm nasılsın nasıl gidiyor
yaprak gelmiyormu heç cnm
ben çok fenayım aşırı kuruyorum 2gün önce hastaneye gittim ilaç verdi geçmedi
şimdi tlf konuştum doktorlar gel 2-3 gün hastanede serumla besleyek dedi
yiğenim ebe o evde takip yapacak evde takılcak serum ......çok yoruldum ksumaktan artık
cnm susuz kaldık 4 gün oldu ilaç alıyordum ama fayda etmedi yiğenim allahtan ebe
doktorumla tanıştırıdım o yapar evde takibi .....valla ben ikitane diye böle olduğunu düşünüyorum inş. toplanırım kuzularıma işey olmaz
demek yaprak iyi kızı olacak aman çok iyi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?