Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım çok teşekkür ederim
ne bileyim işte sanki midem bulanmazsa hamileliğim iyi geçmezmiş gibi geliyor
herşeyin hayırlısı yeterki bebişimi sağlıkla kucağıma alayım yeter

kızlar 2 li testimi oldum
şükürler olsun ii çıktı
1 hafta ileriden gidiyorumuuşm
veeeeeeeeeeeeeeeeee %70 kızmış
çok mutlu oldum
4 güzel kız geliyor şimdilik bu sayfaya belli olan

kızlar 2 li testimi oldum
şükürler olsun ii çıktı
1 hafta ileriden gidiyorumuuşm
veeeeeeeeeeeeeeeeee %70 kızmış
çok mutlu oldum
4 güzel kız geliyor şimdilik bu sayfaya belli olan

ay canım 2 li testinin iyi çıkmasına çok sevindim .
demek kızın olacak gibi gözüküyor. ben diyorum bu sayfanın kaderi kız. prensesler çoğaldı.
hayırlısı olsun canım, ama yine de sen iklimsu ve benim gibi çok kaptırma 4. veya 5. aydan sonra değişebiliyor. hatta bazen 7. ayda bile değişen oluyormuş.sağlıkla gelsinler de kız da erkek de bir. inşallah sağlıklı olarak kucağımıza almak da nasip olur. darısı isteyen ve bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah.

canım %70 dedi zaten .bacaklarını acmıştı .
kan sonucları da ii çıkar inş
dr dediki ilk haftalarda erkek dediklerimiz kız çıkıyor dedi güldü
ama benimkinden çok emin gibi konuştu.
13 haftalık ölçülerindeymiş yaprakcım 1 hafta 1 gün ileride gidiyr .sat ından emin miisn falan diye sordu bende evet dedim.

tamam canım, sağol bilgi verdiğin için. ben de o zaman hemşireye veririm hazırlar. bazıları sıcak su, bazıları soğuk su demiş. kimisi limon katmış, kimisi aç, kimisi tok gitmiş. benim de o yüzden kafam karıştı ve sana sordum. içemeyecek gibi olursam dr a sorup öyle katarım limon.
canım kilo konusunda haklısın fazla almadım ama almaya çok müsaitim. geçen ay abartıp fazla kaçırınca 3 kilo birden aldım. ilk ayların acısını çıkarttım belkide. ama bu ay daha dikkat ediyorum. yağlı, hamurlu, abur cubur şeylerden uzak duruyorum. sebze, meyve, protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. önemli olan zaten prenseslerin gelişiminin iyi olması. sen de kendine ve bebişine iyi bak. prensesin hırkası bitince foto çekip sayfaya koy. gerçi benimki biraz daha yaza gelecek mayıs gibi olursa. kışa kadar da ölçüler değişir büyük ihtimalle. o yüzden kışa doğru ölçüsüne göre örerim veya ördürürüm. ben pek beceremem gerçi ama yine de denerim.

canım tebrik ederim. sayfamızdan bir hamiş daha çıktı çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, kucağına almak da nasip olur inşallah. darısı tüm isteyen arkadaşların başına inşallah. dileğin, aysimanın, zeytinin başına.

bu arada zeytin de hamile mi. takvim gibi bişey gördüm yazılarının altında ama net olarak bişey de yazmamış o yüzden tam anlayamadım. inşallah hamiledir. eğer öyleyse şimdiden tebtik ediyorum.

dırım gelmiş, beni sormuş sağolsun.
canım inşallah en kısa zamanda bu bulantıların ve kusmaların geçer ve sen de rahat edersin. ikiz hamilelik çok zormuş gerçekten. ama çoğu gitti azı kaldı. biraz daha sabır. ama serum konusunda çekinme. ben ilk aylar hiç bişey yiyip içemeyince dr um bana hep serum önerdi. bazen hastanede yatmadan gün içinde serum taktırdım, bazen de evde taktırdım. ama işe yarıyor gerçekten.
evet canım benim bir prensesim olacakmış. sağlıkla doğar, kucağıma da alırım inşallah.
senin de tosunların olacakmış. hayırlısı olsun. Allah onlara da bize de sağlık, sıhhat versin.

günaydın kıslar ben adet oldum c.tesi günü yine döngüm kıalmaya başladı 26 günde bire düştü bide grip oldum üstüne

Sinemcim çok merak etmiştim seni
anaa kızo zaman sen 12.gün falan yumurtladın .o günlerde olmuş muydu

canım sanırım daha erken yumurtluyorum o günlerde hatırlamıyorum herhalde yapmadık canım kaçırdık bide havalar çok soğuktu ya ondan da kaynaklandı olmazsa bu ay bakalım hayırlısı geçen ay 14 de olmuştum bu ay 10 da şubat 6 da olucam bakalım 17sinde bu ay çalışmalara başlamam lazım ki kaçırmim değil mi kıslar

günaydın cimbomlum nasılsın canım ben adet oldum c.tesi hayırlısı ne yapalim allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur dimi vakti zamanı var sayfada bi hamiş daha çıktı deryaa darısı başımıza canım adet tarihin ne zaman benim 6 şubat

ay geldim geldim
günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee
yaa derya da mı hamiş niye benim bundan haberim yok
çok çok sevindim deryacım
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. sinemcim canım sen nasıl adet olmana çok üzüldüm bitanem yaa
ilsum gülüm minik kuşum prensesin annesi sen nasılsın bitanem
yaprak da gelmiş ben hep kaçırıyorum onu kk da ama neyse ki maille alıyorum haberlerini
ne günlerdi yaaaaaa

özgül de yoğun heralde msn açık ama buraya gelememiş
adaşım minnoşum da gelmiş onu da kaçırmışım ben
özlem de yok ne zamandır yine o benden beter devamsızlık da di mi

günaydın kızlar
ben anca gelebildim
yaprakcım,cimbomum ikinizede iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

sinemcim canım üzülme biliyorsun geçen ay benimde tutmamıştı ve çok üzülmüştüm.
canım sen ilsunun dediği gibi adet bitiminde hemen başla çalışmalara ben öyle yapmıştım.
20. güne kadarda ara vermeden çalışırsın.bak o zaman bir dahaki ay nasıl hamişsin.

valla ben hep burdayım canım ama diğer kıslar hep devamsızlık yapıyo burda olmana sevindim canım sağlığın iyi umarım

günaydın deryacığım bebeişin yormaya başlamadı dimi seni güzel günlerini iyi değerlendir hayırlısı bu ay hada düzgün çalışacam söz kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…