Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın deryacığım bebeişin yormaya başlamadı dimi seni güzel günlerini iyi değerlendir hayırlısı bu ay hada düzgün çalışacam söz kıslar

canım benim aferin böyle ol ümidini kırma bol bol çalış :)))

bana gelince bende halsizlik var sürekli uyumak istiyorum onun dışında başka bir şey yok
mide bulantıları daha başlamadı bilmiyorum olucak mı herşeyin hayırlısı

yok kırmam ümidimi allah can sağlığı versin herşey gelir geçer daha erken canım bulantılar için genelde 6 hf. sonra başlıyo oy meleği uykusunu mu getirirmiş deryoşun

sinemcim halimi bir görsen heryerde uyuyabilirim pozisyonundayım
sanki geceleri hiç uyumamış gibiyim
6.haftada başlıyacağını tahmin ediyorum bende
ama sanki mide bulantısı olmazsa sağlıklı bir bebek olmazmış gibi geliyor belki saçma ama ne bileyim işte öyle hissediyorum

yok canım öyle düşünme için ferah tut canım ben yemeğe gidiyorum afiyet olsun sana kimseye söyleme hamiş olduğunu canım ok

kimler gelmiş amanında amanın
çok mutlu oluyorum seni burada görünce canım

Selam kızlar.. Toplanmışız buraya.... :)) nasılsınız.. Yemek yedim bende. Acı biber turşusuna düştüm iki gündür..yedim yine midem yanıyor :))

dilek im sen nasılsın... Hoş geldin

sinem canım üzülme her şeyin bir zamanı var....ama ilsu nun derya nın dediği gibi
çalışmalara dikkat et :)

herkese meraba kızlar ilsu canım ikili testinin iyi çıkmasına çok sevindim.cinsiyetinide öğrenmişsin hayırlısı ile kucağına almayaı nasip etsin allahım .. bizim grupta herkesin kızı olacak anlaşılan gerçi ben hep senin kini erkek gibi hissediyordum tahminim tutmadı gerçi sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli deil

cimbomlum decik dedi ve gitti neden girmiyo artık eskisi kadar bilmiyorum deryoş ilsu bebişlerini doyurdunuz mu

kızlar ben geldim
bizim elektrikler kesildi o yüzden giremedim
cimbom,iklimsu,inci,ilsu hoşgeldiniz nerelerdeydiniz

ilsu
geçmiş olsun canım benimde hala gribim geçmedi kötüyüm
ıhlamurun içine bal katıp iç iyi gelir.prenses hastalanmasın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…