Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım burdayım ama bugün işten erken çıkacam saat 5te çıkıyorum bankaya uğramam lazım kib bebişede öptm canım

günaydın kızlar
nasılsınız.ben bugün pek iyi değilim çok başım ağrıyor
gecede kötü rüyalar gördüm onunda etkisindeyim
bakalım bugünü nasıl geçiricez.

günaydın arkadaslar
feci bi şekilde baş ağrısı çekiyorum bugun minoset içtim birtane.inş ağrımı alır
siz napıyosunz?

merhaba cok gecmiş olsun ama karamsar olmamanı tavsiye ederim ben de ayın 16 sında cuma gunu 2. kürtajımı olucam 2.5 yıl once hamile kaldım boş gebelik teşhisi kondu kürtaj oldum ve 2.5 yıl sonra tekrar hamile kaldım malesef o da boş gebelikmiş tekrar kürtaj olucam ama cok tedirginim acaba tekrar hamile kalmamı etkilermi diye ama her zaman hayırlısını iste önce senin sağlığın sen sağlıklı olduğun süre her zaman hamile kalırsın her zaman hayırlı olsun diye dua et rabbim insallah bizede nasip edicek.

dırımcım insan hamileyken çok acıkıo bende sabahları hep ac uyanıyorum yola çıkıyorum işyerinde atıştırıyorum işte.

slm zuzum araştıracaklar mı neden boş gebelik olduğunu canım allah hayırlısını versin sana tavsiyem sigara ve cep tlf. uzak dur çok yaşanmaya başladı boş gebelik ve düşükler bende de kalp atışları duyulmadığı için 10 haft. kürtaj oldum allah her zaman hayırlısını versin canım güzel şeyler düşüm yine hamile kalırsın sonuçta kalabildiğini biliyosun canım

kızlar
ben çok kötüyüm başımı kaldıramıyorum
eve gidiyorum yarın görüşürüz
ilsucum sanada geçmiş olsun

günaydın kızlar
nasılsınız
deryacım nasıl oldun
benim bas ağrım geçti simdide sırtım ağrıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…