Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

iyiyim bende canım çalışıyorum işlerim var arada kkya bakıyorum kimse yok adet tarihin ne zamandı senin canım ben bugün klomene başladım 23 de dr. gidecem yumurtama bakacak çatlamamışsa iğne ile çatlatacak zamanım kısıtlı kocam gidecek dedim de hap verdi yoksa vermiyordu

buay umutluyum bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısını versin allah canım senin çalışmalar nasıl gidiyor:))

canım benim adet tarihim 24 ocak
ne zamanda gittin dr vay be bayağı yol almışsın sen
hadi hayırlısıyla gelicek inş.meleğin

canım sayfaya uğramıyosun ya ondan haberin yok ben geçen ay adetin 2 .günü gittim hormonlara kana toxoya hepsine baktı hiçbir şey yok dedi zaman dedi buay adet oldum arkadaşım var hastanede çalışıyor onu aradım adet oldum dr. sor eşi gidecekmiş yumurta takibi yapacak mı falan diye dedim oda adetin 5. günü hap kullanmaya başlasın 14. günü de gelsin yumurtasına bakim demişona göre iğne yapacak bende hapa başladım hayırlısı artık sen hiç gittin mi dr. canım son zamanlarda eşim şubatın ilk haftası gidecek galiba

günaydın kıslar nasılsınız ben iyiyim bugün 2. günüm klomende allah hayırlısını versin çalışmalara başladık :))

kıslar kimse gelmedimi ilsu deryam cimbomlum nerdesiniz deryacım merak ediyorum seni nerdesin nasıl olsun canım

günaydın kızlar
ben bugün daha işe gelebildim
çok hastalandım başımı kaldıramıyordum
bugünde iyi sayılmam ama yinede geldım
siz nasılsınız neler yapıyorsunuz
sinemcim ne zaman başladın klomen kullanmaya
ilsucum sen nasılsın bebiş nasıl

evet adet oldum dedim dr. eşim gidecek dedim yumurta takibi yapacak mısın dedim oda klomen kullan 14.günü gel dedi ultrasondan bakacak çatlamamışsa iğne ile çatlatacak canım :)) bu aydan umutluyum ilkindede hap kullanarak hamile kalmıştım

sağol canım allah razı olsun bebişini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım dr. ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…