Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

sabırsızım diye bi arkadaş vardı bak gelmiyor artık yaaaa
defnede yok kaç gündür
öğretmenim öğretmenim siz bu 2 arkadaşa devamsızlıktan zayıf verin tamam mı

adaşımla yaprak da yok
bi de bu hatunlar evdeeeeeeee
dur ben size de
tesüflerimi fışkırtıyım
akşam ben yokken gelirsiniz ama

eee okulda bitti ne zaman antalyaya geliceksiniz
tüm yazı muşda geçirmicen heralde
dilekciğim önce istanbula gideceğiz bu ayın 27sinde seminerler bitince,biraz gezip kafa dağıtalım diyoruz..daha sonra ver elini antalya...
evet devamsızlıktan kalan arkadaşlar var,çift dikiş yapacaklar onlar,karnelerini de vermedim zaten..
kahvaltıyı erken saatlerde yapamıyorum ancak okuldan gelince yapıyorum,
zaten tek başıma yemek yiyemem eşim de mutlaka yanımda olmalı ancak o zaman yemek yiyebilirim ..zaten şu sıralar biraz da kilo aldım(4 kilo) 48 kilodan 52 ye çıkmışım yaaavvvv,
eylülde spor salonuna gideceğim olmuyor bööleee..:dance:
adaçayının adet düzenlediğini duymuştum ama tam bir bilgim yok..
eşime söylediklerimi yedirmeye çalışıyorum biraz zor olsa da,,,geçen akşam pekmez içmeye çalışırken midesi bulanmış elindeki bardağıda yanlışlıkla üzerine boşaltmış :tomato: ,garibim üzüldüm ama katlanmak zorunda biz nelere katlanıyoruz değil mi yaani,

ya bi de şu var sen bilirsin,ovulasyon testleri var ya denedin mi hiç,biraz araştırdım ama bilmiyorum denesem mi benim adetlerim düzenli oluyor(28 gün)sence bu durumda ne yapmalıyım?:uhm: :bbo: CADIARZU

sabırsızım diye bi arkadaş vardı bak gelmiyor artık yaaaa
defnede yok kaç gündür
öğretmenim öğretmenim siz bu 2 arkadaşa devamsızlıktan zayıf verin tamam mı

Ben hep buradayım canım sürekli takip ediyorum kim ne yazmışsa anında okuyorum ama yazmaya gelince ne bilim ya okumak daha çok hoşuma gidiyor ben hep böleyim işte..Bu arada ikinci kez adet olmuştum ya onun bitmesini bekliyorum sürekli pozitif düşünüyorum bakalım işte
a.s

aysima merhaba,
bence adetlerin düzenliyse ısı yöntemini kullanarak belirleyebilirsin. baktın olmadı ovulasyon testlerinden alırsın ebay diye bir sitede satıyorlarmış uygun fiyata.
Buarada ısı yöntemini soracak olursan cimbomlu işin ehli o anlatır:)))

işte bu hiç olmadı arkadaşım yaaaa
sende anlat paylaş dök içindekileri
iyiyi de kötüyü de nalat bitanem yaaa
hep beraber birlikte atlatıcaz bugünleri
aman yaaa
gel ne olur hep aramıza
sevilmediğinizi düşünürüm aksi takdirde bak
bizde burda hiç buhran takılmıyoruz
aksine birbirimize pozitif enerjilerimizi gönderiyoruz
hep bizimle ol tamam mı:1hug:

Buraya takıldığımdan beri hep sizinleyim yani hergün merakla açıyorum okuyorum neler yazılmış diye bütün gün evde yalnızım bende buraya evlenip geldim istanbuldan yani iş bulamadım arkadaş ortamım yok valla burdan iki satır yazınca bile kendimi iyi hissediyorum canım ve hamile kalır kalmaz ilk sizlerle paylaşmayı düşünüyorum sizden de hep iyi haberler bekliyorum ben artık eskisi gibi değilim yani eski halimi nerden bileceksin değilmi ama öyle artık karamsar değilim sabırsız değilim (diycem ama daha henüz bunu tam başaramadım:1no2:) neyse iyi düşün iyi ol işte böle yani bu arada bende koyu cimbomluyum eşim fenerli o hep benim birgün fenerli olmamı bekliyor daha çook bekler neyse çok uzadı:smiley-cool:

aysima öncelikle geçmiş olsun canım. bana da ilaçlar yan etki yapıyor o yüzden biraz uzanmıştım. çakşır otu ya da kökü evet gücü de arttırıyor, sperm sayı ve hareketini de arttırıyormuş. kullanabilirsiniz yani. kuvvet de lazım canım. mutlaka vardır ama fazlası da fena olmaz dimi ama.

sabırsızım gel canım sen de katıl bize. biz hepimiz burada birbirimize desteğiz. canın da sıkılmaz. arada bir ses ver ki bilelim bizle olduğunu. valla cimbomda hafıza süper hemen hatırladı seni bak. ben sürekli mesajlaşırsam hatırlıyorum kafa çok dolu, o yüzden herhalde.

evet yaaaa
nihal de yok bugün
alla alla
olmuyor ki böle
bak yaprak da yok

geldim güzeller güzeli ama ben geldim sen çıkacan herhalde. biraz daha kal ya. sen olmadan tadı yok buraların. sen hepimizin neşe kaynağısın. çünkü herkese ayrı ayrı çok değer veriyorsun. ben senin kadar yetişemiyorum.

işte yaprakcım
kafayı boşaltmak lazım demek ki
sabırsızım gel yaaaa
bak burda güzel muhabbetler var
hem kafan da dağılır
arkadaşım yok demişsin
aşkolsun
sen bizi begenmiyormusun

ya ben hepiniz ayrı ayrı o kadar seviyorum ki anlatamam yaaa
öyle özelsiniz ki
beni en iyi siz anlarsınız
bende sizi tabi
ohhh çok daha güzel günlerimiz olucak görürsün bak fıstık
evet 7 den sonra çıkarım heralde güzelim yaa

adaşım şimdi yoksun ama belki akşam okursun
gerçi senin durumun biraz farklılaştı ama
benim burda dilek diye başka bi arkadaşım daha var
o bu düşük ve kürtaj konusunda maalesef tecrübeli
kendisi şu an ikizlere hamile
o dedi ki sıcak şekerli su iç adetin gelir dedi
bakalım denicem bende
seninde aklında olsun fıstık

bizde seni çok seviyoruz canım. sen de bizim için çok özelsin. inşallah canım kötü bir başlıkta toplandık ama en yakın zamanda güzel günlerimizi de paylaşırız inşallah.

mrb arkadaşlar
Ya kızmayın bana ne olur burda çok samimi olduğum bir komşum var da oğlu sünet olmuştu yemek falan yaptım götürdüm misafirleri gelmişti biraz yardım ettim ondan yoktum
Adaşım bende de adet olmadan göhüs ağrıları olur sanki sızlama gibi ama bu ara yok bitanem vallahi ben de limon yedim iki gün kanı sulandırsın diye ama tık olmadı sanmıyorum ya suyun falan faydasının olduğunu ama sen yinede dene bak zaten belirtilerin başlamış telaş etme olursun ben dr göre 2.adetimi olacakmışım öyle diyor yani canım ben msj falan okumayı bilmiyorum belki geldi sen çalışıyorsun ama bütün gün burdasın kaytarıyorsun maaşından keserim
İlsu canım alerjin geçene kadar çocuk yapmayacaktın sen 2 ay izinlisin demi
Yapraknil canım sana başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…