- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.281
yaprakcım dileğin aslında cuma günü adet olması gerekti ama olmadı kahve lekeleri geliyordu .
yarında bir dr a gidecekti kontrol için
yaprakcım bebişin çok tatlı allah nazardan saklasın tüm bebişleri
Yine müthiş bir baş ağrım var bugun napacağımı şasırdım
minosette almıyor artık o ağrıyı uf uf
canım geçmiş olsun ya, niye böyle olduki. Hamilelikle ve hormonlarla alakalı sanırım. Ama yorgunluk ve stresten de olabilir. Dr unla konuş bakalım ne diyecek. Belki rahatlamanı sağlayacak başka ilaç veya yöntemler önerir. Saçların ıslak falan kalıyorsa duştan sonra o da yapar. Ya da dediğim gibi gerginlik başağrısı olabilir. Bende de oluyor arada.
Mesela bugün bursada deprem oldu, evde yalnızdım. çok kötü hissettim. Merkezüssü bizim oturduğumuz yere yakındı. Birden ölücem sandım, bebeğimi düşündüm. Ağlama krkzi geldi. Eşimi aradım hemen eve gel diye yazık o da endişelendi hemen geldi. Ay hem bizleri hem de bebeişlerimizi allah korusun kızlar ya. O yüzden bende de var buakşam başağrısı ama ben deprem nedeniyle yaşadığım korku ve strese bağlıyorum.
Inşallah seninkide geçicidir.
evet arkadaşlar şimdi kendimden ve minik İKLUMSUDAN bahsedeyim bugün doktora gittik tam 1kg 850 gr olmuş kızım ortalam 43 cm boyu doktorumuz çok uzun bir bebek diyor bacakları çırpı gibi babası gibi uzun boylu olacak gerçi sadece boyu deil burnu ağzı çenesi bile tıpkısının aynısı doktorum ve annem de babasına benzediği konusunda hem fikir bende pek bişey almamış bende 59 kilo olmuşum ortalama 10 kg almışım doktor 10 martttan sonra heran gelebilir dedi en geç 20-22 mart arasında da sezeryanla alacak kızımı hayırlısı bakalım bende bebeğimin ve kendimin tüm eksiklerini tamamladım beşiğimizde 1 hafta sonra gelecek geriye elbiselerinin yıkanıp ütülenmesi ve hastane çantalarımızın hazırlanması kaldı gerçekten içine girdikçe çok külfetli vallahi allahım herkese yardım etsin bu arada yiğeninizi şikayet edim biraz çok vuruyor geceleri uyutmuyor sağıma izin vermiyor sırt üstüde yatınca belim ağrıyor geceleri 4-5 kere uyanıyorum doğru dürüst uyuyamıyorum bacaklarım şişti ödem topladı fenayım yani,bu arada alış verişi son aylara bırakmayın zor oluyor bide bebebğimiz doğum pozisyonunu almış baş aşağıya duruyor benden bu kadar hepinizi çok öpüyorum biraz uzun yazdım................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?