Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

evet canım benım bebış .11+6 daha burada .pek hareketlı degıl tombişlikten dr hemen alabılıyor resmını:)

yüzünü inceleyemişti seninkini şimdi tam gösterdi mi
artık senin kızının yüzü iyice belli olmuştur canım kime benziyor
resmini ekle sende görelim .

ImageShack® - Image Hosting ye gir oradan gözattan resimi sec .öyle oluyor

valla canım yine zar zor gösterdi. eliyle kapatıyor yüzünü. eli alnında düşünüyor, parmağını emiyor falan tam cimcime bu.
eşim bana benzediğini söylüyor bakalım sağlıklı olarak dünyaya gelsin de ikimize de benzesin. ama huyları babasına benzesin. ben çok duygusal ve hassasım. çok evhamlıyım. eşim de tam tersi gayet soğukkanlı, sakin ve sabırlı biri.
canım biraz uğraşayım bakalım ekleyebilecekmiyim.

yerim onu ya..acaba ne düşünüyor :)) çabuk şuradan çıksam diye düşünüyordur .karnın çıktı mı büyüdü mü iyice
ayrıntılı ultrasyonda renkli resim verdikleri için az çok kime benzediği ortaya çıkıyor çünkü ..

canım beceremedim sanırım çıkmıyor. imageshack a girip gözattan yükledim ama oradaki adreslerden birini kopyala yaptım ama olmadı sanırım. tekrar deneyeyim.

dr da şey diyor, ne olacak bu memleketin hali, kriz aldı başını gidiyor falan diye düşünüyor herhalde diyor.
ilk önce dönmedi zilli. yüzünü göstersin diye 3 tane çikolata yedim.
karnım çok belli değil canım ya, yani dışardan görenler pek anlamıyor. hamile olduğumu bilenler kaç aylık oldu deyince 6. aya girdik diyorum şaşırıyorlar. dr a sordum boyun uzun olduğu için dedi. biraz da basenlerim var benim onunla da alakalı sanırım. zaten şimdi kış vakti. bol kazaklar falan giyince tanımayan biri karşıdan bakınca anlamıyor. ama son aylarda nasıl olurum bilemiyorum tabi.

yaprakcım aksine benim karnımda çok çıktı iç karnım darmış .5 aylık gibi duruyorum resmen .benimde kalcam yok karnım fırlıyor ve belim kalınlastı .

ayy yaprakcım inanmıyorum ya çok şeker
resmen eli alnında filozof gibi duruyor:) parmakları falan nekadar belli ince uzun

ayy yaprakcım inanmıyorum ya çok şeker
resmen eli alnında filozof gibi duruyor:) parmakları falan nekadar belli ince uzun

Aaaa açılıyormu. demek gördün. sağol canım ya. evet filozof olacak herhalde benim prenses.
evet canım parmaklar, eller devalı yüzünde, ağzında alnında.
ama benimki de pek hareketli değil ya. işte diyorum ya 3 çiklota ile yüzünü gösterdi cadı.
dur bitane daha var onu da ekliyeyim.

burdayım burdayım
ilsu hn baktım msn e çıktın sandım
6 da çıkıyorsun yaaa
yarın sana msj çekicem sende bana tamam mı
anladın sen onu

hanfendü hanfendü noluyoruz öyle gizli gizli mesajlaşmalar falan, bana da söyleyin bakalım. kıskanırım bak.

ilsu dilek haftasonu dr a gittimi, bilgin var mı. ay inşallah sorunları yoktur ya ve en kısa zamanda hamile kalır. canım benim çok sabretti ya, inşallah tez zamanda mükafatını alır.

canım şimdi çıkıyorum. fırsatım olursa gelirim yine, kendine ve tuana bebişe çok iyi bak.
benimkinin ismi henüz belli değil. eylül istiyorum ama eşim biraz klasik ve anlamlı isimler düşünüyor sanırım. bakalım o da son aylarda belli olacak sanırım.

yaprakcım dileğin aslında cuma günü adet olması gerekti ama olmadı kahve lekeleri geliyordu .
yarında bir dr a gidecekti kontrol için

günaydın kıslar nasılsınız ben iyiyim bakıyorum haftasonu kaynatmışsınız cimbomlum dileğim umarım hamilesindir canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…