- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.301
herkese mrb kızlar adaşım gelmiş gitmiş inş.bugünb denk geliriz kızlar hepinizi çok özlüyorum eski günlerdeki gibi olalım ......
Incimsin canım benimde 17.haftaya kadar sürmüştü mide bulantılarım ve kusmalarım 17 haftadan sonra azaldı ve kayboldu az kalmış tatlım biraz daha dayan gerçi hamilelik zorlu bir yol sonrada bel sırt ağrıları şişlik falan derken bebeğini kucağına alacaksın güzelim allahın izni ile
ilsu canım sorma aynı babası yüzü çok benziyor 4 boyutlu ile renkli baktı şok oldum erkek olsaydı babasının aynısı olacaktı .canım vallahi ağırlaştım bu dönemler zor geçiyor allahtan eşim çok yardımcım akşamları yaklaşık 1 saat masaj yapıyor bacaklarım sanki kopuyor dile kolay tam 10 kilo vücut taşıyamıyor gerçi sizide korkutmayayım ama şimdiden yazıyorum ki aynı aylara geldiğinizde normal karşılayın
dilekcim burdamısın canım yaaaaa
kocaman öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
özgülcüm sana da kocaman mrb lar güzelim
kızlar hepinize ayrı ayrı tweşekkürler ediyorum dualarınız içinnnnnnnnnnnnnn
çok seviyorum sizi ben
herkese merabalar kızlar baya kaynatmışınız.............................
İlsu canım tuana bebek aynı annesi gibi çok güzel allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin baş ağrına gelince hormonlardan kaynaklanıyordur hamilelik başlı başına çok zor vallahi kendine dikkat et doktoruna bir danış belki bir vitamin eksikliğinden de olabilir boş yere minoset içme ..
Yapraknil canım maşallah bebeğin çok büyümüş onun o parmaklarını yerim çok güzel benim kızda yüzünü hala göstermiyor biz bakmaya çalıştıkça inat ediyor seninkide bizim ki gibi inat olacak ...
Adaşım canım seni çok merak ediyorum şu msn adreslerinizi buluştuğumuzda özelden yazında bende eklim ara sıra ordan görüşürüz tedaviye başlamayı düşünüyorsun sanırım allah yardımcın olsun o güzel kalbin kadar güzelleiklele karşılaştırsın seni güzel arkadaşım
evet arkadaşlar şimdi kendimden ve minik İKLUMSUDAN bahsedeyim bugün doktora gittik tam 1kg 850 gr olmuş kızım ortalam 43 cm boyu doktorumuz çok uzun bir bebek diyor bacakları çırpı gibi babası gibi uzun boylu olacak gerçi sadece boyu deil burnu ağzı çenesi bile tıpkısının aynısı doktorum ve annem de babasına benzediği konusunda hem fikir bende pek bişey almamış bende 59 kilo olmuşum ortalama 10 kg almışım doktor 10 martttan sonra heran gelebilir dedi en geç 20-22 mart arasında da sezeryanla alacak kızımı hayırlısı bakalım bende bebeğimin ve kendimin tüm eksiklerini tamamladım beşiğimizde 1 hafta sonra gelecek geriye elbiselerinin yıkanıp ütülenmesi ve hastane çantalarımızın hazırlanması kaldı gerçekten içine girdikçe çok külfetli vallahi allahım herkese yardım etsin bu arada yiğeninizi şikayet edim biraz çok vuruyor geceleri uyutmuyor sağıma izin vermiyor sırt üstüde yatınca belim ağrıyor geceleri 4-5 kere uyanıyorum doğru dürüst uyuyamıyorum bacaklarım şişti ödem topladı fenayım yani,bu arada alış verişi son aylara bırakmayın zor oluyor bide bebebğimiz doğum pozisyonunu almış baş aşağıya duruyor benden bu kadar hepinizi çok öpüyorum biraz uzun yazdım................
a.s. selam kızlar,beni hatırladınız mı?
kkya girmiyorum uzun zamandır,kendimi formatladım,herşeyden uzaklaştım,hayatımdaki olumsuz giden ne varsa unutmaya çalıştım,maalum bebek olayı da beni fazla kasıyordu,bebeği hatırlatacak tüm etkinliklerden uzaklaşmam gerekiyordu,öyle de yaptım,
şimdi neden buradasınız diye soracaksınız biliyorum,,yüce rabbim ikinci mucizeyi bana verdi,dün öğrendim ve HAMİLEYİM(5 hafta 3 günlük),ama sevinemiyorum çünkü şokundan kurtulamadım,,sizinle paylaşmak istedim,tekrar girebilirmiyim bilemiyorum ama güzel dileklerinizi şimdiden okuyabiliyorum ve teşekküe ederim hepinize,(antalyadayım net yok da ondan giremeyebilirim,)
dilekciğim(cimbomlu) yüce rabbim seni bu mutluluktan mahrum bırakmasın inşallah,en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorumm,dualarım hep seninle unutma...sizi seviyorum,,,
dilekciğim eşin doktora gitti mi,msn de pek görüşemiyoruz artık,merak ettim,,
gelişmelerden haberdar değilim,yazılarınızı okuyamadım,ama son sayfalar da güzel bebekler gördüm,çok tatlı iklimsu senindi sanırım o ultrason görüntüleri,rabbim kucağına almayı da nasip etsin....a.s.a.s.
yaprakcım bugun daha iyiyim
hamilelikte kan basıncı artışından ötürü baş ağrısı olurmuş birde istanbulda 3 gündür lodos varoda bas ağrısını azdırırmış .sanırım bunlar sebep oldu. Tansiyonumu falan ölçtüm normal çıktı .dileğe söyledim buarada senin merak ettiğini dün gelmemiş bugun cvp yazıyorum dedi
çok geçmiş olsun canım okadar hissettiniz yani çok korkunç ilk aklına bebeğin geliyor işte anneik duygusu alah birdaha yaşatmasın
ayyy yerim ben o prensesleri yarabbim yaaaaaaaaaaa
nasıl güzeller allahım yarabbim
kırkbin kere maşallah güzel meleklerime
kimse yok sanırım kızlar ama ben burdayım yazarsınız gelince
ara ara uğrarım yine
dilekcim burdamısın canım yaaaaa
kocaman öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
özgülcüm sana da kocaman mrb lar güzelim
kızlar hepinize ayrı ayrı tweşekkürler ediyorum dualarınız içinnnnnnnnnnnnnn
çok seviyorum sizi ben
canım benim inşallah darısı en kısa zamanda senin başına. bak hepimizin mucizesi birer birer gerçekleşiyor. sen çok sabrettin, inşallah mükafatını alacaksın. güzel bir adım attın, devamı gelicek inşallah canım. bak aysimaya o da sabretti, mücadele etti. mükafatını almış. inşallah şimdi sıra sende. hepimiz senin için duacıyız ve seni çok seviyoruz. sen de bizlerden dualarını eksik etme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?