Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

inanamıyorum allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
özlem bu sewn misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
g
zel allahımmmmmmmm şükürler olsun yarabbim
bu inanılmaz güzel bi olay yarabbimmmmmmmmmmmmmm
allahım yaaaaa
nasıl oldu özlemmmmmmmm
ayrıntıları anlat ya da msn aç
süper yarabbim süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah cnm ya dr. Da 15 gün e geçer dedi ama bakalım sanki sonsuza dek sürcek gibi

dilekcim burdamısın canım yaaaaa
kocaman öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

özgülcüm sana da kocaman mrb lar güzelim

kızlar hepinize ayrı ayrı tweşekkürler ediyorum dualarınız içinnnnnnnnnnnnnn
çok seviyorum sizi ben

AY NE GÜZEL CNM MERHABA ..........

HEPİMİZ TOPLANDIK DEMİİİ :))

GÜZE ŞEYLER OLUYOR VE OLACAK DİLEK GÜZEL KAPANIŞI SENİNLE OLACAK GÜLÜM BAK GÖR .... YAKINDIR ......

incim nasılsın canım cimbomlum hamiş misin hiç bişe yazmamışsın ben çıkıyorum kıslar kendinize iyi bakın bye

ay canım benim ya zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi cimbomlu dilek ve senin adetinizin çok uzaması falan. resmen hepimiz adet olmayı bekliyorduk biran önce çalışmalara başlamak için. bak şimdi senin doğumuna 1.5 ay kaldı ya.

ben de senin o inatçı, manken gibi kızını yerim. seninki tam manken desene, boylu olacak. demek gece seni uyutmuyor zilli. canım sen de yokmu foto. koysana bir bakalım minik prensese. babasına mı benziyor ay canım ya. benimkini de bana benzetiyor babası. ben de huyları sana benzesin diyorum. benim gibi panik ve evhamlı olmasın. tabi en önemlisi akıl, beden ve ruh sağlıkları iyi olsun.

ay canım az kaldı biraz daha sabır. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
hazırlıklarda bitmek üzere maşallah. biz daha hiç başlayamadık ya. eşimin işler yoğun. ben de tek başıma çıkıp bişey almak istemiyorum. bakalım artık son aylara kalacak herhalde.
son aylar zor diyorsun demek. ben de öyle düşünüyorum. beni insanlar şuan 3-4 aylık hamile sanıyor. karnım çok belli değil. 6 aylık deyince şaşırıyorlar. son aylar nasıl olurum bilemiyorum tabi.
geçen aydan bu yana 1 kg falan aldım. ama bu ay özellikle dikkat ettim. 4. ayla 5. ay arasında 3 kilo birden alınca dr biraz yavaş git dedi. ya benim kilom çok önemli değil de inşallah bebişin gelişimi iyidir. haftaya kontrole gidicem bakalım ne diyecek dr.

ay inanamıyorum ya. süper bir haber bu ya.

canım seni canı gönülden tebrik ediyorum. inşallah bu sefer sağlıklı olarak kucağına almak nasip olur. inan çok sevindim. sen de çok sabrettin, çok çaba gösterdin. ve mükafatını almışsın bak çok şükür.

seni unuturmuyuz hiç. geçmişi okursan seni unutmadığımızı anlarsın. ama niye çok az geliyorsun. hatta hiç gelmiyorsun. böyle güzel bir haberi bile söyleyip gitmişsin. ne zaman oldu, nasıl oldu. biraz daha ayrıntılı anlatsana bizlere.
artık daha sık gelip bizi gelişmelerden haberdar et bak. sen bu sayfaya lazımsın. dilekle ikiniz bizim neşe kaynağımızsınız.

ben de eskisi kadar sık giremiyorum. eşimle ikimiz pc yi paylaşamıyoruz. onun işleri var tabi. o yüzden ben de ondan kalan zamanlarda ancak giriyorum.
sen de daha sık gel canım. tekrar tebrik ediyorum seni. hayırlı olur inşallah.

canım iyi olmana sevindim. evet kan basıncı ile alakalı olabilir. benim de burnum kanıyordu. o da kan basıncı ile alakalıymış. ben bir de aspirin içiyorum ya burun kanaması olunca 3-4 gün aspirini kesiyorduk. dr normal olduğunu, gebelikte olabileceğini söylüyordu. içim rahat ediyordu. benim tansiyon bazen düşüyor, bazen yükseliyor değişiyor yani.
dilekle mailleştik canım. haberler güzel. inşallah devamı da gelecek.
evet canım ya deprem dün beni sarstı valla. bir yandan evde yalnız oluşum, bir yandan bebiş için endişelendim. ay Allah korusun ya. bir daha yaşatmasın.

canım benim inşallah darısı en kısa zamanda senin başına. bak hepimizin mucizesi birer birer gerçekleşiyor. sen çok sabrettin, inşallah mükafatını alacaksın. güzel bir adım attın, devamı gelicek inşallah canım. bak aysimaya o da sabretti, mücadele etti. mükafatını almış. inşallah şimdi sıra sende. hepimiz senin için duacıyız ve seni çok seviyoruz. sen de bizlerden dualarını eksik etme canım.

günaydın kıslar nasılsınız oooooooooooooooo herkesler burdaymış ben yokmuşum ya cimbomlum incim aysima aramızda görmek güzel sizleri yanlız bırakmayın beni ve topiğii

canım benim yaaaa ne güzel dualar etmişsin bana
evet özlemin hamiş olmasıyla ve dr a gitmekle umutlarım yeniden yeşerdi bi ara kopuyordum yoksa zor günlerdi valla işte bu iş sabır ve umut işi valla çok sabrettiğimi düşünüyorum yaprakcım sen bunu çok iyi bilşyorsun ama as kaldı di mi yaaa kürtajdan hemen sonra hep diyordum yaaa her geçen gün meleklerimize daha çok yaklaşıyoruz diye işte öyle yani
bu sayfadaki herksin bana dua ettiğin biliyorum hissediyorum benimde dualarım sizlerle meleklerinizle inanın
pozitif enerjinize çok ihtiyacım var kızlar yaaaa
bu arada prenseslerinizin fotoları müthiş güzel bittim resmen hassas düşünceli ve annesi kadar güzel ağırbaşlı bi kıss olucak meleğin canım benim yaaa allahım korusun onları

ilsucum canım nasılsın
bugun de çok sıkıcı di mi yaaa
öyle uykum var ki
esnemekten bi hal oldum valla
sen nasılsın fıstıkım

herkese mrb arkadaşlar
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum Özlemciğim allahım sabrının sonunda sanada nasip etti meleğini burdaki herkes anne olmayı çok hak ediyor çok acı çektik çok üzüldük ama artık hepsi geride kaldı şiimdi hamileliğinin tadını çıkar ve artık pozitif ol .......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…