- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.321
slm iklimsu nasılsın canım
merhaba arkadaşlar, malesef bende dün kürtaj oldum, allahtan bir sorun çıkmadı.
İlk başlarda çok üzülmüştüm, ama şimdi bunda da vardır bir hayır diyorum.
Doktorum bana hiç korunmana gerek yok dedi, hemen hamile kalmam daha iyi olurmuş.
Ama ben çok tedirginim, aynı şeyleri tekrar yaşarım diye.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
:1hug:CANIM BENİM AYNEN BENDE ÖYLEYİM BUGUN İŞİM DE YOK AMA BUNALTICI Bİ GÜNilsucum canım nasılsın
bugun de çok sıkıcı di mi yaaa
öyle uykum var ki
esnemekten bi hal oldum valla
sen nasılsın fıstıkım
merhaba arkadaşlar, malesef bende dün kürtaj oldum, allahtan bir sorun çıkmadı.
İlk başlarda çok üzülmüştüm, ama şimdi bunda da vardır bir hayır diyorum.
Doktorum bana hiç korunmana gerek yok dedi, hemen hamile kalmam daha iyi olurmuş.
Ama ben çok tedirginim, aynı şeyleri tekrar yaşarım diye.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
İKLİMSUCUĞUM
ImageShack® - Image Hosting
adresine gir gözattan resmi yükle sonra çıkan linklerden en sonuncusunu kopyala buraya yapıştır tatlım
Yapraknil canım gerçekten çok uğraştık ben ve canım adaşım belki herkesten bile zor günler yaşadık hem meleklerimizi kaybettik hemde 3 aya yakın inanılmaz zor günler yaşadık bazen burda ağlayarak hıçkırarak yazılar yazdım bazen inanılmaz sıkıntılıyken ama hep beraberdik beraber aştık o günleri hem ben hem canım arkadaşım dilek sabrettik ben sonucunu aldım şimdi sıra güzeller güzeli arkadaşımda bide özlemin haberini aldımya çok sevindim sırada şimdi assolistimizde o sahneye geç çıkacak ama en hayırlısı olacak onun içinde ....Teyzesi benim kız çok inat bakalım uzun da olacak dedi doktor ya hayatım resimleri var bide aldıklarımı göstermek istiyorum size beşiğini pusetini elbiselerini ama nasıl konulacağını bilmiyorum bi ara denk geldiğimizde banada öğretin ilsu ve sen bende koyim
slm kıslar cimbomlum nasılsın canım adet oldun mu lakan geliyodu hamişsinde bizden saklıyosun yoksa
Kesinlikle antibiyotik kullanman gerekli
Evet canım malesef boş gebelik.rabbim bu sıkıntıyı kimselere yaşatmasın.
Doktorum bana antibiyotik falan vermedi, gerek görmediği için, mutlaka kullanmak gerekir mi?
haftaya kontrolüm var, şu an hiç bir sıkıntım yok şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?