Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

merhaba arkadaşlar, malesef bende dün kürtaj oldum, allahtan bir sorun çıkmadı.
İlk başlarda çok üzülmüştüm, ama şimdi bunda da vardır bir hayır diyorum.
Doktorum bana hiç korunmana gerek yok dedi, hemen hamile kalmam daha iyi olurmuş.
Ama ben çok tedirginim, aynı şeyleri tekrar yaşarım diye.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Yapraknil canım gerçekten çok uğraştık ben ve canım adaşım belki herkesten bile zor günler yaşadık hem meleklerimizi kaybettik hemde 3 aya yakın inanılmaz zor günler yaşadık bazen burda ağlayarak hıçkırarak yazılar yazdım bazen inanılmaz sıkıntılıyken ama hep beraberdik beraber aştık o günleri hem ben hem canım arkadaşım dilek sabrettik ben sonucunu aldım şimdi sıra güzeller güzeli arkadaşımda bide özlemin haberini aldımya çok sevindim sırada şimdi assolistimizde o sahneye geç çıkacak ama en hayırlısı olacak onun içinde ....Teyzesi benim kız çok inat bakalım uzun da olacak dedi doktor ya hayatım resimleri var bide aldıklarımı göstermek istiyorum size beşiğini pusetini elbiselerini ama nasıl konulacağını bilmiyorum bi ara denk geldiğimizde banada öğretin ilsu ve sen bende koyim

çok geçmiş olsun arkadaşım allahım bir daha yaşatmasın seni en iyi biz anlarız bizde aynı şeyleri yaşadık ben allahıma allahım hayırlı ise bana bebeğimi nasip et dedim sende öyle dua et canım bak bende geçen yıl nisanda düşük yaptım şimdi 7,5 aylık hamileyim ve allaha çok şükür her şey yolunda darısı senin başına bide doktor korunmana gerek yok diyorsa endişe etme bir problem olmaz ama piskolojik olarakta hazır olman gerk kendine iyi bak

Bende hep hayırlısı için dua ettim canım, aslında doktorumun korunma demesine de çok sevindim,
Rabbim ikincisinde yüzümüze gülecek inşallah, senin adına çok sevindim güzelim, allah hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizim için de dua et canım.

ilsucum canım nasılsın
bugun de çok sıkıcı di mi yaaa
öyle uykum var ki
esnemekten bi hal oldum valla
sen nasılsın fıstıkım
:1hug:CANIM BENİM AYNEN BENDE ÖYLEYİM BUGUN İŞİM DE YOK AMA BUNALTICI Bİ GÜN

CANIM GEÇMİŞ OLSUN .İLK ADETİNİ GÖR SONRASINDA GEREK YOK. ESKİDEN DİYORLARDI 3 -6 AY FALAN DİYE .
SENİNKİ BOŞ GEBELİK MİYDİ ?

İKLİMSUCUĞUM

ImageShack® - Image Hosting

adresine gir gözattan resmi yükle sonra çıkan linklerden en sonuncusunu kopyala buraya yapıştır tatlım

Evet canım malesef boş gebelik.rabbim bu sıkıntıyı kimselere yaşatmasın.
Doktorum bana antibiyotik falan vermedi, gerek görmediği için, mutlaka kullanmak gerekir mi?
haftaya kontrolüm var, şu an hiç bir sıkıntım yok şükürler olsun.

Slm özyar antibiyotik kullan ve eşimle 2 hafta ilişkiye girme canım mikrop kapmaman açısından geçmiş olsun hayırlısı

ne güzel yazmışsın adaşım benim yaaa
neler yaşadık biz di mi
ama as kaldı benim için de assss
bana çok güç veriyorsunuz valla
iyi ki varsınız
beni hiç unutmadınız dualarınızda hep vardım bunu çok iyi biliyorum dilekcim neler yaşadık gerçekten yaaaaaa
işte ben bu kader kardeşliğini bu gerçek dostluğu öyle çok seviyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiii

slm kıslar cimbomlum nasılsın canım adet oldun mu lakan geliyodu hamişsinde bizden saklıyosun yoksa

ayyy canım benim yaaaa ne zamandır söylüyorsun bi türlü cevap veremedim çok özür dilerim dağıldım da bu ara
yok annem nerde ben bi hamile kalsam çamlıca tepesine çıkıp bağırıcam da ama as kaldı assssss
sen ne yapıyorsun sanırım bekleme dönemindesin adet günün ne zaman
sadece ikimiz kaldık hamiş olmayan ha gayret sinemcim

Kesinlikle antibiyotik kullanman gerekli

aynen şart diye biliyorum ben

canım benim çok zor en iyi bilenlerdenim maalesef ama inan bana allah sabrını veriyor
adetten sonra korunmana gerek yok bence de sende inş. uğurlu sayfamızda hemen hamiş kalıcaksın güzelim

sayfamızın adı boş ama sayfamız hiç de boş değil hamişler prensesler sayfası
kırkbin kere maşallah yer onları teyzesi yer
dileğin dediği gibi ben assolistin di mi kızlarrrrr
zaten hep annemin teyzesi beni sibel cana benzetirdi
ahhh tam assolist oldum işte

benim ayın 5 de adet olma lazım canım cumaya kadar olmazsam test yapacam hayırlısı çatlatma iğnesi vuruldum ama yumurtan biras büyük dedi dr. 25mm yinede şansımızı deneylim dedi erken yumurtluyomuşum 13. günde 25 mm düşün artık bidahaki sefere 10. gün gel dedi adet olursan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…