Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

slm ilsucum burdada fırtına var canım evet az kaldı benimde çok merak ediyorum yaaa kocamda gidecek ayın 4 de galiba bu ay vücudum dinlenir artık martta gelirse çalışmalara o zaman başlarız hem daha erken giderim dr. bakalım kısmet canım sen nasılsın

geldim geldim
ayyy diloşummmm nasıl gü<el bi melek yaaaaa
allahım nazarlardan korusun
çok güsellllllllllllll
maşallah canım meleğimeee

sinemcim ilsucum nasılsınız güzeller

mrb arkadaşlar saolun kızlar gerçekten çok tatlı minik sudecik ocak22 tam 1 yaşına girdi
ilsu canım fotolarını çekeceğim haftasonu muhtemelen beşiğide gelir öyle hepsini çekeceğim haftaya koyarım gerçekten hava bugün iğrenç çok basık ve kapalı gerçi kış başka nasıl olabilir ama insan güneşi özlüyor
Adaşım mrb allahım inşallah sana böyle güzel bir evlat nasip eder seni ablama çok benzetiyorum seninde kızın olsa aynen sudeciğe benzer ablamıda sibel can a benzetirler seninkide renkli gözlü beyaz tenli bir tosbacık olur
Zeytin hadi bakalım az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz

Iklimsu bu melek çok tatlı maşallah ne güzel gözleri var... Ay bende merek ettim senin meleğini cicilerini bir an önce eklede görelim....

Cimbomum sen nasılsın ??

Sinem bakıyom zil çalıyon tatil için... Desen çalınmayacak gibi değil... :)

ilsu aynen benimde içim sıkıldı... Ve başım hala ağrıyo (

evet canım ya çok yoğun geçiyo çalışma saatlerim incim evde de dinlenemiyorum senin bebişin cinsiyeti ne zaman belli olacak ben oğlun olacak diyorum canım

evet canım ya çok yoğun geçiyo çalışma saatlerim incim evde de dinlenemiyorum senin bebişin cinsiyeti ne zaman belli olacak ben oğlun olacak diyorum canım

TATLIM HERKES OĞLAN DİYO BANA AM BİLMİYORUM EN SON GEÇEN HAFTA GİTTİK SAKLADI CİNSİYETİNİ GÖREMEDİK... BİR DAHADA ŞUBAT SONU RANDEVUM BEKLEYEBİLİRSEM BEKLİYCEM .. HAYIRLISI OLSUN SAĞLIKLI OLSUNDA GERİSİ MÜHİM DEĞİL CNM YA:CüvCüv:...

assolistim canım benim. hadi artık çık sahneye. hepimiz seni ve güzel haberlerini bekliyoruz. sen herşeyin en güzeline layıksın. sibel can halt etmiş senin yanında. benim arkadaşım hem fiziğiyle hem de kalbiyle on basar o assolistlere. inşallah senin de en yakın zamanda güzeller güzeli bir kızın olur.

canım ne kadar tatlıymış yeğenin. Allah nazarlardan saklasın. çok şeker maşallah.
hadi senden de fotolar bekliyoruz. prensesin usg fotoları ve cicileri. senin çok az kaldı canım ya. sezeryanmı olacak senin doğumun, yazmışmıydın daha önce. sanki öyle bişey hatırlıyorum. konuştunmu dr unla. ben de epidural olsun istiyorum ama daha hiç konuşmadık. daha erken diye dr da bişey demedi. haftaya kontrole gidicem bakalım bişey dermi. gerçi benim mayısa kadar daha zaman var. hayırlısıyla ve sağlıkla doğurmak ve büyütmek nasip olur inşallah.

günaydın arkadaslar
nasılsınız?

ilsu canım sen nasılsın. nasıl gidiyor. baş ağrıların geçtimi canım. umarım iyisindir. ne zaman gideceksin kontrole. ben inşallah haftaya gidicem bakalım büyümüşmü bizim prenses. umarım sağlığı iyidir. kilosu artmıştır ve gelişmiştir inşallah.

günaydın kıslar nasılsınız sayfayı bırakacam sandınız dimiiii ama bırakamıyorum yaaa çok alıştım sizlere

kıslar hiç kimse girmiyo artık sayfaya dilek özgül ilsu yaprak iklimsu nerelerdesiniz kıslar

canm ben iyim sen nasılsın ..hala bulantılarım var hamilelik bana hastalık gibi oldu .. Allahın gücüne gitmesinde... Dün biraz yürüdük dışarda ama sancı yaptı bana ... Sen neler yapıyorsun işlerin nasıl bizim biraz yoğun muhasebe olunca hiç bitmiyor işler

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
evet hayatım çok tatlı bir böcek birde görsen çok akıllı maşallah allahım hepimize nasip etsin canım ben sezeryan düşünüyorum doktora söyledim istediğimi gerekli deilse normal yapmanı isterim dedi ben ısrar edince 37.haftada konuşuruz dedi yani sezeryan olacak en geç 22 martta alırım dedi bakalım senin için daha erken bacım biraz daha bekle gerçi sen normal düşünüyorsun deil mi

slm kıslar nasılsınız incin iyi olmana sevindim canım geçer inş. bulantıların derya ilsu nasılsınız hiç gelmiyosunuz merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…