- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.361
evet canım ya çok yoğun geçiyo çalışma saatlerim incim evde de dinlenemiyorum senin bebişin cinsiyeti ne zaman belli olacak ben oğlun olacak diyorum canım
sayfamızın adı boş ama sayfamız hiç de boş değil hamişler prensesler sayfası
kırkbin kere maşallah yer onları teyzesi yer
dileğin dediği gibi ben assolistin di mi kızlarrrrr
zaten hep annemin teyzesi beni sibel cana benzetirdi
ahhh tam assolist oldum işte
mrb arkadaşlar saolun kızlar gerçekten çok tatlı minik sudecik ocak22 tam 1 yaşına girdi
ilsu canım fotolarını çekeceğim haftasonu muhtemelen beşiğide gelir öyle hepsini çekeceğim haftaya koyarım gerçekten hava bugün iğrenç çok basık ve kapalı gerçi kış başka nasıl olabilir ama insan güneşi özlüyor
Adaşım mrb allahım inşallah sana böyle güzel bir evlat nasip eder seni ablama çok benzetiyorum seninde kızın olsa aynen sudeciğe benzer ablamıda sibel can a benzetirler seninkide renkli gözlü beyaz tenli bir tosbacık olur
Zeytin hadi bakalım az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın arkadaslar
nasılsınız?
kıslar hiç kimse girmiyo artık sayfaya dilek özgül ilsu yaprak iklimsu nerelerdesiniz kıslar
canım ne kadar tatlıymış yeğenin. Allah nazarlardan saklasın. çok şeker maşallah.
hadi senden de fotolar bekliyoruz. prensesin usg fotoları ve cicileri. senin çok az kaldı canım ya. sezeryanmı olacak senin doğumun, yazmışmıydın daha önce. sanki öyle bişey hatırlıyorum. konuştunmu dr unla. ben de epidural olsun istiyorum ama daha hiç konuşmadık. daha erken diye dr da bişey demedi. haftaya kontrole gidicem bakalım bişey dermi. gerçi benim mayısa kadar daha zaman var. hayırlısıyla ve sağlıkla doğurmak ve büyütmek nasip olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?