Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın kıslar ben gece test yaptım çıkmadı erken galiba yada bebiş yok ilk gebeliğimde 3 gün geçmişti ozaman bile silik çıkmıştı aklım karıştı sanırım adet olacam hayırlısı bakalım

Sinemcim çıkması lazımdı bugun hamile olsaydin ,acaba yumurtan çok büyümüştü ya catlamadı mı canım?

yok ilsucum ilk gebe kaldığımda adetim 4 gün geçtikten sonra testi yapmıştım oda silik çıkmıştı daha adetime 1 gün var erken diye çıkmadı belkide canım yumurtamın çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum iğne vuruldum ama hayırlısı bakalım ilsum moralim iyi merak etme senin rahatın nasıl

ilsum bide benim yerleşme kanaması adetim geçtikten 3 gün sonra oldu bende adet oldum sandım sonra baktım gelmedi kesildi test yaptım 1 gün sonra 4. günü çıkmıştı

slm incin nasılsın canım adet günüm bugün hala tık yok göğüslerimdeki şişlik indi ama sızı devam ediyo daha kırmızılar görünmedi canlarım derya nerdesin seni merak ediyorum dilek yaprak iklimsu kimseler gelmez oldu

ilsum hala adet olmadım canım dün akşam yediğim bütün yemeği çıkardım bugünde başım döndü tansiyonum 8-6 çıktı leke falanda yok

ilsum öğel yediğimde gitti akşam acile gidip kanda baktıracam içim rahat olur bari ama ilsum göğüslerimin şişi indi ama öok fena sızlıyo ya sende öyle bişe olmuşmuydu

evet ncim uçlar koltuğumun altına doğru olan yerler hep sızlıyo canım akşam kanda baktıracam bakalım ne çıkacak hiç kanda baktırmamıştım ilk olacak

kızlar ne haber, nasılsınız. umarım herkes iyidir.

zeytin inşallah hamilesindir canım. hayırlısı olsun.

kıslar dün adet oldum c.tesinden belliydi zaten kısmet öbür aya artık hayırlısı deryoş nerelerdesin cimbomlum hiç uğramıyosunuz

iyi haftalar kızlar
sinemcim üzüldüm ya ben umutluydum senden , olsun bi daha ki aya inş bebişin gelir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…