Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım göğüslerim çok kocaman oldu sol tarafımda bi şişlik varmış gibi hissediyorum normalde rahimin kalınlaştığını hissederdim ama şimdi sol tarafıma balon şişirip koymuşlar gibi soldan yumurtladım galiba ben bakalım test aldım çantamda duruyo ne zaman yapim diye düşünüyorum canım

çatlatma iğnesini 22 de vuruldum yarın 13, günü olacak çatlatma iğnesinin canım ben çıkıyorum iyi akşanlar yarın görüşürüz çıkar mı testte ne diyosun

günaydın ilsucum yaaa yapmadım ben testi işe geldiğimde okudum msj neyse canım yarın sabah yapacam belirtilerim sence bebişi mi gösteriyo kırmızılarımı

Kız sinem niye ypamadın eğer gebelik varsa çıkar .şimdi cantandaysa yap bence silik milik çıkıo 5 dak. Içinde

slm ilsu yanımda am sabah çişi ile yapim diyorum canım hcg daha yoğun oluyo ya geceden sabaha kadar 1 gün daha beklim canım göğüslerimin damarları belirginleşmiş yeşil yeşil sende öyle bişe oldumu

benim pek göğüslerim etkilenmemişti hala bile büyümedi düşün
yok bende 13. gün öğlen idirarıyla yapmıştım çıkmıştı çıkar yani

deryaaa nerelerdesin canım yaaa seni merak ediyorum ilsu neolur ne olmaz ben yarın sabah yapar sana söylerim canım benim ağzımda metal tadı da var kıs ben hamiş miyim yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…