Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

merhaba canım ,
evet bitene kadar yasak çünkü ilac kullanıyorum.
yorulmuşsundur sende baya ,bugun istanbulda feci bir sıcak var feci feci yanıyorum su falan fayda etmiyor.

cimbomlu canim ben 2 senedir gelemiyodum tr ye bu sene niyetliydik ama kurtaj oldugum gun esim tek basina gitmek zorunda kaldi 1 hafta kaldi döndü bu senede kismet olmadi belki diyoruz ekim ayinda gideriz ama artik kesin olmayan seylere kuskulu bakiyorum kismetse geliriz diyim.Benim oglan cok merak ediyo 2 kez bebekken götürmüstük hic kimseyi hic biseyi hatirlamiyo birde ucak hayranligi var turkiyeye ucaga binerek gidilen bi yer oldugu icin hayran :))) bizimkiler avrupa hayrani benim oglum turkiye hayrani cok merak ediyor.Surekli ona vapura binip adalara gidicez simit alicak martilara aticaz ada da faytona binicez diye anlatiyorum cocuk bana bakiyo simit ne fayton ne ada ne :))))
Sorma cildirdik biz zaten ilk macta hep bagriniyoduk arda nerde diye bu sefer 11 deydi aliriz diye seyrettik maci.Benim oglanin futbolla hic alakasi yok beni kirmamak icin ben seyrederken bakar bide sorulursa fenerbahce der kaynimda asiri cimbomlu oda ona santaj yapar bida senle oynamam diye oda gelir bana sarilir benim arkamdan gene fenerbahce der :))Herhalde baska bi anne daha yoktur benim kadar cocuk futbolla ilgilensin isteyen ama olmadi hic hevesi yok. Esim hayalkirikliginda onun hep hayali burda futbo oynicak oglan sonra tr ye transfer olack oldu tabii :))
Futbol kurslarinada götürdüm ama benimki topu aldi basket potasin atti basket daha cok ilgisini cekti alman takimi formasi bulnmus esim 13 numarali havaalanina giderken onu giydirmistim cikanlari beklerken herkes benim oglani seviyodu.Genede heveslenmiyo futbola.Gör iste kizlar daha bilmisss:)))

cimbomlu ilk defa duydum solaklarin felcde daha sansli oldugunu enteresan.Bende hem solumu hem sagimi kullanirim solakmisim ama zorladiklari icin saglak olmusum :)) el yazim igrenctir o yuzden iyiki klavye varda yazi derdinden kurtuldum. Benim oglanda solak ama onu zorlamiyorum ben cunki ben sagla is yapicam derken mutfakta hala bardak kirarim.Matematik tarafimi bilemiyorum benim matematigim cok iyidir hayatim matematik oglanada ögretiyorum simdiden yazi yazmiyor ama toplama yapabiliyor :))

sırnaşık şey yaprakcığım teşekkür ederim,'fazlası da fena olmaz di mi ama' lafına gülmekten öldüm sen çok yaşa emiiii..gerçekten fazlası olsa hiç fena olmaz ama ben şu sıralar perhizdeyim çünkü daha kürtaj olalı 8 gün oldu,zaten hamile olduğumu öğrendiğim günden beri perhiz uyguladım kendime,ne biliim korktum işte bebişe birşey olur diye
eşime bir de bu çakşır kürünü yedirirsem adam üstüme yeni hatun getirecek..:roflol: neyse şu bir haftayı da atlatayım ondan sonra çakşıra başlayalım yazık adama da,zaten ben normalde isteksizimdir

aysimaa80 sen ne diyosun :1shok: :1shok: :1shok: oldum o listedekiler benim en cok kullandigim seyler ya bide faydalilardir nasil hamiel kalmayi zorastiriyolarmis anlamadim ama oglana hamile kaldigim dönem hic birini tuketmedigimi hatirladim bu gun itibariyle iptal ediyorummm hele maydonoz delisiyim ben ya onu nasil birakicam bakalim :çok üzgünüm:

canım ben de televizyonda izledim.
ibrahim saraçoğlu diye biri söyledi tvde.
maydanoza ben de bayılırım tv karşına geçip limonla yerim ama artık paydos.
bazı hormonları etkiliyormuş,bu da hamileliğin oluşumunu etkiliyor.
tabii herkesde etkisi aynı oranda değildir bünye meselesi ama ben yine de yemiyorum..
:1no2: yasakkelime

aysimaa80 hadi canim gecmis olsun bi donemi bitirdiniz tatil insallah iyi gelir sana kurtulursun ilaclardan.

ewet canım yaa nihayet okul bitii.şu seminerleri de bitirirsek daha da rahata ereceğiz. bebek çalışması 3 ay sonra başlayacak bu yüzden de bu tatil tam zamanında geldi,biraz rahatlıycaaz inşallah,sonra da hamiş kalıp keyfini süreceğiz hep beraber inşallah..:teytey: :teytey:

selam hanımlar hepinize teşekkür ederim ne kadar pozitifsiniz hepinizde, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gebelik testlerinizde pozitif çıkar:sm_cool:
canlarım sayenizde hamileliğime motive oldum bana yaşadıklarınızı anlatmasnız ben hala kendimi yer dururdum
teşşekkür ederim endişelerimi sizlerle paylaşmak beni rahatlattı.gelişmeleri yazarım.aynı zamanda okuyorum iyi haberlerinizi bekliorum. sevgiler....
hepinizi öptüm:1hug:a.s.

merhaba arkadaşlar,az önce burada öğretmen olan bir arkadaşım aradı,yaklaşık 1 yıldır evliler ve çocuk düşünmüyorlar 2 sene kadar,ama 5 gün gecikmiş hamile olduğunu düşünüyor,testi nasıl uygulayacağını anlattım içim geçerek,inşallah hamile değildir aksi olursa büyük ihtimalle aldıracak,ayy öyle olursa çok üzülürüm,inşallah onu ikna ederim,ya da ikna etmeme gerek kalmaz da yeni bir yeğenim daha olur.rabbim lütfen bizi unutma,
bize de sağlıklı bebişler ver....
:çok üzgünüm: :a015:

Canım üzülme yaa.s. Rabbim inşallah bize de bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip edecektir.Çünki biz onlar çok istiyoruz.:asigim:
İnşallah en kısa zamanda bizde senin güzel haberinle sevineceğiz inşallah burda:teytey::teytey:
Zafer anelerin ve bebeklerin olacak:hooray: inanın buna.:dance:

ablacım ne güzel anlatmışsın yaaa
içim gitti valla
kıskandım ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiii
benimde çocuğumla ilgili böyle bi hayalim var
ayyy bam telime bastın yaaa

selam dilekciğim,yaa benim bir sorum olacak sana;
benim kanamam bitti ama şimdi de hardal rengine çalan bir akıntım başladı kaç gündür,
bu enfeksiyon belirtisi olabilir değil mi?
dr. p.tesi gideceğim.
inşallah bir sorun yoktur.
bu konu hakkında bilgin var mı?
oof yaa bir de bu dert çıkmasın başıma. kafamçokkarıştı fisfisfis :1no2: :1no2:

özlemcim merhaba fıstıkım
valla burda bi bayan söylemişti
kürtajdan sonra çamur gibi akıntı gelmesi çok normalmiş
dr lar rahmin içi temizleniyor
çamur gibi olsa hiç farketmez pislikler dışarı çıkıyor demiş
ama sen yine de dr a bir sor tatlışkom

Canım enfeksiyon belirtisi sadece akıntıyla değil Enfeksiyon oluşacaksa bu genellikle işlemden 6-7 gün sonra ortaya çıkar ve kendini ağrı, akıntı, aşırı kanama şeklinde belli eder. Kürtaj sonrası verilen antibiyotikleri düzenli olarak kullanmanız durumunda bu sorun da ender olarak gözlenir.
Eğer böyle bi sorunun yoksa takma o kadar bence.

teşekkür ederim dilekciğim.
senağlama bu olaylardan sonra ne öğrendim biliyor musun?
insanın kendini kandırması karşısındakini kandırmasından daha zormuş.
:a015: hep mutlu olmaya çalışıyorum,eşimi bile inandırmışım ama kendimi birtürlü inandıramadım buna.
yine ağlama krizlerim tuttu bugün hem de kahvaltıda.
normalde eşim uyunca geceleri ağlardım onu üzmemek için.
eşim için herşeyi yapmaya çalışıyorum aktarlardan çıkmıyorum,
onun için ne gerekiyorsa alıyorum,
ama o ne yaptı:bu sabah kahvaltıda hazırladığım pekmezli karışımı yemek istemedi
güya her akşam yarım bardak pekmez içiyormuş ya yetmezmiymiş.
benim nasıl uğraştığımı görmek istemiyor sanırım.
dayanamadım yine sofrada ağladım ben ağlayınca kaşıkla yemeye başladı.
ben mutlu olmaya çalışırken rüyalşarım rahat bırakmıyor,her gece bir rüya dayanamıyorum.
bu gece de 90 yaşındaki ananemi gördüm hem de hamile,hem de ikizlere hamile.
nasıl kıskandım onu anlatamam,o yaştaki bir kadın nasıl hamile kalabilir diye bile düşünmeden sadece kıskandım.
çevreme gülücükler saçıyorum ama içim kan ağlıyor,
kardeşlerim var benim benden 5 yaş küçüğüm ikinci bebeğini dünyaya getirecek ekimde,diğeri de (2 yaş küçük)geçen yaz ikinci bebeğini dünyaya getirdi.onları kıskanmaktan korkuyorum,yeğenlerim sanki benim bebeğimmiş gibi seviyorum onları ama yetmiyor sanırım.senağlama
off yaa ben ne yapacağım.karmakarışık duygular içindeyim kafamçokkarıştı

canım benim teşekür ederim içimi rahatlattın.inşallah sorun yoktur dediğin gibi.
ben zaten kendimi bildim bileli bu tür enfeksiyonlardan korktuğum için temizliğime çok dikkat ederim.
senin ve cimbomlunun yazısını tekrar tekrar okudum ve rahatladım,oohh bee..

özlemcim seni o kadar anlıyorum ki bitanem
ve bu sayfadaki herkes seni çok iyi anlıyor
çünkü hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz
sen benim böyle şen şakrak sürekli gülen hep olumlu düşünen biri olduğumumu sanıyorsun
asla değilim keşke beni tanısaydın
ama elimizden başka ne gelirki bitanem ya
tabi ki ağla ağlamalısın zaten içindeki zehiri akıtmak için
ama sakın eşini suçlama
onlar bizim gibi değil biliyorsun bitanem
annelik çok çok başka bir şey
çocuğun olduktan sonra bile babanın sevgisiyle annenin sevgisi bir mi bitanem bi düşün bakalım
ki benim eşim asla pekmez halinde bile yemiyor
hatta kıyameti koparıyor
kardeşlerin konusunda çok haklısın o konuda bende çok kıskanırım ne yalan söyliyim şimdi kardeşim yeni evlendi ve şimdilik düşünmüyor ama görümcem korunmayı bıraktı geçen sene hap içerken,8gerçi düzensiz içiyordu)hamile kalmıştı ve düşük yapıyordu ve farkında değildi zorla dr a götürdüm dr bile şok oldu o ise hala ne olduğunun farkında değildi şimdi yine korunmuyor peki ilknur son adetin ne zamandı biliyormusun dedim ne dedi biliyormusun hani siz 2 hafta önce bize gelmiştiniz yaa o c.tesi ağdaya gitmiştim cuma bitmişti adetim dedi peki adetim kaç gün sürüyor dedim bilmiyorum dedi yani diyeceğim o ki aşırı bilinçsiz günde 1.5 pakette sigara içiyor ama çok kolay hamile kalabiliyor işte ben buna dayanamıyorum anlıyor muısun beni fıstık
rüyalarına gelince kafana çok taktığın için görüyorsun bitanem
bende ilk günlerde öyleydim
çok normal yani
hepsi geçicek bitanem
senin ki daha çok taze bi acı
ama şöyle düşün hiç anne olamayacağını
asla bir daha hamile kalamayacağını düşünüyormusun
HAYIRRRRRRRRRRRRRRR
işte bu yüzden bir an önce toparlanıp güçlenmelisin tekrardan umut yüklenmelisin ki
ikinci sağlıklı olan hayırlı olan meleğin gelsin sana
üzmü o tatlı canını tamam mı bitanesi
kıyamam ben size yaaaa
hepiniz kardeşim gibisiniz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…