Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Günaydın kızlar...
Sinem canım hayırlısı olsun ... Eninde sonunda olucak zaten allahın izni ile ... Naz yapğıyor meleğin :)

bizimkide nazlı cinsiyetini göstermedi.... Bu hafta gidebilirsem dr. Inş. öğrneceğim....

merhaba kızlar,muş'a geldim artık
okullar açıldı,iş güç başladı,güzel haberden sonra nete giremedim,tatil çok yoğun ve yorucu geçti,doktora daha gitmedim,bu hafta gideceğim,netten hesaplamalarıma göre 7 hafta 2 günlük felan,düşünmemeye çalışıyorum,aksi taktirde aklım hep kötü şeylere gidiyor,yokmuş gibi davranıyorum,hepinizi sıcacık öpüyorum...

hayırlısı olsun kıslar allah biliyo ne zaman kısmet edecek ben yemeğe çıkıcam birazdan görüşürüz nasılsın incim aysima ilsu derya nerdesin

merhaba canım
artık gir ya bizi habersiz bırakma
nasıl geçiyor peki bulantı falan oluyor mu ?

hepinize selam kızlar
ben 15 gündür raporluydum evde yatıyordum
bizim bebiş biraz nazlı çıktı annesini yatırıyor
eski sayfalara bakmadım neler oldu diye değişiklik varmı
bu arada kızlar size kötü bir haberimde var
ben bugün itibariyle işten ayrılmaya karar verdim o yüzden eskisi kadar size sık yazamam ama bir bilgisayar bulduğumda size yazarım
hepinizi öpüyorum
kendinize iyi bakın

evet canım çok zor geçiyor
düşük tehlikesi var
doktor 3 hafta daha dayanman gerekir dedi
sen nasılsın bebişin nasıl
hepinizi özledim

geçmiş olsun canım kanaman falan mı odlu düşük tehliken var deid dr
eğer maddi sıkıntınız da yoksa evde otur daha iyi

yok canım kanamam olmadı ama doktor öyle dedi
günde 3 tane progestan içiyorum
çok şükür maddi sıkıntımızda yok o yüzden işten çıkıcam
bugün geldim ama çok ağrım oldu

deryacım çok geçmiş olsun canım sağlık versin allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım haber vermene sevindim çok merak ettik seni öptm kendine iyi bak canım herşeyin hayırlısı olsun

Günaydın kızlar.. Bu gün kimse uğramamış buralara....

Derya cnm geçmiş olsun... Umarım sonuna kadar sağlıklı gider hamileliğin.. Allah kucağımıza almak nasip etsin....

Işlerden bende sıkıldım mayıs gelsede bitse demeye başladım

Canlarım deya işten ayrılacakmış ama fırsat buldukça girecekmiş nete ben çıkıyorum kıslar öptm kocaman ikinizinde bebişinide öptm

merhaba canım
artık gir ya bizi habersiz bırakma
nasıl geçiyor peki bulantı falan oluyor mu ?

teşekkür ederim ilsucuğum,,,
nete fazla giremiyorum,yorgun oluyorum okuldan gelince,kasıklarım ve belim ağrıyor genelde ama bu ağrı beni mutlu ediyor çünkü bu iyiye işaret diye biliyorum ,bulantım felan yok ama başım çok dönüyor okadar,
bu gün doktora gittim ilk kez,daha önce gittiğim doktor(çetin bey).
beni çok güzel karşıladı,daha önceki sıkıntılarımı biliyordu çünkü,
netten hesaplamalarıma göre 7 haftalıktı ama doktorum daha 6 haftalık dedi,keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışlarını duyamadık,erken olduğu için duyulmaz dedi,endişelenmemem için de beni uyardı,,,pimpirikli olduğumu çok iyi biliyor..10 gün sonra yine gideceğim,sen kalp atışlarını ilk ne zaman duydun...?????

darısı inşallah cimbomlumun başına....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…