Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın kızlar. bugün evde küçük bir tadilat var o yüzden pek giremedim.

cimbom tatlım avatarın değişmiş. cimbomlu olduğunu iyice tescillemişsin. ben beşiktaşlıyım ama son yıllarda pek başarılı değil. o yüzden çok sıkı takip etmiyorum.

aysima canım benim üzme kendini. benim karamsarlığım sana geçmiş sanırım.
eşine kızdım ama, benim eşim ne versem yiyip, içiyor valla. hiç öyle naz, kapris yapmıyor yani. biz o kadar sıkıntılar çekerken, düşükler yapıp, kürtajlar olurken onlar bir pekmez yemeyi mi çok görüyor yani. problem olduğunu kabul etmek istemiyorlar sanırım ve erkeklik gururlarına yediremiyorlar herhalde ama çok yanlış bir düşünce. sen ona sonuçta bütün milletin içinde keçiboynuzu yedirmiyorsun dimi tatlım, yalnızken yiyor. üzmesin seni ya. zaten sen daha yeni bir badire atlattın sana daha çok destek olmalı.

teşekkür edrim yazını okurken hep umut gözyaşları döktüm sayende..
ama elimde olmayan birşey ağlamak, hep boğazımda bir düğüm var her an çözülmeyi bekliyor,bu da o anlardan biri sanırım,,
ooff yaa bu memlekette sular da hep kesiliyor temizlik yapsam rahatlıycaam buna eminim,belediye de bana karşı sanırım çarşıdan sonra...
ben genelde moral bozukluğumu temizlik yaparak atıyorum,
boş gebelik geçirdiğimi öğrendiğim gün evin bütün camlarını silmiştim ağlayarak,faydası oldu mu eh işte baya bir oldu en azından hıçkırıklar içinde ağlamamıştım bunu biliyorum..:sm_confused:
bu bebişe bayılıyorum yaaa,bebeğim olursa büyük ihtimalle ismi emir olacak(eşimi babasının isminden vazgeçirebilirsim.bir de bu sorun var bizde,bu yaşadıklarıma rağmen eşimle haala bu konuyu tartışıyoruz,neymiş ilk ismi babasının ismi ikinci ismini ben koyacakmışım.bıktım bu ailesine bağlılığından yaaa.):mymeka: :mymeka: :mymeka: yanlış anlaşılmasın kafasına vurulan eşim ,tabii vuran da beniiiimmmm :sm_cool: :teytey:

yok canım yaa senin karamsar olduğun günler de ben de aynı karamsarlığı yaşıyordum ama seni kandırıyorduuummmm.şaka bir tarafa arada bende de oluyor bulaşıcı değil korkma.
eşim ilk zamanlar istekliydi ama şu sıralar içtim deyip beni kandırdığını zannediyordu ama o bilmiyordu ki pekmezin bittiğini benim bildiğimi(ne acaip bir cümle kurdum değil mi.)
gıcık ne olacak,ama ben üzülünce çok pişman oldu kaşık kaşık yedi ama sonuçta beni üzdü işte,
yaprakcığım ben pekmezin içine bir de pekmezin tozunu karıştırıyorum,bu gidişle ikizleri yuvarlıycaam sanırım.biliyormusunuz benim annem ikiz,annemin dayısı ikiz ,bu ikiz dayının iki ayrı ikizleri var,anlıycaanız benim ikizler yola çıkacak yakında,bir taşla iki kuş,ya da ben taşı atacağım ve bu kuşlar gelip taşa çarpacak,her halukarda kuşlar fırına girecek :teytey: :tomato: :sm_cool:

yaprakcığım hayır mı tadilat felan ne iş,değişiklik güzeldir iiii.
yakında bebek odası içinde girişimlere başlıycaksın benden söylemesi,şimdiden araştırmalara başla,duvar boyası yatak felan işte...o günleri en kısa zamanda görmen dileğiyle tabii biz deeeeeeeee
(amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............nn)

aysima canım boşver o da zamanla alışır ve yer, içer.
keçiboynuzu pekmezinden ziyade keçibonuzu kürü yapsana o daha faydalı bence. gebelik bölümüne de böyle bir başlık açmışlar zaten. hem ekstradan şeker yüklememiş olursun eşine. o kadar kilo aldırmaz yani.

valla yaprakcım senin eşine maşallah
benim ki hayatta yemiyor
sırf erkekliğine toz kondurmadığından
sorun var mı bilmiyorum ama gerçi
çok yorma kendini fıstıkım
bu günler önemli günlerin bitanesi

canım balkonu pimapen pencereyle kapatıyoruz. öyle bebek odası falan henüz düşünmüyorum. yani doğmamış çocuğa don biçmem. bir kere biçmeye kalktım, hamile olduğumu öğrenince atkı falan örmeye başlamıştım bebeğe, ağzımın payını aldım. inşallah bir daha hamile kalırsam bebek 7-8 aylık olmadan belki 9. aya kadar pek bişey almam. sonra çok üzülüyor insan. bu arada ben de emir ismini çok seviyorum. oğlum olursa emir koymak istiyorum ben de. bursada Emir Sultan hazretleri var duymuşsundur belki. onun türbesine gidip dua etmiştim bebeğim erkek olursa emir koyacağım diye adak gibi bişey de yapmıştım yani. ama benim eşim de pek sıcak bakmıyor bu isme. onun öyle anne baba ismi koyma gibi bir derdi de yok ama nedense emiri beğenmiyor. ama ben oğlum olursa bu konuda baskı yapıcam sanırım. en azından emirhan olsun diyorum ona pek ses çıkarmıyor. bakalım Allah kısmet etsin de ismi sonraki iş artık.

özlemcim çok tatlısın gülüm yaaa
sen ağla ama çok da ağlama sadece bir kaç damla
o kadar tamam mı
bu arada bi özelliğimiz ortak
bende moralim bozuksa kendimi işe veririm
aşırı derecede hemde keyfim yerindeyse elimi bile sürmem
ben çok daha önemliyim derim geçer gider işte
yani bazen titiz karuyum bazen pasaklı
bu günler kötü şeyler hep geride kalıcak buna tüm kalbimle inan yawyus

sabırsızım burdamısın fıstık nasılsın
keyifler nasıl bitanem
seni daha çok burda görmek istiyorum ben yaaa
bi de sakıncası yoksa ismini söyleyebilir misin
sabırsızım diye seslenmek bi garip oluyor da

canım benim sağol. biliyorum hayatım kendimi yormamaya çalışıyorum ama eşim de yorgun o yüzden bana da iş düşüyor.

canım valla sorun olmasa yiyip içmesin de aysima ve benimkinde biraz problem var. bunu bilip te yanaşmamak özellikle bize haksızlık oluyor. bunun erkeklikle alakası yok. elma armut yerken niye gurur yapmıyorlar veya vişne suyu içerken. bunu da bir meyve veya meyve suyu gibi düşünsünler yani. bu şekilde yaklaşın.

Keyifler süper bitanem ne sakıncası olacak benim şeyliğimden yoksa daha önceden söylemem lazımdı adım esra sen de herzaman ki gibi moral vermeye devam ediyorsun ya sen hala adet olmadın ya ne zaman doktora gideceksin canım birşeyler okudum bu konuyla ilgili moralini bozmamak için yazmadım sana ama:sm_confused:

canım beniim.o yazıyı ben de farkettim ve okudum hatta bir kaç soru da yönelltim kıslara, keçi boynuzu meyvesini bulamadım burada ama antalyaya gidince deryasını bulacağım size de gönderebilirim isterseniz,eşimin köydeki akrabaları yetiştiriyor,onlardan alcaaz artık o kürü uygulayacağım,
isteyen varsa gerçekten hemen gönderirim,malum bu ağaç akdeniz bölgesinde yetişiyor.

yaprak kıııs valla ben de hamile olduğumu öğrendiğim gün daha eve gitmeden birsürü alışveriş yaptım bebek için,yatak örtüsü yapmak için çok güzel örtüler almıştım ve yaptım ama yarım kaldı maalesef,ayrıca ben hayatımda patik örmedim ve bilmem de zaten ama tv de çok basit patik örneği göstermişlerdi kare örgüden yapılıyordu,o örnekten günde 2 tane örüyordum renk renk hem de,hergün onlarla yattım kalktım ama kısmet değilmiş,yeni doğacak olan yeğenime vereceğim ama bir tanesini de saklamayı düşünüyorum..bebek kıyafetleri bile almıştım ilk zamanlar onlara sarılıp çok ağladım.ikincide yapmayacağım diyemem dayanamıycaamı biliyorum,şimdi bile netten bakıyorum kıyafetlere,pusetlere vb.
kayınvalideme çok kısıyordum hiç bir hazırlık yapmıyor diye,kendi annem evlendikten 4 ay sonra benim bebeğim için künyeler almıştı,hırkalar örmüş,yatak örtüleri dikmişti,(ayıptır söylemesi annem bu konularda çok hamarattır sanırım ben de ona benzemişim)
neyse bunlar biraz daha bekliycek ama güvelenmiycek buna adımın özlem olduğu gibi inanıyorum..:sm_cool: :dance:

valla süpersin ne diyebilirim ki,
yalnız bir farkımız var benim moraller yüksek olduğu zaman ve kendimi dünyanın en güzel kadını olarak düşündüğüm zaman tatlicadiarzu :sm_cool: bütün evin işlerini ayıptır sööölemesi eşime yaptırırım klava: klava:
isterse yapmasın he bir.garibim de yapar süt dökmüş kedi misaliii. :çok üzgünüm: :sm_confused: eee başka çaresi var mı sizce klava:

aferim kız sana
maşallah eli maşalısın
benim eşim temizlik yapmaz ama çok tertiplidir yani öyle arkasından toplamam
amma eşimde enfes yemekler yapar
bana 10 basar diyebilirim
evde yemeklerin % 80 nini o yapar
iştahına çok düşkün ve kendi istediği sevdiği şeyleri yapar

esracım canım ne okumuştun fıstık yaaa
pek düşünüp stres yapmamaya gayret ediyorum
ama ben p.tesi sabahı dr a gidicem mutlaka
yani adet olmazsam
yeter artık çok gerildim
hiç gerek yok
en azındsan için rahatlasın
ya ne olucaksa olsun artık
böyle bilinsizce beklemek pek bana göre değil

benim ki tertipli olmadığı için elimde maşayla dolaşıyorum dilekciğimklava:,ayrıca benimki balık ve kızartmadan başka yemek bilmez haaa bir de makarna yapar,lokantadan sipariş vermeyi de çok sever.
canım yaa sen doktora sık sık gidiyor musun bu yaşadığın sorun yüzünden,
rahimde yapışma olabiliyormuş bööle bir şüphesi yok değil mi doktorunun,gerçi olsa da çözümü var ama doktorunun bir an önce müdahele etmesi gerekiyor bence,
ben de p.tesi gidiyorum doktora haberleşelim tamam mı?dur ben bu soruna netten bir bakayım merak ettim,daha önce bakmıştım ama...

valla özlemcim benmi kürtaj olduğum dr kayınpederimin arkadaşı acayip babacan bi adam
zırt pırt arayorum onu
dün gece cepden aradım geç saatte yani pek hastası gibi değilim özel bi durum söz konusu ama
hiç kontrole gitmedim uzak biraz hastanesi ama p.tesi gel dedi sabahtan gidicem işte gelirgelmez yazarım sizlere yaa ne bileyim bu zamana kadar normaldir olabilir böyle şeyler dedim kendimi sakinleştirdim pozitif düşünmeye çalıştım aklıma kötü bir şey getirmemeye çalıştım adaşımın da aynı durumda olması beniş rahatlattı biras sanki ama bu kadar beklemek yeter allahım kötü bir şey olmasın yarabbim yoksa beni tüm kk kızları toparlayamaz artık valla

bu arada özlemcim ve esroş sizi arkadaşlık listeme kayıt ettim kabul ederseniz tabi
ama msj gönderebilmem için ayarlarınız açık olması lazım bayanlar

bu arada özlemcim ve esroş sizi arkadaşlık listeme kayıt ettim kabul ederseniz tabi
ama msj gönderebilmem için ayarlarınız açık olması lazım bayanlar

Dün akşam kabul ettim cmnm ne demek kabul edermisin ederim tabi seve seve ayarlarım açıkmı bilmem ama radarlarım açık sırnaşık şey neyse sen madem p.tesi doktora gideceksin ben yazmayacam o okuduklarımı boşuna kafanı karıştırmayayım bu kadar beklemişsin p.tesi ye ne kaldıki ayrıca umarım iyi haberler verirsin buradan doktora gidene kadar aklına kötü hiç birşey getirme de sen yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…