- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
teşekkür edrim yazını okurken hep umut gözyaşları döktüm sayende..özlemcim seni o kadar anlıyorum ki bitanem
ve bu sayfadaki herkes seni çok iyi anlıyor
çünkü hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz
sen benim böyle şen şakrak sürekli gülen hep olumlu düşünen biri olduğumumu sanıyorsun
asla değilim keşke beni tanısaydın
ama elimizden başka ne gelirki bitanem ya
tabi ki ağla ağlamalısın zaten içindeki zehiri akıtmak için
ama sakın eşini suçlama
onlar bizim gibi değil biliyorsun bitanem
annelik çok çok başka bir şey
çocuğun olduktan sonra bile babanın sevgisiyle annenin sevgisi bir mi bitanem bi düşün bakalım
ki benim eşim asla pekmez halinde bile yemiyor
hatta kıyameti koparıyor
kardeşlerin konusunda çok haklısın o konuda bende çok kıskanırım ne yalan söyliyim şimdi kardeşim yeni evlendi ve şimdilik düşünmüyor ama görümcem korunmayı bıraktı geçen sene hap içerken,8gerçi düzensiz içiyordu)hamile kalmıştı ve düşük yapıyordu ve farkında değildi zorla dr a götürdüm dr bile şok oldu o ise hala ne olduğunun farkında değildi şimdi yine korunmuyor peki ilknur son adetin ne zamandı biliyormusun dedim ne dedi biliyormusun hani siz 2 hafta önce bize gelmiştiniz yaa o c.tesi ağdaya gitmiştim cuma bitmişti adetim dedi peki adetim kaç gün sürüyor dedim bilmiyorum dedi yani diyeceğim o ki aşırı bilinçsiz günde 1.5 pakette sigara içiyor ama çok kolay hamile kalabiliyor işte ben buna dayanamıyorum anlıyor muısun beni fıstık
rüyalarına gelince kafana çok taktığın için görüyorsun bitanem
bende ilk günlerde öyleydim
çok normal yani
hepsi geçicek bitanem
senin ki daha çok taze bi acı
ama şöyle düşün hiç anne olamayacağını
asla bir daha hamile kalamayacağını düşünüyormusun
HAYIRRRRRRRRRRRRRRR
işte bu yüzden bir an önce toparlanıp güçlenmelisin tekrardan umut yüklenmelisin ki
ikinci sağlıklı olan hayırlı olan meleğin gelsin sana
üzmü o tatlı canını tamam mı bitanesi
kıyamam ben size yaaaa
hepiniz kardeşim gibisiniz valla
yok canım yaa senin karamsar olduğun günler de ben de aynı karamsarlığı yaşıyordum ama seni kandırıyorduuummmm.şaka bir tarafa arada bende de oluyor bulaşıcı değil korkma.günaydın kızlar. bugün evde küçük bir tadilat var o yüzden pek giremedim.
cimbom tatlım avatarın değişmiş. cimbomlu olduğunu iyice tescillemişsin. ben beşiktaşlıyım ama son yıllarda pek başarılı değil. o yüzden çok sıkı takip etmiyorum.
aysima canım benim üzme kendini. benim karamsarlığım sana geçmiş sanırım.
eşine kızdım ama, benim eşim ne versem yiyip, içiyor valla. hiç öyle naz, kapris yapmıyor yani. biz o kadar sıkıntılar çekerken, düşükler yapıp, kürtajlar olurken onlar bir pekmez yemeyi mi çok görüyor yani. problem olduğunu kabul etmek istemiyorlar sanırım ve erkeklik gururlarına yediremiyorlar herhalde ama çok yanlış bir düşünce. sen ona sonuçta bütün milletin içinde keçiboynuzu yedirmiyorsun dimi tatlım, yalnızken yiyor. üzmesin seni ya. zaten sen daha yeni bir badire atlattın sana daha çok destek olmalı.
yaprakcığım hayır mı tadilat felan ne iş,değişiklik güzeldir iiii.günaydın kızlar. bugün evde küçük bir tadilat var o yüzden pek giremedim.
cimbom tatlım avatarın değişmiş. cimbomlu olduğunu iyice tescillemişsin. ben beşiktaşlıyım ama son yıllarda pek başarılı değil. o yüzden çok sıkı takip etmiyorum.
aysima canım benim üzme kendini. benim karamsarlığım sana geçmiş sanırım.
eşine kızdım ama, benim eşim ne versem yiyip, içiyor valla. hiç öyle naz, kapris yapmıyor yani. biz o kadar sıkıntılar çekerken, düşükler yapıp, kürtajlar olurken onlar bir pekmez yemeyi mi çok görüyor yani. problem olduğunu kabul etmek istemiyorlar sanırım ve erkeklik gururlarına yediremiyorlar herhalde ama çok yanlış bir düşünce. sen ona sonuçta bütün milletin içinde keçiboynuzu yedirmiyorsun dimi tatlım, yalnızken yiyor. üzmesin seni ya. zaten sen daha yeni bir badire atlattın sana daha çok destek olmalı.
yaprakcığım hayır mı tadilat felan ne iş,değişiklik güzeldir iiii.
yakında bebek odası içinde girişimlere başlıycaksın benden söylemesi,şimdiden araştırmalara başla,duvar boyası yatak felan işte...o günleri en kısa zamanda görmen dileğiyle tabii biz deeeeeeeee
(amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............nn)
valla yaprakcım senin eşine maşallah
benim ki hayatta yemiyor
sırf erkekliğine toz kondurmadığından
sorun var mı bilmiyorum ama gerçi
çok yorma kendini fıstıkım
bu günler önemli günlerin bitanesi
sabırsızım burdamısın fıstık nasılsın
keyifler nasıl bitanem
seni daha çok burda görmek istiyorum ben yaaa
bi de sakıncası yoksa ismini söyleyebilir misin
sabırsızım diye seslenmek bi garip oluyor da
canım beniim.o yazıyı ben de farkettim ve okudum hatta bir kaç soru da yönelltim kıslara, keçi boynuzu meyvesini bulamadım burada ama antalyaya gidince deryasını bulacağım size de gönderebilirim isterseniz,eşimin köydeki akrabaları yetiştiriyor,onlardan alcaaz artık o kürü uygulayacağım,aysima canım boşver o da zamanla alışır ve yer, içer.
keçiboynuzu pekmezinden ziyade keçibonuzu kürü yapsana o daha faydalı bence. gebelik bölümüne de böyle bir başlık açmışlar zaten. hem ekstradan şeker yüklememiş olursun eşine. o kadar kilo aldırmaz yani.
canım balkonu pimapen pencereyle kapatıyoruz. öyle bebek odası falan henüz düşünmüyorum. yani doğmamış çocuğa don biçmem. bir kere biçmeye kalktım, hamile olduğumu öğrenince atkı falan örmeye başlamıştım bebeğe, ağzımın payını aldım. inşallah bir daha hamile kalırsam bebek 7-8 aylık olmadan belki 9. aya kadar pek bişey almam. sonra çok üzülüyor insan. bu arada ben de emir ismini çok seviyorum. oğlum olursa emir koymak istiyorum ben de. bursada Emir Sultan hazretleri var duymuşsundur belki. onun türbesine gidip dua etmiştim bebeğim erkek olursa emir koyacağım diye adak gibi bişey de yapmıştım yani. ama benim eşim de pek sıcak bakmıyor bu isme. onun öyle anne baba ismi koyma gibi bir derdi de yok ama nedense emiri beğenmiyor. ama ben oğlum olursa bu konuda baskı yapıcam sanırım. en azından emirhan olsun diyorum ona pek ses çıkarmıyor. bakalım Allah kısmet etsin de ismi sonraki iş artık.
valla süpersin ne diyebilirim ki,özlemcim çok tatlısın gülüm yaaa
sen ağla ama çok da ağlama sadece bir kaç damla
o kadar tamam mı
bu arada bi özelliğimiz ortak
bende moralim bozuksa kendimi işe veririm
aşırı derecede hemde keyfim yerindeyse elimi bile sürmem
ben çok daha önemliyim derim geçer gider işte
yani bazen titiz karuyum bazen pasaklı
bu günler kötü şeyler hep geride kalıcak buna tüm kalbimle inan yawyus
Keyifler süper bitanem ne sakıncası olacak benim şeyliğimden yoksa daha önceden söylemem lazımdı adım esra sen de herzaman ki gibi moral vermeye devam ediyorsun ya sen hala adet olmadın ya ne zaman doktora gideceksin canım birşeyler okudum bu konuyla ilgili moralini bozmamak için yazmadım sana ama:sm_confused:
benim ki tertipli olmadığı için elimde maşayla dolaşıyorum dilekciğimaferim kız sana
maşallah eli maşalısın
benim eşim temizlik yapmaz ama çok tertiplidir yani öyle arkasından toplamam
amma eşimde enfes yemekler yapar
bana 10 basar diyebilirim
evde yemeklerin % 80 nini o yapar
iştahına çok düşkün ve kendi istediği sevdiği şeyleri yapar
bu arada özlemcim ve esroş sizi arkadaşlık listeme kayıt ettim kabul ederseniz tabi
ama msj gönderebilmem için ayarlarınız açık olması lazım bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?