- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.721
günaydın kızlar nasılsınız fün gittim dr. 10. gün çağırdı ilaç kullanmadan gidecem sağda 1 tane solda 2 tane var dedi hayırlısı bakalım
kızlar bugün iyi kaynatmışsınız maşallah. Hep böyle olun sayfamız tarih olmasın. Ben de gündüz eşimden kapamıyorum pc yi ancak böyle akşam gelip kendi kendime takılıp gidiyorum işte. şimdilik idare edin.
Bu arada dırımkızı iyileşiyormuş, erken doğum yapmamış çok sevindim. Allah yardımcısı olsun. Zamanı gelene kadar tosunları uslu dursun inşallah.
yapraknil canım dırımkızdan haber vermişin çok sevindim işalah bebeklerine sağ salim kavuşur
zeytin canım adet olmuşsun hayırlısı demekki böyleymiş doktorunu değiştirmen iyi olmuş hem fazla ilgilenmiyordu yeni doktorun sana iyi habreler verecek bu ay ... her son bir başlangıçtır
sevgili adaşım incim hiç heves etmesin ben kızımı ne doktor adayları ne mühendisler adayları istedi ben vermedim daha düşünüyorum benim kızım manken gibi ben onun oğlunu görüm de sonra bakarız hem benim kızdan da küçük
tamma kızlar resmimi koyacağım eşim o işi halledecek
ay ay herkesler burdaymış
ilsu canım işi bırakmayı düşünmüyor musun ağırlaşmaya başladın bebek büyüdükçe daha çok enerjisiz bırakıyor insanı ben evde olmamam rağmen çok zorlandım kendine dikkat et bol bol enerji veren şeyler ye özellikle meyve minik kızın büyüyor maşallah yarım kilo olmuş şimdiden canım vallahi teredütlerim vardı ama doktorlar çok rahatlatttı beni hayırlısı bakalım ......
Adaşım tatlım ben senin oğlun olacak kızımı ona verecem hem o daha çıtır olacak benim kızım çıtır sever senden bu ay güzel haberleri alcam senle süper bir dünür oluruz seni bekliyorum
oy oy oy
kuşum kuşum
incim git oğluna başka kız bu bakayımklava:
benim gelinime salça olma sakın yasakkelime
ay ay yerin ben iklim su yu yerim yerim
kızım gibi bakıcam ona annesi
ayyy ne güzel dünür oluruz biz kız di mi :içelim:
bu arada kız anasına bakın
kızı doğmadan verdi-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?