Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar bugün iyi kaynatmışsınız maşallah. hep böyle olun sayfamız tarih olmasın. ben de gündüz eşimden kapamıyorum pc yi ancak böyle akşam gelip kendi kendime takılıp gidiyorum işte. şimdilik idare edin.

bu arada dırımkızı iyileşiyormuş, erken doğum yapmamış çok sevindim. Allah yardımcısı olsun. zamanı gelene kadar tosunları uslu dursun inşallah.

herkese mrb kızlar dünyanın en tatlı teyzeleri bugün iyi kaynatmışınız ok sevindim eski günlerdeki gibi maşallah bugün doktorumuza gittik muayenemizi olduk bebşimiz 2.940 gr olmuş boyumuz 53cm gibi dedi allaha çok şükür herşey yolundaymış bende hiç kilo almamış kız 300 gr almış bende tık yok doğum tarihi belli 21 mart c.tesi günü sabah 7 de hastanede olcam kızlar 8 gibi doğuma alacaklar anestesi uzmanı ile görüştüm kadın beni çok rahatlattı epidural sezeryan konusunda anlaştık ağrın sezeryana göre daha az oluyormuş hem çocuğunun doğduğu anı görebiliyorsun hemde hiç bir sıkıntısı yok dedi bende felç yada bel fıtığı riski var mı dedim kadında biz burda dünya çapında malz.ve ilaçlar kullanıyoruz kendimizinde en az 15 sene tecrübesi var dedi ve 5 yıldır burdayım hiç böyle şikayeti olan yok dedi kadın beni ikna etti ameliyat için lazım olan kan pıhtılaşma testi ve bir kaç testimde yapıldı haftaya p.tesi son kez doktora geleceğiz ve ondan sonra hayırlısı ile doğum için gideceğim herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum

yapraknil canım dırımkızdan haber vermişin çok sevindim işalah bebeklerine sağ salim kavuşur
zeytin canım adet olmuşsun hayırlısı demekki böyleymiş doktorunu değiştirmen iyi olmuş hem fazla ilgilenmiyordu yeni doktorun sana iyi habreler verecek bu ay ... her son bir başlangıçtır
sevgili adaşım incim hiç heves etmesin ben kızımı ne doktor adayları ne mühendisler adayları istedi ben vermedim daha düşünüyorum benim kızım manken gibi ben onun oğlunu görüm de sonra bakarız hem benim kızdan da küçük
tamma kızlar resmimi koyacağım eşim o işi halledecek

günaydın kızlar nasılsınız fün gittim dr. 10. gün çağırdı ilaç kullanmadan gidecem sağda 1 tane solda 2 tane var dedi hayırlısı bakalım

canım ya keşke gündüzde gelebilsen arada . Eskiden ne güzeldi ....

Evet allaha şükür dirim tehlikeyi atlatmış..... çok şükür...

VALLAHİ BACIM BEN HİÇ KENDİMİ BU KONUDA YORMUYCAM .. BENİM OĞLUM YAKIŞIKLI OLCAK VE SİZİN KIZLARIN GÖNLÜNÜ ÇALCAK..... BU SAYFANIN TEK ERKEKİ O sırnaşık şey KIZLARINIZA SAİHP OLUN kaydirigubbakcemile3

CANIM YA MAŞALLAH BOYLU POSLU Bİ KIZIN OLUCAK ALLAHIN İZNİ İLE 3500 GRM GEÇER TAHMİN EDİYORUM.. EPİDURAL OLMANDA AYRIYETEN GÜZEL ÇÜNKİ ONUN DÜNYAYA GELMESİNE ŞAHİT OLUCAKSIN BUNDAN GÜZEL NE OLABİLİR.....

HİÇ AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME GAYET GÜZEL SAĞLIKLI BİR DOĞUM OLUCAK ALLAHIN İZNİ İLE .....

Kızlar ılsu nun bu gÜn kontrolÜ var onu beklıyorum bakalım tuana hanım nasıllar onadn haber gtırcek bırde bır kaÇ soracaĞı bıŞey vardı dr.una ..... ınŞallah gÜzel haberle dÖnece k.....

Havada yaĞıŞlı gÖk gÜrlÜyo ınŞallah ıslanmaz kuŞum......

yaprakcım canım benim hoşgeldin kuşum
yaaa kandır eşini de gündüzleri de gel ne olur fıstıkım yaaa
bak ben de giriyorum artık eskisi gibi olmasa da

adaşım cnm benim oh oh herşey yolunda maşallah
bu arada 21 mart çok güzel bi tarih hep koç burcunun başlangıç tarihi
baharın başlangıcı
sanırım gece ile gündüzün eşit olduğu bi gün
coğrafya da önemli bi gündü yani
yalnışım yoksa
dilek teyzesi gibi koç olucak prensesim

incim kıss görüyormusun diloşıum dişli çıktı
yok annem sen onlara bak
tek erkek senin prensim
kullan kaynananılığını
bak ben sana ipucu vereyim
diloşun kızı manken gibi güzel ince ve uzun boylu
yaprakımın kızı çok mantıklı ve düşünceli bursanın kestane şekeri o
ilsumun ki annesi gibi akıllı zeki bıcır bıcır ve eminim ki annesi gibi zariftir
seç seç beğen kuşum

zeytincim cnm dr un değiştirmen çok iyi oldu bitanem
beni de 10.gün çağırmıştı
ilaçsız mı 2 yumurtan oluştu cnm eğer öyleyse harika maşallah fıstık

ilsum dr a gidicekti di mi yaaa
dün söylemişti bak unuttum görüyormusun
canım güzel haberlerle gelicek sayfamıza
evet ya çok yağmur yağıyor inş. ıslanmaz
minik kuşum yaaa

esterya da gelmedi haber vermedi bak görüyormusun
ama biz merak ederiz şimdi
inş.kötü bi şey yoktur yaaa

herkese mrb kızlar ne yağmur yağdı bu yıl ya içim kararıyor hava kapalı yağmur sıkıldım ya artık güneş açsın ya kızım gelecek havalar düzelsin artık
ıncim bakacaz bakalım senin miniğin bir resmini koyarsın bende koyacağım ilsu ve yaprakta koyar sonra aramızda ayarlar birine beşik kertiği yaparız artık .......................
Canım adaşım nasılsın bitanem nasıl gidiyor haftaya çarşamba mı adet olman lazım, inşallah ben doğuma gitmeden bana ilk doğum hediyesi haberini verirsin tüm kalbimle dua ediyorum senin için...
ılsu canım gelir gelmez yaz gerçi allahın izni ile bir problem yoktur iyi haberlerini paylaş

ben geldim kızlar yazılanları okusum ama okadar halsizve hastayım ki teker teker cvp yazmadığım için özür dilerim .
iklimsuuuu çok az kaldı doğumuna jkesinlikle dr una güven gittiğin yer güzel bir hast. sorun çıkmıcak sezeryanında .aslında normal bile doğururdun sen çok kilolu swğil çünkü bebiş .
yaprakcığım dr unu değiştirmişsin hayırlı olsun bitanem
diloşum inş dediğin gibi olur kızım , seninde ikizlerin oluyomuş bugun rüyamda gördüm dr unda bendim hehe:))) ultrasyonla bakıodum..
özgül valla sec beğen bacım 3 kız var yağız kayra beğensin bi denesini :))

gelelim bugune.ben dr a giittim .tuananın sağlığı yerinde .437 gr olmuş .dr gayet ii dedi .kan hapını günde ikiye çıkarttık .haftaya da ayrıntılı ultrasyona gireceğim .

oh oh haberler bak ya süper ilsum canım tohtorum benim
msn de dediğim gibi ikiz olursa var yaaa bal kaymak yani
olsun da aman tek olsun
rüyan çıkarsa dile benden ne dilersen kuzum
tek olursa da
ayy hamilerin rüyası çıkar di mi yaaa

adaşım kuşum cnm yaa ne güzel yazmışsın ilk doğum hediyesi olur diye ayy ben diyeyim sana yaaa
inş. bitanesi inş.evet çrb.prş gibi adetim
yağmurla ilgili söylediklerine de tamamen katılıyorum

özgülüm incim kıymetlim cnm ben arkandayım bu kız annelerine ezdirme kendini sakın
kaşlarını çat burnunu kaldır
sen kayınvalidesin unutma

ilsum yaa yoruldun tabi di mi kuşum benim yaaa
kıyamam sana ben

ay ay herkesler burdaymış
ilsu canım işi bırakmayı düşünmüyor musun ağırlaşmaya başladın bebek büyüdükçe daha çok enerjisiz bırakıyor insanı ben evde olmamam rağmen çok zorlandım kendine dikkat et bol bol enerji veren şeyler ye özellikle meyve minik kızın büyüyor maşallah yarım kilo olmuş şimdiden canım vallahi teredütlerim vardı ama doktorlar çok rahatlatttı beni hayırlısı bakalım ......
Adaşım tatlım ben senin oğlun olacak kızımı ona verecem hem o daha çıtır olacak benim kızım çıtır sever senden bu ay güzel haberleri alcam senle süper bir dünür oluruz seni bekliyorum

oy oy oy
kuşum kuşum
incim git oğluna başka kız bu bakayım klava:
benim gelinime salça olma sakın yasakkelime
ay ay yerin ben iklim su yu yerim yerim
kızım gibi bakıcam ona annesi
ayyy ne güzel dünür oluruz biz kız di mi :içelim:
bu arada kız anasına bakın
kızı doğmadan verdi-tatlicadiarzu-

senin kızın gibi bakcağından eminim hiç şüphem yok süper dünür oluruz birgün sen gelirsin bana bir gün ben akşama kadar lak lak çay pasta daha ne olsun kızımı hemen vermem oğlun okuyacak adam olacak tabii zenginde daha başlık parası istiyecem senin işin zor bacım altınlar bilezikler altında tavan yapmış oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ooooo kriz var dünür hn
senin haberin yok galiba
eğitim konusu tamamdır
ama zenginlik altın ooooo
uçmayın hanfendi
önce ben kızın hele bi bavlava açışına falan bi bakayım da
ona göre değerlendiricem

ben anlamam dünür altınsız olmaz trabzon kemrei neyin vallahi şimdi tam bilmiyorum ama öğrenince sana yazarım sen yavaş yavaş al onlar büyüyünceye kadar anca denkleştirirsin ben anlamam krizden falan sana manken gibi kız vercez bide söyleniyorsun ya ayıp dünür ayıppppppppppppppppp

şaka bir yana canım sen nasılsın annen nasıl kız kardeşim hamile demişsin çok sevindim allah tamamını erdirsin anlat bakim

annem iyi cnm
kardeşim de iyi
onun da oğlu olucak işte ama kız istiyordu üzüldü biras
yeni yeni alışıyor
annem de de torun heyecanı başladı işte
ilk torun yaaa
kardeşim çok kilo aldı ona üzülüyor bi de
kardeşimin boyu kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…