Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

aaa o nasıl oluyor yaaaa ben nasıl açacağıım hiç bakmadım ki o bölümeee..
canım ayrıca şunu belirteyim dualarımız seninle aynı sorunu yaşayan arkadaşımızla
p.tesi güzel haberlerinizi bekliyoruuuuuzzzzz.

cimbom aklına kötü şeyler getirme canım ya. git bakalım pzt. si en fazla ne olabilir, rahim tıkanması mı onu da doktorlar hemen açıyormuş. hem de hemen adetin gelir rahatlarsın canım ya. böyle beklemek de çok sıkıntı verir insana. hadi bugünü sayme 1 günün kaldı canım. için rahatlar.

aysima ben de seni, iklimsuyu, nihali falan arkadaş listeme ekledim ama henüz aktif olmamış. sizin aktifleştirmeniz lazım. sabırsız esra seni de eklemek isterim canım kabul edersen tabi. gerçi bu başlıktaki herkes birbiriyle arkadaş ama yine de sormak lazım işte.

dilekciğim yapmışım sanırım yaprakcığım da bişey göndermiş onu da eklemişim heralde avatarınız görünüyor her ikinizin de ,heralde olmuştur bilemiyorum kiiiiii.....
fisfisfis :uhm: CADIARZU :sm_confused: :bbo:

Ben ekledim cnmm seni sormana gerek yok..:1hug:

of yaaaa!
eşim afra tafra yapıyor bana lanet olsun.
hem suçlu hem güçlü.
ne oluyorsa bu adama.lanet olsun .lanet olsun lanet olsun..........
yer değiştirdik sanki onunla...

esracım senin msj ayarların kapalı sanırım bitanem yaaa
kontrol paneli+ayarlar dan bütün kutucukları işaretle ve kaydet fıstık ben öyle çıkmıştım işin içinden

ne oldu şimdi yawwwww

ne olacak yaaa sabahki olaya yüzünden ona kızmış ve ağlamıştım ya güya onun afra tafrası,diğer odadan çıkmıyor sürekli nette,
sanki sorun bende de yapılması gerekenleri yapmıyormuşum gibi,lanet olsun ben onun için uğraşıyorum beyfendi neler yapıyor.
bana moral vermesi gerekirken şimdi de gezmeye gitti eşleri hamile olan sevgili arkadaşlarıyla,onlardan taktik alacak heralde...:mymeka: :mymeka: :mymeka:

:enbuyukkk: kıslaar bende bağımlılık yaptığınızın farkında mısınız,bu sayfaya bakmaktan kendimi alamıyorum yaawww:1hug: :bbo:

boşver canım üzülme
aslında oda seni anlıyordur
strese girmenin zamanı değil
hem kendin hem eşin için nacizane benim fikrim.
eminim bu konu hakkında sen ona gereken alt yapıyı sağlamışsındır. aslında sen ondan bişeyler yemesini istemeden onun kendisi yemesi gerekiyor ama naparsın işte bu erkekler böyle bazen eşlerinden anne şefkatide istiyorlar.sen üstüne gitme bak kendi kendine nasıl çabalıyor.Çok üzgünüm çoookhem eşleri hamile arkadaşlarıyla gezmesi daha iyi bakarsın onları görünce hırs yapar ve kendi sorumluluklarını bilir inşallah :1hug:sanada hep bir ömür boyu destek olur.

Özlemciğim mrb
çok gergin ve haklı olarak üzgünsün ama unutma eşinde en az senin kadar üzgün eşlerimiz bizim gibi istedikleri zaman ağlayıp ciyak ciyak bağıramıyorlar tamam haklısın kürtaj olan sensin onun sana daha çok destek olması gerek ama oda senin gibi çocuğunu kaybetti belki başka bir zman olsa daha sabır göstereceği duruma şimdi başka tepki gösterebilir bende ilk düşük yaptığımda çok kavga ettik olmadık şeylerden daha doğrusu ben ettim ağladım bağırdım eşim susutu ama ona hasızlık ettiğimi düşündüm ve bir daha elimden geldiği sürece bende anlayışlı oldum .Sende bıraksaydın belki sabah kahvaltıda iştahı yoktu öğleden sonra verseydin sende biraz sabır canım arkadaşım üzmeyin birbirinizi

Adaşım canım inşallah yarın sabah kalktığında adet olursun sen muhtamelen bu yazımı okuyamıyacaksın doktordan dönünce görürsün ama ben senin için dua ediyorum . ve korkma bence herşey normal bak bende olmadım daha olabiliyor böyle şeyler biz hassa kadınlarız ondan geç oluyoruz ama olduktan sonra baksınlar bize heeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttt.
geç olsun güç olmasın p.tesi bilgisayarı erkenden aççam gelir gelmezz yaz canım
Dilek ya ben özel msj yada bu programla ilgili hiçbirşey bilmiyorum yani nasıl açılşır falan o yüzden yanlış anlamayın size cevap falan vermezsem yapraknil senden yazmışsın arkadaşım ekledim falan diye ne olur yanlış anlama ben biraz teknoloji özürlüyüm kızlar

:uhm:
kıslar nerelere kayboldunuz?
bugün baya bir yoğundum ben de ,öss de görevliydim,canlarım yaa nasıl telaşlı ve heyecanlıydılar görmeliydiniz,rabbim tüm öğrencilerin emeğinin karşılığını versin.
:dance: maraton onalar için şimdilik bitti ama daha sırada bir de kpss var,allah yardımcıları olsun,
bu gün sınava giren yakınlarınız var mıydı arkadaşlar?
:hooray: inşallah hepsi de kazanır,gerçi sonunda eğitimli-diplomalı işsiz olma riski var ama en azından mesleği olmayanlardan daha şanslılar.
bu durumu hemen protesto köşesinde yazmalıyım...klava: yasakkelime Kötü Kazen

aysimaa80 bu kadar masraf sadece devlete memur yetistirmeye cok kiziyorumben bu sisteme mecbur girdim ciktim ama oglum yasamicak diye cok mutluyum cok buyuk haksizlik bu sistem cocuklara (
Kac tane okul avrupada denklikten geciyo hayret edersin. Dunyada taninmadiktan sonra tr de univ bitirmisin sadece devlet memuru baska bisi yok ((( almanyada kac arkadasim var turkce ögretmeni veteriner ama denk sayilmadigindan is verilmiyor.Afrikadan gelen bi afrikali ile tansimsitik elektronik muhendisi onun okulu denkligi aldi iltica etti ve kanadaya göcmen gitti üstelik burda is bularak bizim insanimiz ise ikinci sinif vatamdas olarak kalsin cok uzuluyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…