Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

boş gebelik sayfası ruhuna günaydınlar :)))

kızlar iklimsu bu sabah allahın izni ile meleğini kollarına alacak inşallah ... dünden beri aklımda dua ettim ona ....... inşallah sağ salim kurtulurlar ....

kizlar

biliyorsunuz doktor bos gebelik teshisi koydu , kafam hep neden boyle oldugunda. lap top kullanişyorum bazen kucagimda yaziyorum acaba ondan mi yoksa wireless sisteminden mi yoksa daha hamile oldugumu bilmeden once gunde 4 sigara isicyordum ama fazla degil acaba ondan mi..
oyle uzgunum ki ne dusunecegimi ne yapacagimi bilemiyorum..

günsydınlar herkese
özgülcüm günaydın kuşum dilek benim hep dilimde dualarımdaydı acaba ne yapıyorduır şimdi
doğum olmuşmudur iyi midir aklım hep onda

esteryacım cnm sakın böyle düşünme boş gebeliğin bunlarla hiç bir ilgisi yok bende lap top kullanıyorum ama gerçekten hiç bir bağlantısı yok sigaranın bi etkisi yok yani zararlı tabi de ama boş gebeliğin nedeni değil ben sigara içmiyorum bana dr um 10.000 kadında1 olur o ay ki kalitesiz spermin ya da kalitesiz yumurtanın döllenmesiyle olur üzülme bu 2.gebeliğinde olmıyacak dedi ki arkadaşlarımız hepsi çok şükür sağlıklı gebelik geçiriyorlar

Dılek canım aynen aklımda haberde alamadık eŞı gırıp sÖylermı acaba :)

esterya tatlım dÜŞÜnme artık bunu... Dılek aÇıklamıŞ sana .. Tıbben ıÇerı bu.. Emın ol bı daha olmuycak.. Allahın ıznı ıle ....

günaydınnn hepinizeeee
pek girme fırsatım olmuyor

ıklimsu belki de şimdi meleğini kollarına almıştır kızlar
Keşke teli faaln olsaydı öğrenirdik .

herkese selam, birkaç gündür hiç uğrayamadım sayfaya alışveriş telaşına düştük, bebişime ciciler aldık.

ay iklimsuyu çok merak ediyorum ya inşallah almıştır prensesini kucağına ve ikisinin sağlığı da çok iyidir inşallah.

dualarımız seninle canım, sayfamızın ilk annesi.

hayırlı olsun meleğin, dünyaya hoşgelsin, güzellikler getirsin. güzelliklerle karşılaşsın hep.sağlıklı ve uzun ömürlü olsun. mutlulukla büyüsün. vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah.

canım kilosu düşük falan değil bence gayet iyi 2500 gr ı geçince problem yok diyor dr lar. sen onu beslersin sütünle topaç gibi yaparsın Allah'ın izniyle. ben ona çok iyi bakacağından eminim. bak benimkide en son 1900 gr dı. önümüzdeki hafta tekrar kontrolüm var 2 kilo civarı oldumu acaba. inşallah benimkide kilo almıştır. seninki gayet iyi kafaya takılacak kilo değil ki. 3 kilo maşallah. hem usg ile bire bir aynı olmuyormuş. bazen 3 kilo görünen bebekler daha kilolu doğabiliyormuş.

koştum geldim hemencikl
nabersiniz güzeller
oy oy ne güzel yaaaa
herkesler burda
bi de aramıza melek bi melek bi prenses katıldı kızlar
gelmiştir di mi dünyamıza
ya nasıl bi telefon almadık dilekten yaaaa
arardık bi
kurban olurum bitanem yaaa
nasıl minik nasıl güzeldir şidi di mi
melek melek yaaa

ilsummmmmmmmm naber aşkımmmmm
ne sözü kıss
kimin sözü kesildi
tatilinin nasıl geçti
iyice dinlendin mi
sinemaya gittiniz mi

Kizlar,

Bugun doktora gittim. keselerimde hicbir gelisme yok

bir kac gun daha bekleyip operasyona alacaklar, fetus gelisimi yok.

Aranizda bos gebelik gecirip sonra tekrar hamile kalabilen varmi?

Kac ay sonra?

canım çok geçmiş olsun, üzüldüm senin adına. ama işte senin tesellin oğlun olacak şu dönemde. bizler gibi hiç olmayıp düşük yapsaydın daha kötü olurdu. tabi bu da zor ama atlatacaksın inşallah. ve birkaç ay sonra yine hamile kalırsın.

ben kürtaj olmamıştım, düşük yaptım ama çok zor oldu gerçekten. bence sen kürtaj ol, bir de onun acı ve sıkıntısını çekme.

boş gebeliğin laptopla falan ilgisi olduğunu sanmıyorum, ama sigarayı bırakmanı tavsiye ederim.
dilekciğimin dediği gibi o dönemdeki sperm veya yumurtanın kalitesiz oluşundan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle.
sigara da yumurtayı kalitesizleştirir, eşin içiyorsa onun da spermlerini hareket ve morfolojisini etkiler. o yüzden bırakmanızı tavsiye ederim. hoş gerçi bazen paket paket sigara içenlerin topaç gibi çocukları oluyor o da ayrı bir konu.

sen sağlıklı beslen, bitkisel kürler yap kendine, eşine de 3-4 ay süreye keçiboynuzu suyu içir veya keçiboynuzu pekmezi yesin. stres yapma, inşallah biranönce toparlanırsın. tekrar geçmiş olsun.

Eee
nerde bu mıllet nerde bu devlet kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dıloŞ la ben kaldık.................

Hakıkaten bombomum ya nı e bı telefon almadık kızdan ya ..... ?

Yaprakcım bacım hoŞ geldİn nasılsın ????

Bu gÜn bİ heyecan var sayfamızın İlk meleĞİ dÜnyaya teŞrİf etmİŞtİr bÜyÜk İhtİmalle ......

yaprakım kuşum naber fıstıkım
ne güzel alışverişinizi yapmışsınız
ohh misler gibi giysin prensesim

selam kızlar, hoşbuldum.

valla sabah sabah kaptım eşimden pc yi, arkadaşım doğum yapacak ben onu takip edicem bugün pc benim dedim. bişey diyemedi.

evet kızlar dün epey yoruldum ya, son aylara bırakmanın dezavantajı işte. epey bişeyler aldık daha da çok alınacak şeyler var. bu akşam da yatağı gelecek inşallah.
park yatak aldım prensesime. gelince foto çekip gösteririm size de.

evet ya iklimsu doğum yaptımı acaba çok merak ediyorum. inşallah iyidir ikisi de. bugün yazamaz belki ama eşi haber verecekti sanırım. sayfamızın ilk meleği geldi inşallah. darısı bizlerin başına kızlar.

canım benim sayfamızı şenlendirmişsin yine. cıvıl cıvılsın maşallah. hayranım sana.

canım zaten sen çok güçlüsün, ben sadece sende var olana o gücü hatırlatıyorum sana ve seni çok seviyorum biliyorsun değilmi. hep böyle güçlü ve moralli ol. az kaldı az canım benim. yakında kutlama yapıcaz sayfada inşallah :içelim:

Yaprak gÜle gÜle kullanın bebıŞın eŞylarını ınŞallah . Resmını de at...
EŞıne de ıı etmıŞsın hep onda pc ya ..

Bende 6.5 aylık flan oluyum 7ay gıbı alıŞ verıŞe baŞlıycam nasıp olursa tam sıcaklara gelıyor ya rhat olmaz alıŞverıŞ Şımdıden aĞırlaŞtım son aylarda dah zor olur

canım sağolasın. toparlayınca atarım fotoları. hemen kurarmıyız bilmiyorum, daha var çünkü doğuma ama belki deneme amaçlı kurup kapatırsak o arada çekerim.ama cicilerinin fotosunu çekerim birara. inşallah daha güzelleri senin olur.

canım evet çok ağırlaşmadan çıkmakda fayda var. ben dün resmen kaplumbağa hızıyla dolaştım. yani biraz yorulayım karnım aşağıya çekiyor sanki. hadi dur dinlen, sonra yine devam. Allah'tan bursa istanbul gibi büyük değil ve belli yerler haricinde pek bişey yok. bizde sadece oralara gittik ama yine de çok yoruldum. sen nisan sonuna doğru başla, nisan mayıs havalar açısından da çok ideal olur. haziran 15 i pek geçirme o zaman bastırır sıcaklar. hayırlısı olsun ya. hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya.

yerim sizin o tatlı telaşlarınızı
alşveriş muhabbetlerinizi
nerden nereye geldik bakın
çok güzel yaaaaa çokkkk
az kaldı az yaprakcım
açılışı küçük dilek yaptı
kapanışı büyük dilek yapıcak
görüceksiniz
son kulvardan geliyorum bennnnnnnn

ilsummmmmmmmm naber aşkımmmmm
ne sözü kıss
kimin sözü kesildi
tatilinin nasıl geçti
iyice dinlendin mi
sinemaya gittiniz mi

askım bende seni merak ediyordum
tatilim güzeldi genel olarak bol bol dinlendim işte
sinemaya pazartesi işimiz vardi gidemedikp erşembe günü de kurtlar vadisi uyuzu vardi
haftaya kaldı anlıcan kuşum,
sen neler yaptın adetin tam söküldü mü ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…