Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ayy dilekcim aaaaaaa
gözümün önenüne geliyorsun valla
yaşamadım hiç tabi ama o kadar anlıyorum ki ruh halini
bu gece uyku da girmez gözüne
gülüm 3 kilo bi kız için süper bitanem yaa
delimisin ben 2.800 doğmuşum topaç gibiymişim bitanem yaa
senin meleğin uzun bi de üstelik
manken mübarek
allahım nazarlardan korusun sizi
herşey çok güzel olucak bitanem
o da sabırsızlanıyordur şimdi içerde
seni merak ediyordur
babasını da
ayy ne güzel yaaaa
mis kokusun içine çek bizim için de ne olur
delimisin gülüm bütün sayfa sana kilitliyiz bu gun ve yarın
dualarımız dilimizde ve kalbimizdesin bitanem
gün seningünün gün sizin gününüz
aa allah aşkına yarın bize birleri haber versin
ölürüz bak
bilirsin bizi
doğum anında da dularını eksik etme kuşum ne olur

esteryacım bence kürtaj daha iyi cnm
dr un da seni yönlendirir zaten ama
bi de 2 kesen var cnm
niye o kadar acı çekmeyi göze alıyorsun ki
düşük yapmadım hiç yapanlardan bildiğim kadarıyla
çok acı çekiyorlar
kürtaj en iyisi
düşükte içinde parça kalma ihtimali var sonra bi de üstüne kürtaj olmak zorunda kalabilirsin yani
anestezili kürtaj çok daha iyi ben kanımca yani

tekrar deniycem guzelimde ben 36 yasindayim birde 15 yasinda oglum var
kaynana olcak yasta anne olcam ya

ıklımsu canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı ınsan delı olur delı yanı ben kesın olurum saatler sonra bebeĞın kollarında allahın ızını le maŞalallah.....

Esterya cımbomum doru sÖylÜyo kÜretaj en ıyısı ÇÜnkÜ dÜŞÜkle ıÇınde parÇa kalabılır bı de ÜstÜne kÜretaj olmak var. Allah korusun ... HıÇ stres olma 15 dk.lık operasyon ıle ıŞlem tmm olucak geÇmıŞ olsun canm .. Tez zamanda oĞluna bı kardeŞ gelır ınŞalla h..

canım çok haklısın seni anlıyorum da
aramızda 2 yaş var bende 34 yaşındayım
ve hiç çocuğum yok düşün
beterin beteri var bitanem
böyle düşün bi de

haklısın canım
halimize sukretmek lazim..
umarim seninde en kisa zamanda bebisin olur
hep beaber yok dis cikardi yok emekledi muahbbeti yapariz :)

canım adaşım benim sen benim kıymetlimsin sen herşeyin en güzeline ve iyisine laiksin canım benim yazdıklarını okurken ağladım dualarınız için çok teşekkür ederim bende eminimki en kısa zamanda enin için bu kadar heycanlanacağım canım arkadaşım benim eşime söyledim o burdan yazacak hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum .

ıklımsum allah saĞsaĞlım bebeĞını kucaĞına almayı nasıp etsın

esteryacıĞım kÜrtaj ol 15 dk herŞey bıtmıŞ oluyo dÜŞÜk Çok acı verıyo ınsana bende 10 hft. KÜrtaj oldum canım

ıncım oĞluŞun ısmı Çok gÜzel adıyla yaŞar ınŞ. Canım

esteryam bidaha ne zaman gideceksin kontrole genel aneztezi ile yapıyolar hatırlamıyosun bile canım korkma sakın sağlam dur

TeŞekkÜr ederım sınemcım :)

rahatsızım ben ya sırtım Çok aĞrıyor burda da tadılet var yan bınada gÜrÜltÜden duramıyorum eve gıtmek ıstıyorum kımse yok sınırım bozuldu .....

cimbomlum nasılsın canım bir karşılaşamıyoruz siz burdayken müdürüm yanımdaydı yazamadım maalesef cankuşum yumurtam çatladı mı bilmiyorum valla merak etmiyorum artık olursa olur ne yapim

kıyamam sana canım yaaa kaçta çıkıyosun işten peki sinir bozr o tür sesler konsantrasyonunu etkiler baş ağrısı yapar

incim kendine iyi bak canım ben birazdan çıkıyorum öptm kocaman

iklimsu tekrar allah sağsağlim kurtarsın ne güzel yarın kızını kucağına alır bizim yerimizede koklarsın allah nazardan saklasın seni şimdiden geçmiş olsun canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…