Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ewet yaa cimbomlu(dilek) ne yaptı acep,inşallah sorunsuz geçmiştir kontrolü,
ben de gidecektim doktora ama doğrusu üşendim,okuldan yeni geldim biraz dinleneceğim,
yarın giderim artık,
dilek gelince bize yaz merak ediyoruz.

Günaydınnnnnnnnnnnnn
İlsu mrb canım nasılsın nasıl geçti hafta sonun
Evet dilek canım merak ediyorum ya ne dedi dr acaba gelir gelmez yaz

CANIMCIM H.SONU BOL BOL GEZDİM PESTİLİM ÇIKTI RESMEN YAAAA...
SEN NAPTIN NASIL GEÇTİ UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR.:sm_cool:

iyi canım bende bol bol gezdim eşimin arkadaşları ile çıktık pazar günü alış veriş yaptım biraz kendime harika bir çanta aldım benim biraz çanta takıntım varda dünyaları alim ama bir çanta kadar mutlu etmiyor Maltepe sahiline gittik çok güzeldi ama çok sıcaktı iyi geçti herşey yolunda tatlım

Alışveriş yapmak insan acaip rahatlatıyor.
güle güle kullan canım çantanı.Maltepe sahile 1 kere gitmiştim çok güzel ama soğuktu pek oturamadık.

sahile dedimse tam deil maltepe kartal arası çok güzel bir yer sahil karşısında hem alış veriş hem yemek yerleri falan olan bir yer.Sahilde güzeldi ama çok kalabalıktı sahilde pek durmadık ama güzel yerler doğru alış veriş rahatlatıyor ama ben en son hamile iken alış veriş yapmıştım kendime bol pantolon falan aldım yani 3 aydır pek bişey almıyorum,önce saçıımın rengini değiştirdim şimdi de alış veriş biraz açilim dedim tatlım ama iyi geldi ...................

hava çok sıcak dilekcim ve dediğin gibi heryer kalabalık ben onun için h.sonu gezerken çok yoruldum..eve geldim hemen uyumuşum. ne renge boyadın acaba:)))

kızlar ben hiç iyi değilim
nw söyliyeceğimi bilemiyorum
şoktayım ve 2 saatsit şuursuzca ağlıyorum
resmen kriz geçiriyorum
1.kötü haber 5 cm kist oluşmuş
2.ve berbat olanı ise rahimde yapışıklık oluşmuş
ve 3.cüsü dr yapışıklık için spiral takmamız lazım dedi 3 ay boyunca tabi ben orda yıkılıp kaldım tek başıma gitmiştim düşünün artık halimi
kıyamet kopardım olmaz diye
15 gün bekleyelim bakalım dedi adet olsanda olmazsan da gel dedi
ay ben mahvoldum yaaa
artık benden hiç bir şey beklemeyin

dilekcim dur bi bakalım lütfen sakin olmaya çalış .seni çok sevdigimiz için üzülmeni kendini parcalamanı istemeyiz. benim bildigim rahimdeki yapışıklık ancak ilaclı rahim filminde belli olur. umarım öyle bişi yoktur canım arkadasım.

Canım ya bende seni bekliyordum dur bakalım hemen moralini bozma bunu bir oku bakalım spiral taktırmadan da tedavisi var ((Kürtaj sonrası adet görememe durumlarında ilk önce ilaç tedavisi denenir. Cevap alınmazsa histerosalpingografi (rahim ve tüplerin radyolojik incelemesi) incelemesiyle yapışıklığın boyutları belirlenir. Daha sonra ya spiral takılarak ya da en iyisi histeroskopi yöntemiyle bu yapışıklıklar giderilmeye çalışılır.)) Madem spiral taktırmak istemiyorsun en iyisi demişler bak burda doktorunla konuş hiteroskopi yapılır üzme tatlı canını yaaa

Ya arkadaslar yapışıklık vajinal ultrasyonla belli olmaz ki ben öyle biliyorum .rahim filmiyle belli olur.

Evet canım şimdi araştırdım rahim filmi çekilmesi gerekiyor ve yapışklık varsa ne boyutta olduğu anlaşılıyor ve illede spiral takılacak diyede birşey yok işte demin de söylediğim gibi hiteroskopi yöntemiyle açılıyor bu yapışıklık

kızlar dileğe destek olmamız lazım bence ,bi süreliğine aysonu kızları 2008 bölümüne gidelim orda yazalım kız da bir orası bir burası gidip gelmesin,
off ya nasıl üzüldüm şimdi,hadi kızlar gidelim

canım benim ya. inan çok üzüldüm ama bütün bunların çaresi var, hemen koyverme kendini. sen güçlü bir kadınsın. artık benden bişey beklemeyin de ne demek. bunların hepsi hallolacak şeyler.

benim de daha önce kistim oldu. hem de kullandığım ilaç yapmıştı ve 2 ay bebeği ertelemek zorunda kaldık. doğum kontrol hapıyla geçmişti. adetle falan da küçülüyor ve atılıyor bu kistler. ne olur bu kadar üzme kendini. rahimde yapışıklık olduğunu nereden anladı doktorun. hem öyle bile olsa rahim filmiyle açılır canım ya. ben de daha önce rahim filmi çektirdim ve benim de yapışıklık varmış ve filmle açıldı. ve filmden 1 ay sonra da hamile kalmıştım. sen de çektirirsin canım ya. hem hamile kalmanı da hızlandırır.
madem bu kadar problem varmış doktorun seni niye bu kadar bekletiyor. 15 gün senin için önemli bir zaman. ne gerekiyorsa hemen yapılsın. bu durumda tek doktorla yetinme arkadaşım ya. istanbulda hastane çok. daha geniş çaplı bir kadın doğum hastanesine falan gidin. hem bu sefer tek başına gitme. eşin veya bir yakının da gelsin.
bunlar hallolur dileğim, üzme kendini Allah çaresiz dertler vermesin. hadi toparlan biraz.

canım iyi gidelim de şu an aysonu kızlarına girecek durumda da değil. kendini iyi hissettiğinde bizim sayfaya da gelir. hem aysonu kızları çoktan bir grup oluşturmuş ve çok eski bir grup, damdan düşer gibi girmek tuhaf kaçmazmı. ama girelim diyorsanız da bende gelirim.

dileğe sordum da bakamamış daha yazılanlara , yaprağında dediği gibi kendini toparlayınca elbette buraya da girer..

aslında haklısın da ama insanın elinden hiçbirşey gelmeyince ne yapacağını şaşırıyor,
canım yaa nasıl üzülüyor öyle, içim parçalandı,şimdi ona ne desek kar etmez biliyorum.
evde yalnız mı acabaa?
of yaa insanın çaresiz oluşu kadar kötü birşey yok sanırım şu hayatta,bizim için nasıl çırpınıyor oysa,ama biz bişey yapamıyoruz,keşke kuş olup yanına uçabilsem...

Canım umarım kendini toparlar ve okursun burada yazdıklarımızı doktorunun 15 gün daha bekleyelim adet olsanda olmazsanda gel demesi ne demek ya daha ne kadar bekleyeceksin 15 gün daha beklersen sanki kendi kendine düzelecekmi ya başka doktor başka hastanemi yok o doktor ne kadar da tanıdığınız olsa da senin sağlığın daha önemli canım lütfen artık o doktora değilde başka bir hastaneye başka bir doktora daha görün hemde hiç vakit kaybetme bu kadar seni bekletmesi zaten onun hatası baksana daha da bekle diyor canım ne kadar çabuk tedavi olursan senin için daha iyi umarın en kısa zamanda sağlığına kavuşursun sakın ihmal etme başka birşey de düşünme biran önce tedavine başla arkadaşım

kızlar aysimanın teklifi üzerine aysonu kızlarına gittim. biraz damdan düşer gibi oldu ama ne yapalım olsun, aysima sen de gitmişsin. arkadaşımıza destek olmak için ne gerekiyorsa yapmamız lazım. o bizlere az mı destek oluyor. hepimizle ayrı ayrı ilgilenip, moral veriyor. ama talihsiz ve ihmalkar.
sabırsızın dediği gibi o doktor ona çok vakit kaybettirdi, bekle Allah bekle. hala da bekle diyor. beklemsein artık ya. istanbulda adım başı, hastane, doktor. ssk, bağkur vs varsa zaten çoğu hastane özeller de dahil parasız veya çok az bir para alıp muayne ediyor. ihmal etmemesi lazım, sonuçta sağlık konuları ihmale gelmez. ama onun problemleri çözümsüz değil. hepsi hallolacak, belki 1 yada 2 ay zaman geçecek ama sonuçta düzelecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…