Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

hadi canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz. inşallah hamilesindir. idrar testinde çıkmayabilir, silik de çıkabilir. öyle olursa da hemen moralini bozma. kan testi daha kesin sonuç verir.

elifcim geçmiş olsun bitanem
nasıl geçti kürtaj kolay dimi
moralini yüksek tut
bende hastayım evde yatıyorum işe gidemedim

ay canım geçmiş olsun ya. seni de havalar çarptı sanırım. dikkat et kendine. bol bol meyve ye ve dinlen. hem hamilelik hem de çalışma hayatı zor gerçekten. haftan da ilerledi artık. inşallah çabuk atlatırsın. kendine çok iyi bak.

ay ay ay,

güzel kuşum gelmiş cıvıldayıp cıvıldayıp gitmiş yine.
hiç kimseyi de atlamamış, herkesle tek tek ilgilenmiş.

canım valla elimden geldiğince çok yiyorum, inşallah işe yarıyordur. haftaya görecez bakalım. doğuma kadar en az 3 kg olur inşallah.

dileğim, inşallah bu ay aşılaman tutacak canım. bak doktorun da herşey çok iyi demiş. ağrılar da iyiye işaret canım. takılma sakın.
ama yumurtaların çatladıysa tekrar çatlatma iğnesi niye yapılıyor ki ben orasını anlamadım. progestan rahme tutunmayı arttırmak için takviye zaten.
neyse doktorun dediyse yaptır canım, sonuçta o daha iyi bilir. o iğneler hcg değerini etkiler tabi ama bir yere kadar canım. eğer hamileysen testi tekrar edeceksin ve giderek artar değerin.
yatıp, dinleniyorsun, ağır iş yapmıyorsun, ağır kaldırmıyorsun, stres yapmıyorsun, kuzeninle kafa dağıtıyorsun dimi tatlım. yapmıyorsan da bunları yap. kankan yaprakın direktifleri :roflol:
gel 10 nisan gel. dileğime bir melek müjdesi ver

Kızlar sezeryandan korkmayın ben genel anesteziyle oldum sezeryanı ve yarım saat sürdü ameliyatım bir saat te kendime geldim ve odama getirdiler hemen tabi minik kelebeliğimle beraber geldik odamıza ondan sonra ne ağrı ne sızı hiç birşey hissetmedim ben, yani meleğimi görünce herşeyi unuttum ama ben çok azimliydim hemen bebeğimi emzirdim çok şükür ki sütüm geldi kuzumda doyduğu için oda çok uslu ve rahattı ben aynı gün ayağa kalkıp yürüdüm zorda olsa ayağa kalmak iyi geldi gerçi ameliyattan dolayı karnımda çok gaz birikmişti beni dikişlerden çok o zorladı iki gün gaz sancısı çektim ben 24 saat sonra taburcu oldum ilk günler eğilip kalkarken dikişler zorladı ama ben eve geldiğimizin gecesi de dahil olmak üzere bebeğimle hep kendim ilgilendim ne kadarda dikişlerin acısını hissetsemde onla ilgilenmek herşeye değiyor
çabuk toparladım
arada dikişimin bazı yerleri sızlıyor ama o kadar olacak çünkü basbaya karnımı kesip dikiyorlar kolay değil yani ne kadar da normal doğum istesem de sezeryan olduğumdan dolayı hiçte pişman olmadım normali çok istedim ama benim bebek vakti dolmasına rağmen gelmedi ve bizde doktorumuzla sezeryana karar verdik ama ben doktoruma çok güvendim iykide benim doktorummuş diyorum bence sizde doktorunuza ve hastaneye güveniyorsanız sezeryandan korkmayın bunu ben söylüyorum çünkü ben gerçektende korkuyordum sezeryandan normali o yüzden istiyordum ama herşeyin hayırlısı neyse o oluyor..Hepinize kolay hayırlı doğumlar diliyorum...

Son düzenleme:

canım ne güzel, sen daha kolay atlatmışsın.
demekki bünye meselesi bu. kimini çok zorluyor, kimi de kolay atlatıyor.
bakalım ben ne yapıcam, inşallah ben de kolay atlatırım.
zaman yaklaştıkça korku, endişe, sabırsızlık, heyecan artıyor. çok karmaşık duygular gerçekten. son günlerde nasıl olurum bilmem, hele hastaneye yatış anını düşğnemiyorum bile. Allah kolaylık versin inşallah. umarım çok güçlü olurum ve kolay atlatırım. bebişime de en iyi şekilde bakabilirim inşallah.

kızlar ben dün 1 nisanda yedim kırmızı kartı çok fena griptim işe gelemedim o yüzden haber veremedim canşarım iklimsu ağrıların geçer inş. canım elif geçmiş olsun canım kendini toparla ve yeniden bebiş çalışmalarına başla bitanem allah hayırlısını versin dileğim herşeyin yolunda olmasına sevindim canım buay senden müjdeli haberler bekliyoruz yaprak ilsu özgül sizler nasılsınız

zeytincim hic uzulme , beraber calisiriz artik , beraber hamile kalir beraber buyuturuz bebekleri..

doktor bana gebeligimin gelismemesinin buyıuk ihtimalle kalitesiz spermle dollenme ve kromozom bozuklugu dedi. bende diyorum ki acaba bundan sonrakini aşılama mı yaptırsam ?

Sinemcim üzüldüm ama yapacak bişi yok tatlım
ınş bir sonraki aya tatlım
geçmiş olsun hastaymışsın

yaprakcvım dün grip yazmışsın bitanem
korkma sezeryandn bence evet zrmuş ama iklimsu çok zayıf narindi biliyorsun belki o sebeple belkide epiduralın sonrasınd verdiği acıyla daha çok hissetti
bende sezeryan olursam tam bayılıp yapacağım

kizlar bana kurtaj yapilmadan once vajinadan bir hap koyuldu.
birincisinde bişi hissetmedim 1 saat sonra ikincisi koyuldu yarim saat o kadar agrim olduki
megerse dogum sancisiymis o rahimi yumusatmak icinmis
direkt kurtaj yapildiginda rahim fena kasiliyormus bu nedenle kurtaj hasar birakabiliyormus dedi gorevliler
ama bir cok arkadasimda direk kurtaj olmuslar.
bugun ise geldim hafif sancım oluyor keske gelmeseydim

canım keşke 2 gün dinlenseydin bitanem sağolun kızlar üzülmedim hatta sevindim fena griptim ve ilaç içemiyodum ama rahat rahat ilaç içiyorum şimdi bundada hayır vardır canlarım allah sağlık versin hepimize elifim ağrı kesici vermedimi sancın için dr. bende direk kürtaj oldum

elifcim o haptan bana atmadılar direkt hortumu soktular içeriye:)))
Allahtan hasar görmedim
ama bir ark da fitil atmşılardı yumusaması için en yakın arkadasıma

günaydın canlarım
nasılsınız güzeller
sinem kuş üzüldüm bitanesi yaaa
umutluydum ben çok ama
olsun herşey yolunda yaa önümüzdeki ay gelicek sıpa inş.
ilsum sen nasıl oldun bitanem benim
daha iyisin di mi
elifiim kuşum canım benim
sen nasılsın toparlandın di mi
keşke işe gelmeseydin görüşürdük seninle
bu arada bana da hap falan koymadılar
yani ben öyle biliyorum ama
neyse gülüm yaaa boşverrrrrr
bittti gitti işte
önümüze bakıcaz artık
ağlayarak üzülerek kaybedecek zamanımız yok bizim
tabi sen atlattın böyle rahat konuşuyorsun diyebilirsin ama
inan ki atlatmadım bitanem o günlerin acısını hala içimde yaşıyorum 3 nisan da kürtaj olmuştum
bak yarın tam bi sene olucak ve en acısı da bu acımı unutturucak meleğim gelmedi bana ne yazık ki bi senedir ama burda ki bütün arkadaşlarımın hemen geldi eminim ki seninde gelicek üstelik sen hemen hamile kalabiliyorsun
güzel günler yakın canım arkadaşım çok yakın hemde

dilegim ya bisi diycem
simdi ben 2 ay sonra calısmalara baslıycam ya
diyorumki
aşılama yaptırsam
ikiz olsa
bi daha ugrasmasam hamilelik falan
kapatsam o sayfayi :)
selamun aleykum ben geldim bana aşılama yapın olmuyor bu işler ama dimi

dileğim gelmiş göremedim
biras daha iyiyim işte ama hafif ateşim oluyor boğazımdan ötürü
inş geçer
senin kasık ağrıların ne alemde var mı hala biliyorsun iyiye işaret

kızlar gelmiş gitmişsiniz dileğim üzülme canım ben üzülmedim buay inş. elifin nasıl oldun canım dileğim güzel haberleri bekliyoruz senden cankuşum ilsu sen nasılsın ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun hepinize öpüldünüzzz

canım kötüysen git dinlen vücudun daha hassas bitanem öğleden sonra git canım yaaa erken başlamışsın işe ağrı kesici hap al

günaydın canlar nerdesiniz elifim nasıl oldun canım dinlenmeden dinmez ağrıların dilek fıstıkım sen nerelerdesin geziyosun değil mi yaprak ilsu
iklimsuuu nasıl oldun umarım ağrıların azalmıştır canım
özgül kaçak hiç uğramaz oldun bir yaramazlık yok inş. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…