- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.301
eğer koçişi kandırırsam yarın sabah yaparım canım akşam eczaneye gidiyim alayım olmazsa ama geç çıkıyo ilk hamişliğimde adetim 4 gün geçmişti yani 29. günde yapmıştım silik çıkmıştı o yüzden perş. beklim diyorum canım per. 28. gün varsa çıkar zaten
elifcim geçmiş olsun bitanem
nasıl geçti kürtaj kolay dimi
moralini yüksek tut
bende hastayım evde yatıyorum işe gidemedim
eee niye kimse bi şey anlatmamış ki
defnecim cnm mrb .ve tebrik ederim bitanem ama ilsunun dediği gibi gelmiyorsun hiç cnm yaaa
sen ev sahibisin
sinem cimcimesi nerelerde yaaaaaaa
çatlarız biz burda ama bilmiyor mu bunu
ilsum kuşum minnoşum
çok çok geçmiş olsun bitanesi dediğim gibi bol bol portakal suyu iç annem
elifim bitanesi çok çok geçmiş olsun canım benim yaaa
ne diyebilirim iki
sadece durmak yok yola devam
kötü günler geride kaldı
bundan sonra önümüz hep bahar hep açık hep güneş inş.
yaprakım da gelmemiş
inş. prensesi de kendisi de iyidir yemeklerini bol bol yiyordur
özgül kuşum da gelmemiş
çok yoğun o da bu aralar
çok çalıştırıyorlar bizim gayganayı yahu
olmaz ki böyle
adaşım diloşum bitanem
anne olmanın tadını çıkar doya doya canım
ağrıların olması normal sanırım
bünyeden bünyeye değişiyor maalesef
bir an önce ağrıların biter de doya doya prensesle ilgilenirsen sen
yetersiz kelimesini de hiç sevmedim ve sana yakıştıramadım ama ruh halini anlayabiliyorum canım
bu sayfadaki herkes o kadar iyi bir anne ki
herkes bunun farkında
sen mükemmel bi anne olucaksın bitanem benim adım gibi eminim buna ben
gelelim bana
bugun son kez dr a gittim yumurtalarım hepsi çatlamış bu ay ki yumurtlaman çok iyi oldu dedi herşey mükemmel görünüyor dedi kasık ağrım olduğunu söyledim bu da iyiye işaret dedi çok umutlu konuştu kızlar ne bileyim yaaa ha bi de aşılamadan bi hafta sonra tekrar çatlatma iğnesi yaptır 4 gün sonra sonra hcg yaptır demişti yaaa sordum bugun çatlatma iğnesi niye yaptırıcam diye eğer gebelik barsa bebek rahme tutunsun diye dedi bu arada progestan içiyorum zaten günde 3 tane bu da o işe yarıyor diye biliyorum ama ee peki p.tesi iğne yaptırıcam cuma kan testi iğnedeki hcg testte bizi yanıltmayacak mı dedi o kadar yüksek çıkmaz sonuç dedi en fazla 30 çıkar dedi biz 30 u baz alıcaz dedi ama 30 un altında da çıksa 30 un üstünde de çıksa 3-4 gün sonra testi tekrarlıcaz dedi bakalım kızlar yaaa ne bileyim işte beklicez ve görücez artık
hepinizi kocaman öpüyorum yine görüşürüz güzeller
Kızlar sezeryandan korkmayın ben genel anesteziyle oldum sezeryanı ve yarım saat sürdü ameliyatım bir saat te kendime geldim ve odama getirdiler hemen tabi minik kelebeliğimle beraber geldik odamıza ondan sonra ne ağrı ne sızı hiç birşey hissetmedim ben, yani meleğimi görünce herşeyi unuttum ama ben çok azimliydim hemen bebeğimi emzirdim çok şükür ki sütüm geldi kuzumda doyduğu için oda çok uslu ve rahattı ben aynı gün ayağa kalkıp yürüdüm zorda olsa ayağa kalmak iyi geldi gerçi ameliyattan dolayı karnımda çok gaz birikmişti beni dikişlerden çok o zorladı iki gün gaz sancısı çektim ben 24 saat sonra taburcu oldum ilk günler eğilip kalkarken dikişler zorladı ama ben eve geldiğimizin gecesi de dahil olmak üzere bebeğimle hep kendim ilgilendim ne kadarda dikişlerin acısını hissetsemde onla ilgilenmek herşeye değiyor
çabuk toparladım
arada dikişimin bazı yerleri sızlıyor ama o kadar olacak çünkü basbaya karnımı kesip dikiyorlar kolay değil yani ne kadar da normal doğum istesem de sezeryan olduğumdan dolayı hiçte pişman olmadım normali çok istedim ama benim bebek vakti dolmasına rağmen gelmedi ve bizde doktorumuzla sezeryana karar verdik ama ben doktoruma çok güvendim iykide benim doktorummuş diyorum bence sizde doktorunuza ve hastaneye güveniyorsanız sezeryandan korkmayın bunu ben söylüyorum çünkü ben gerçektende korkuyordum sezeryandan normali o yüzden istiyordum ama herşeyin hayırlısı neyse o oluyor..Hepinize kolay hayırlı doğumlar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?