Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

mrb elif evde olmana sevindim canım dinlen bitanem kan yapıcı şeyler ye iç iyi olmana sevindim sancın nasıl oldu

yataktan hiç kalkmadım bugun

dinleniyorum kizlar

ama kahvalti edemedim canim bisi istemiyor

dilek nerelerdeeee

burdayım canım benim
özledim sizleri yaaa elifim yat dinlen bitanem hafta sonuyda iyice bi dinlen bakalım
sinem kuş ve ilsu kuş çok geçmiş olsun iyi bakın kendinize ne olur yaaa sinem sen ilaçlarını ihmak etme ilsu sende dr a iyice bi danış zin alabilirsen eve gidebilsen ne güzel olur yaaa
beni iyiyim dün dışardaydık bugun evdeyim birascık temizlik yapmak zorundayız kasık ağrılarım yok ama su içince ve yemeklerden sonra çok şişiyorum ,inş. iyiye işarettir

dilekkkkkkkkkkkkkkkkk temizlik falan yapmaaaaaaaaaaaaa
dur bi belli olsu
riske atma bendini kizim yaaaaaaaaaaa

mrb kızlar evet elif haklı ağır iş yapma canım az kaldı 1 hafta sonra vereceksin müjdeli haberi bizlere canım ilaç kullanıyorum bitanem yoksa değil işe gelmek yataktan bile or kalkardım
dilek kendine dikkat et elifim dinlen canım sende öptm kızlar Şeniz

kizlar sali gecesi kurtaj oldum halen toparlayamadim kendimi..
agrim vardi dun aksam doktoruma gittim ultrasonla baktı rahimde bisi yok dedi.
agri tuplerinle bagirsak arasinda bir yerde dedi.
bir ampul voltaren bir ambulde adini unuttugum bir antibiyotikten bu aksam ve yarin saban vurul dedi.
asagi inip bu igneleri oldum kizlar ve fenalastim. tansiyonum 7-5 oldu.
yarim saat musahade altinda kaldim.
bu sabah tekrar bu ignelerden vurulmam lazim.
simdiye kadar kactane ameliyat oldum kizlar hic boyle birsey yasamadim..

aaa defneciğim sen hamile misin hiç girip bilgi vermiyorsun ki
doğumunu da az kalmış güzelim
kızın mı olacak oğlun mu

merhaba arkadaşlarım.... evet pek internete girme imkanım olmadığı için sizlerle yaşadıklarımı paylaşamadım malesef ama artık bağlantımız evde var ve ben mutluyum her durunmdan aslında o zaman da bağlantım yoktu ama benimle aynı şeyleri yaşayanlar yalnız olmadıklarını bilsinler diye fırsat yaratmıştım çünkü ben o zaman o sıkıntıları yaşarken yalnız olduğumu sanmıştım. her neyse zaman geçiyor... ben şu an 31 haftalık civarı hamileyim ve kısmetse Allah nasip ettiyse bir oğlan bekliyoruz.
arkadaşlarımızdan anne olanları, anne adaylarını ve anne adayı olmayı bekleyenleri tebrik ediorum gösterdikleri sabırdan ötürü...
bu arada ben ateş ölçerek hamile kaldım merak edenlere ve fikir edinmek isteyenlere seve seve yardımcı olurum aklınızda bulunsun.

bu arada ilsu yapraknil umarım hamileliğiniz iyi gidiyordur. hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütelim bebeklerimizi. iklimsuyu da tebrik ederim Allah bebeğine sağlık ve ömür versin, bizimkileri de ayırmasın :)
dilek abla güzel haberler bekliyorum.....
Allah'ım dileyen herkese hayırlısıyla nasibetsin İnşallah...

ELıFCıM GEÇMıŞ OLSUN CANIM
Allah Allah niye öyle oldun ki canım
Bizim çoğumuz kürtajdan sınra çok rahat geçirdik günümüzü
Enfeksiyon falan mı kayın acaba
Antibiyotiğini muhakkak kullan

Defnecim çok sevindim senin hamile olduğuna .
Bu sayfayı sen açmıştın buraya kadar uzadı bak görüyorsun.
ıklimsu doğum etti ,Şimdi sıra Yaprakta sonra sende ozaman
Allah kimsenin kucağını boş bırkamasın.
Şimdi sıra Dilekte o da aşılama yaptırdı bu Cuma günü test günü inş pozitif sonucu alır .

ilsu bilmiyorum canım ya, korkmaya başladım yavaş yavaş.
ama bir taraftan da güçlü olmalıyım, prensesim için herşeye değer diyorum.
evet bünye meselesi canım, iklimsu hassas sanırım, gerçi ben de öyleyim ama daha önce birtakım badireler atlatınca bunu da atlatırım inşallah diyorum. en azından bunun sonunda çok güzel bir hediye gelecek kucağımıza inşallah.
bakalım önümüzdeki hafta kontrole gittiğimde doktorumla konuşacağım. o ne diyecek. ona göre tarih ve doğum şekli konusunda bir şeyler belirginleşir herhalde.
ben de tam tersi epidural sonrası daha az, genel anestezi sonrası daha çok ağrı oluyor diye duymuştum, ama o da bünyeye göre değişiyor sanırım.

ah ben sana ne diyeyim ya,
en hassas döneminde ne temizliği canım ya, aşkolsun sana :mymeka:.
bırak temizliği falan, meleğin güzel bir şekilde tutunsun, sonra herşey hallolur.
aman canım çok dikkat et, dinlen ve stres yapma.

canım çok geçmiş olsun,
ilsunun dediği gibi enfeksiyon gibi bişey olabilir.
antibiyotik kullanman gerek. mesela ben 1 hafta kadar kullanmıştım.
tansiyon düşüklüğü kan kaybettiğin için olabilir. kan yapıcı şeyler ye. dinlen ve bu meseleyi kafandan atmaya çalış. kolay değil biliyorum ama bir şekilde unutup yoluna devam etmelisin. inşallah birkaç ay içinde tekrar hamile kalırsın ve bebeğini kucağına almak nasip olur.

canım tekrar hayırlı olsun bebeğin. sayfamızda hamişlerin çoğalması bizi çok mutlu ediyor ve hamile kalmak isteyen arkadaşlara da çok büyük umut oluyor. o yüzden paylaşmak da fayda var. ama tabi net bağlantın olmadığı için biraz kopukluk yaşamışsın. neyse bundansonra fırsat buldukça girip yazarsın.
seninle aramızda 3 hafta kadar var. iklimsu ve esra (sabırsızım) prenseslerini kucağına aldılar bile darısı bizim başımıza. sonra ilsu ve özgül var. inşallah bu ay dilekciğim de bize hamilelik müjdesi verecek. sonra da diğer arkadaşlar.
Allah hepimize sağlıklı, uzun ömürlü ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. hayırlısıyla kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin.

günaydın kızlar nasılsınız canlarım defnecim bu sayfayı açtığın için sana teşk ederim yoksa burda birbirimizi tanıyamazdık bebeğinide salıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bizede hayırlısıyla hamiş kalmayı
elifcim benimde öyle fazla ağrım olmadı halsizlik vardı oda kan kaybettiğim için sen kötüleşirsen bidaha git canım dr. geçmiş olsun
yaprak ilsu iklimsu özgülüm nasılsınız

dilekkkk nerelerdesin canım ben çalışmalara başladım ama 15 güne kalmaz benim koca gidecek galibaaa yurt dışına senağlama bu ay tutturamazsam 1 yıl sonra ancak gelir galiba

ah be guzelim kocan bir sene gelmeyecek mi?
zor ya..
ne diyelim Allah sabirlar versin.
ben iyiyim bugun ise basladim.
kendimi psikolojik olarak t aiyi hissediyorum :)
dilekten guzel haberler bekliyorum sadece :)

iyi olmana sevindim canım evet zor ama bazı şeyler için katlanmak zorundayız canlarım ne yapalım allahtan annemler yakında orda kalıyorum eşim gittiği zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…