- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.321
aaa defneciğim sen hamile misin hiç girip bilgi vermiyorsun ki
doğumunu da az kalmış güzelim
kızın mı olacak oğlun mu
yaprakcvım dün grip yazmışsın bitanem
korkma sezeryandn bence evet zrmuş ama iklimsu çok zayıf narindi biliyorsun belki o sebeple belkide epiduralın sonrasınd verdiği acıyla daha çok hissetti
bende sezeryan olursam tam bayılıp yapacağım
burdayım canım benim
özledim sizleri yaaa elifim yat dinlen bitanem hafta sonuyda iyice bi dinlen bakalım
sinem kuş ve ilsu kuş çok geçmiş olsun iyi bakın kendinize ne olur yaaa sinem sen ilaçlarını ihmak etme ilsu sende dr a iyice bi danış zin alabilirsen eve gidebilsen ne güzel olur yaaa
beni iyiyim dün dışardaydık bugun evdeyim birascık temizlik yapmak zorundayız kasık ağrılarım yok ama su içince ve yemeklerden sonra çok şişiyorum ,inş. iyiye işarettir
kizlar sali gecesi kurtaj oldum halen toparlayamadim kendimi..
agrim vardi dun aksam doktoruma gittim ultrasonla baktı rahimde bisi yok dedi.
agri tuplerinle bagirsak arasinda bir yerde dedi.
bir ampul voltaren bir ambulde adini unuttugum bir antibiyotikten bu aksam ve yarin saban vurul dedi.
asagi inip bu igneleri oldum kizlar ve fenalastim. tansiyonum 7-5 oldu.
yarim saat musahade altinda kaldim.
bu sabah tekrar bu ignelerden vurulmam lazim.
simdiye kadar kactane ameliyat oldum kizlar hic boyle birsey yasamadim..
merhaba arkadaşlarım.... evet pek internete girme imkanım olmadığı için sizlerle yaşadıklarımı paylaşamadım malesef ama artık bağlantımız evde var ve ben mutluyum her durunmdanaslında o zaman da bağlantım yoktu ama benimle aynı şeyleri yaşayanlar yalnız olmadıklarını bilsinler diye fırsat yaratmıştım çünkü ben o zaman o sıkıntıları yaşarken yalnız olduğumu sanmıştım. her neyse zaman geçiyor... ben şu an 31 haftalık civarı hamileyim ve kısmetse Allah nasip ettiyse bir oğlan bekliyoruz.
arkadaşlarımızdan anne olanları, anne adaylarını ve anne adayı olmayı bekleyenleri tebrik ediorum gösterdikleri sabırdan ötürü...
bu arada ben ateş ölçerek hamile kaldım merak edenlere ve fikir edinmek isteyenlere seve seve yardımcı olurum aklınızda bulunsun.
bu arada ilsu yapraknil umarım hamileliğiniz iyi gidiyordur. hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütelim bebeklerimizi. iklimsuyu da tebrik ederim Allah bebeğine sağlık ve ömür versin, bizimkileri de ayırmasın :)
dilek abla güzel haberler bekliyorum.....
Allah'ım dileyen herkese hayırlısıyla nasibetsin İnşallah...
günaydın kızlar nasılsınız canlarım defnecim bu sayfayı açtığın için sana teşk ederim yoksa burda birbirimizi tanıyamazdık bebeğinide salıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bizede hayırlısıyla hamiş kalmayı
elifcim benimde öyle fazla ağrım olmadı halsizlik vardı oda kan kaybettiğim için sen kötüleşirsen bidaha git canım dr. geçmiş olsun
yaprak ilsu iklimsu özgülüm nasılsınız
dilekkkk nerelerdesin canım ben çalışmalara başladım ama 15 güne kalmaz benim koca gidecek galibaaa yurt dışına senağlama bu ay tutturamazsam 1 yıl sonra ancak gelir galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?