Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

TÜnaydın kızlar ...... Herkes Çok ıı takıb ettıĞım kadarı ıle .... Bende ıyım .. Bı ara hasta oldum ... Pc bozuldu erkek eleeman geldı yanımda derken buraya hıÇ gıremedım kızlar.. Çok yoĞunum mayıs 20 gıbı ıŞten ayrılacaĞım... Sızden uzak kalacaĞım bunu dÜŞÜnÜr oldum .. Morlaım bozuluyo zaten ıŞımı sevıyormuŞum ... Rahattım ama bebeĞımle ılgılenmek ıstıyorum o daha aĞır baıyo.. Sızede ancak 15 gÜnde bı yazarım anneme gıdınce ... Evde pc yok annemlerde var bı tek......

Esterya canım Çok geÇmıŞ olsun ılaÇlarını aksatma Çok Önemlı enfeksıyon falan olmaz ınŞ. Bır an Önce geÇerde ÇalıŞmalara baŞlarsın.....

Sınem gÜlÜm eŞın gıdıyo demek ya nasıl dayanabılıyorsun... Çok Özler ınsan allah yardımcın olsun... BebeĞınıde hayırlı zmaanda versın ınŞallah sana......

Yaprakcım canım ben bıle korkuyorum kı sen normal az kalmıŞ doĞuma ....
Ama ıyı dÜŞÜn ınan Çok kolay kurtulacaksın bır avazda hemde .......

Elıf ımızde hasta olmuŞ... Kg almıyo manken hamıŞ ama bence bırazda yemelısın gÜlÜm ya ..... ılaÇlarınıda al bır an Önce toparlan allahın ızını ıle cnm....

DıleĞım canım... Rabbımın sevdıĞı kul....... AlıŞverıŞını kesmedı senınle .... Bak mÜkafatını alacaksın bu cuma gÜzel haberlerın gelecek bıze ınŞallah ..... Dualarımız senınle .......

merhabaa herkese
sinemcim eşinin gitmesine az kalmış fıstık
olmassa da üzülmek yok yasın daha genç inş ev alırsınız bebekte kısmetiyle gelir

agrilarim gecti canim..
sorun zaten bagirsaklarimdan kaynaklaniyordu cozulduler cok sukur :)

bugun calisiyorum, yarinda adanaya is seyahatine gidiyorum.
ve bir yandan da ikinci bebek icin ne yapmaliyizi dusunuyorum.

acaba asilama mi yaptirsak tup mu yaptirsak yoksa birakalim oldugu gibi mi olsun ..

yaprakcım seninde az bir süren kalmış .inş seninde doğumun kolay olur canım. esyalarını naptın yıkamaya basladın mı

kıslar bende 3 aydır tık yok boş gebelik olalı 3 ay oldu ya nezamn gelcek bu bebiş bide karnım ağrıyo intap var sanırım adaçayı banyosu yapmak oturmak istiyorum ne dersiniz ?

iyiyim canım sen nasılsın elif iyi olmana sevindim özgül iklimsu dilekkk nasılsınız az kaldı dilekcim cumaya müjdeli haberi vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…