Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

-tatlicadiarzu-lülülülülülükaydirigubbakcemile2delikafadulden:smiley-cool:sırnaşık şey

günaydın canlarım nasılsınız ben çalışmalara başladım :)
elif ilsu dilek yaprak iklimsu özgül hepinizi özledim
cuma tatidi uzun oldu biraz tatil insan evde sıkılıyo eee anlatın bakalım var mı bir gelişme canlarım

ben geldim ama kimse yok
niye ki
ilsunun işleri yoğun biliyorum
üstelik grip olmuş canım benm yaa
sinemcim sen nasılsın fıstık
elifle de msn de konuştuk
elifcik de kan vermiş tahlillei için
ve ve v e günün bombası kızlar
yaprakcım doğum yapıcaktı bugun
sabah çağırmıştı dr u
dün konuştuk sesi iyiydi ama heyecanlıydı
aslında şimdilerde doğum olmuştur ama korkyorum aramaya
ben senin ararım demişti ama
ne yapayımyaa
biras daha bekliyim bari

yaprakcım büyük ihtimalle doğumunu yapmıştır
bir prenses daha dünayaya geldi
hayırlı olsun yaprakcım

kızlar yaprğın eşiyle konuştum ama yazamadım size dışarı çıkmam lazımdı bebek çok çok iyiymiş maşallah 2.94 kilo dedi eşi yaprak henüz çıkmadı dedi epidural sezeryan olmuş bi kendine gelsin de anlatır bize doğum hikayesini uzun uzun minik prensesimize uzun sağlıklı mutlu başarılı bi ömrü olsun annesine bsabasına hayırlı evlat olsun inş. çok zorlu yollardan geldi minik prenses çok bekletti ama geldi minik melek annesine tam da anneler günü öncesi
melekler korusun seni minik melek

kizlar gunaydin

ben kan tahlilleri yaptırdım.
FSH cok guzel cıktı diger degerlerimde oldukca normal. kadın dogum doktoru kuzneime telde okudum sonuclari. progestron biraz dusuk cıkmıs ama cok normal dedi su an hamile degilsin sen dedi.
buyuk ihtimalle mayıs sonunda regl olduktan sonra aşilama tedavisine başlayacagiz.
Dun beylikduzu kolan hospital de sordum sperm yıkamaya 600 tl dediler yuh be dedim ben buna bu kadar para verecegime tup bebek yaptırayım bari dedim :)

oy yaprağım allah analı babalı büyütsün
ilsum çok geçmiş olsun canım sağlığına en kısa zamanda kavuşman dileğiyle
elifim sonuçların güzel çıkmasına sevindim dileğim sen nasılsın canım ben çalışmalara başladım son surat

zeytinim burdayım
ay beynim allak bullak
aşilama yaptırsak mı normal yollamı yapsak şaşırıdm
ama aşılama olcak sanırım garanti olsun gibilerden
kızım bak sana bazı taktikleer vericem dilek bile bilmez bunları hahha
neyse bi ara ozelden yazarim..
hehe

herkese mrb kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben iyi idare eder çok zor günler geçirdikten sonra şimdi iyi olmaya çalışıyorum kızımla uğraşıyorum büyüyor hergün bir önceki günden daha büyük gibi belkide bana öyle geliyor artık çevresindeki sesleri dinliyor gözleri ile beni takip ediyor kızımla herşey daha güzel olacak .....
Yaprak canım minik prensesini kollarına almışsın çok sevindim allahım analı babalı büyütsün inşallah şimdi işin biraz daha zor hamile günlerini arayacaksın keşke içimde kalsın bile diyebilirsin ama minik kızına alışıncada bağımlılık yapacak sena kızınla eşinle uzun uzun mutlu yıllar bitanem .....

günaydın kızlar elif kız merak ettim taktikleri versene bana canım aşılama yaptır garanti olsun canım hayırlısı öncelikle iklimsu nasılsın canım senin ve bebişinin iyi olmasına sevindim bitanem allah bizede kısmet etsin dileğime bana elife inş. amin

sinemim bir ara online olda taktikleri konusalim :)
yaprak resimleri gonderirmi acaba cok merak ettim bebegini, Allah analı babalı saglıklı buyumesini nasip
etsin insallah...
bende bu aksam esimin ve benim tahlillerimi beaber doktora gostericez bakalım ne diycek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…