- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.821
canım maşallah ya kızın ne kadar büyümüş. ne güzel olmuş. bakışlar falan çok anlamlı. Allah sağlık sıhhat, mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin inşallah. Analı babalı büyüsün.
bizimki daha küçük teyzesi ama büyüyecek inşallah.
sarılığımız vardı atlattık çok şükür. evet bazen hamilelik günlerimi arasam da özellikle uyku konusunda ama yine de onun kokusunu duymak bambaşka bişey. herşeye değer.
benimki çok obur bişey ya, meme, mama ne varsa götürüyor maşallah ve doymuyor. aç olduğu zaman yıkıyor ortalığı. tok bile olsa meme ver hiç hayır demiyor alıyor. sanırım benim kokumu duymak ve o ten temasını istiyor miniğim. aman iştahlı olsun da büyüsün.
ben epey alıştım. ilk günler eşimi markete bile göndermiyordum. çok korkuyordum bakamam, baş edemem diye ama şimdi epey alıştım. eşim gece nöbete gidince biraz zor oluyor sürekli saatin alarmını kuruyorum, uyanamam diye korkuyorum ama bir şekilde başediyoruz işte. Allah sağlık, sabır, güç kuvvet versin de yavrularımıza en iyi şekilde bakabilelim.
ben geldimmmmm
naber hatunlar
keyifler nasıl
canım mrb sorma hergün kızım biraz daha büyüyüyor artık yavaş yavaş sesler çıkarıyor konuşur gülüyor kafasını tutuyor darısı senin başına canım senin minik ilayda da büyümüş maşallah çok güzel bir bebek olmuş allahım sağlıklı sıhatli büyümesini nasip etsin bizde bugün doktora gittik verem karma ve isal aşılarını oldu 4.800 gr olmuş boyumuzda 58,5 cm olmuş doktor herşey yolunda dedi ben doktora gitmeden 1 gün önce strese giriyorum sorma alışamadım canım bizim bebktede sarılık vardı hatta 15 e yükseldi 17 olsa doktor yatıracağız dedi ama çok şükür düşmeye başladı bizim sarılığımız 2 ay sürdü iklimde uzuyan sarılık varmış benim sütümden kaynaklanıyormuş çok yağlı olmasından dolayı bugün doktor tamma men sarılığı geçmiş dedi ...
canım sen mama verdin mi bebeğe sütün yetmedi mi benim doktorum kesinlikle mama verme muakka emzir diyor en az ilk 6 ay bakalım ... bizimkide ilk doğduğunda kucağımdan inmek istemiyordu ama artık öyle deil ilk 1 ay kendini anne karnında hissettikleri için anne kokusunu arıyorlarmış neyse canım kendine çok iyi bak tabiiki yiğenimede onu benim yerime kokla
yarın dr kontrolum var heyy ahaliiiiiiiiiiiii
yerim ben sizin prensesleriniz yaaaa
nasıl güzeller
pamuk şekerlerim benim
darısı senin başına inşallah canım. inşallah senin de olacak ve iklimsunun ki gelin benimkide kardeş olacak dimi öyle konuşmuştuk. benim kızımın bursadan başka talipleri var çünkü. istanbul uzak gönderemem demiştim, sen de oğlunu bursaya yollamıyorsun. kardeşlikten başka çözüm yok bu durumda dimi.
oyy yirim yirim o tatlı dillerini senin
ne demek bitanem sizin o kadar güzel bi yoğunluğunuz var ki biliyorum bitanem
farkındayım yani canımcım
valla fıstık bu sefer dozajı arttırdı dr um daha önceden günde 1 tane içirip 10.gün çağırıyordu vw 4 yumurtam oluyordu biliyorsun bu sefer günde 2 tane dedi ve 8.günü çağırdı yani daha erken çağırdı sayısını değilde kalitesini arttırır inş. fazla dozaj
işte yarın usg ye giricem cnm büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnesi verir diye düşünüyorum c.tesi de aşılama diyorum ben ama bakalım güzel dr um ne dicek
kocamannnnnnnnnnnnnn :1hug: meleğini
dediğin gibi fıstık iklimcim gelinim ilayda kardeş olucak
yani o da benim kızım olucak ki zaten öyle
özgülün kü oğlumun oyun arkadaşı
valla ilsu ya bi sıfat bulamadım yakıştıramadım henüz tuanna prensesiminde yeri çok çok özel
hepsi o kadar değerli hep pırlanta ki
zor gelen bebekler onlar
ilk göz ağrılarımız
yaa boşver konuşmayalım şimdi
eskilere dönmiyim şimdi akşam akşam
seviyorum siz yaa hem de çokkkk:1hug:
mrb kızlar hepinizi çok özledim bu kızımın son hali teyzeleri
kızlar hepiniz umarım iyisinizdir ben uzun zamandır giremiyorum hayatımızı kısa bir süre için dondurduk tek işim minik kızım haile arkadaşlar özellikle size söylüyorum tadını çıkarın sonra benim gibi keşke karnımda kalsaydı dersiniz ben ve iklim su oldukça iyiyiz o hergün büyüyor bende onla uğraşıyor zor ve yorucu günlerden sonra şimdi daha iyiyim alışmaya başladım benden bu kadar .....
Yapraknil canım bebeğin çok güzel maşallah çok tatlı baya büyümüş alahım kaderinide kendi kadar güzel yazsın inşallah
Adaşım canım bu ay tekrara çalışmalara başlayacaksın demi hep aklımdasın bu ay artık sıra sende güzel haberlerini bekliyorum kendine iyi bak ...
İlsu canım seninde doğuma az kaldı hazırlıklarını tamamladın mı pek giremiyorum ama soracağun bişey varsa yada yardımcı olabilceğim bişey hiç çekinme canım
Zeytin canım sende umarım iyisindir seninde güzel haberlerini bekliyorum ....
Şimdilik benden bu kadar kızlar hepinizi çok öpüyorum arada girmeye çalışacağım ....
bugun bos gebelık nedenıyle kurtaj olucam..tam 8 haftalık..8 hafta boyunca ne umıtler ne hayaller..allah kımseye vermesın..aglaya aglaya..
canım ne haber, nasılsın.
hazır ilayda uyurken girip birkaç bişey yazayım dedim.
seninde gençlik ve spor bayramın kutlu olsun.
sanki çok yaşlıymış gibi genç arkadaşlar demişsin. bak nasıl da üstüme alınıp teşekkür ediyorum gördünmü. genciz kızım bizde. yüzlerce gence taş çıkartırız valla.
benim doğumdan sonra kilolarım falan da gitti, tam gençleştim yani. kimse yeni doğum yaptığıma inanmıyor. doktorum da iyisin, bişey kalmamış dedi. sen de öyle olacaksın inşallah.
yarın dr kontrolum var heyy ahaliiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?