Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

zeytinim gunaydın

iyiyim ben hafta sonu yumurtlama gunlerimde kasıklarım agrıyordu halen agrıyor, bakalım hayırlısı benim adetime 10 gun var. insallah once senden sonra benden sonra dilekten guzel haberler aliriz kizlar :)

canım mrb sorma hergün kızım biraz daha büyüyüyor artık yavaş yavaş sesler çıkarıyor konuşur gülüyor kafasını tutuyor darısı senin başına canım senin minik ilayda da büyümüş maşallah çok güzel bir bebek olmuş allahım sağlıklı sıhatli büyümesini nasip etsin bizde bugün doktora gittik verem karma ve isal aşılarını oldu 4.800 gr olmuş boyumuzda 58,5 cm olmuş doktor herşey yolunda dedi ben doktora gitmeden 1 gün önce strese giriyorum sorma alışamadım canım bizim bebktede sarılık vardı hatta 15 e yükseldi 17 olsa doktor yatıracağız dedi ama çok şükür düşmeye başladı bizim sarılığımız 2 ay sürdü iklimde uzuyan sarılık varmış benim sütümden kaynaklanıyormuş çok yağlı olmasından dolayı bugün doktor tamma men sarılığı geçmiş dedi ...
canım sen mama verdin mi bebeğe sütün yetmedi mi benim doktorum kesinlikle mama verme muakka emzir diyor en az ilk 6 ay bakalım ... bizimkide ilk doğduğunda kucağımdan inmek istemiyordu ama artık öyle deil ilk 1 ay kendini anne karnında hissettikleri için anne kokusunu arıyorlarmış neyse canım kendine çok iyi bak tabiiki yiğenimede onu benim yerime kokla

ah canım maşallah kızına. gün geçtikçe büyüyor desene.
evet sizin sarılık uzun sürmüş, bizimkinin 1 haftada değerler düşmeye başladı çok şükür.

canım sorma ya şu mama ve meme konularında dertliyim biraz. yani yetiştiremiyorum. çocuk uyanık olduğu her zaman sürekli aç. benim sütler boşalıyor ama o hala aç. mecburen mama veriyoruz. bizim doktorumuzda vermeyin dedi ama yırtıyor kendini doymuyor çünkü çocuk. mama verince ancak doyuyor. ya da 24 saat memede tutup sürekli emziricem yani o boyutta. bu da mümkün değil. yani benim de uyumam, yemek yemem ve bazı işlerimi halletmem lazım. ama bunları da yapamıyorum. yani eşimle dönüşümlü yemek yiyiyoruz. gece en fazla 2 saat uyuyorum bazen 1 saat. sonra uyanıp emziriyorum ve mama veriyorum. yani ilk günleri diye sanırım böyle. zamanla yeme içmesi ve uyku düzeni oturur inşallah. benim sütüm sanırım kıvamlı değil, sulu yani ve çocuğu doyurmuyor sanırım. biraz daha yemek yemem lazım. inşallah zamanla kıvam alır ve artar. ay iklimsu çok zor ya ama çok da güzel. ısırıp yiyesim geliyor. eşime diyorum tekrar içime koyasım geliyor diyorum o zaman biz ikimizdik ve sadece bana aitmiş gibi geliyordu. şu anda bir gören tekrar tekrar gelip görmek ve sevmek istiyor maşallah
e bende yorgun savaşçı ama kimseyi de kırmak istemiyorum. napalım. Allah sağlık versin herşey düzene girer inşallah zamanla.

yarın dr kontrolum var heyy ahaliiiiiiiiiiiii

ay canım ya kendi derdimize düştük herşeyi unuttuk valla. kusura bakma.
ee adetinin kaçıncı günü, klomene başlamıştın dimi? aşılama olacak herhalde.
hadi hayırlısı canım. bu sefer yüzün güler inşallah ve sen de meleğine kavuşursun.

yerim ben sizin prensesleriniz yaaaa
nasıl güzeller
pamuk şekerlerim benim

darısı senin başına inşallah canım. inşallah senin de olacak ve iklimsunun ki gelin benimkide kardeş olacak dimi öyle konuşmuştuk. benim kızımın bursadan başka talipleri var çünkü. istanbul uzak gönderemem demiştim, sen de oğlunu bursaya yollamıyorsun. kardeşlikten başka çözüm yok bu durumda dimi.

oyy yirim yirim o tatlı dillerini senin
ne demek bitanem sizin o kadar güzel bi yoğunluğunuz var ki biliyorum bitanem
farkındayım yani canımcım
valla fıstık bu sefer dozajı arttırdı dr um daha önceden günde 1 tane içirip 10.gün çağırıyordu vw 4 yumurtam oluyordu biliyorsun bu sefer günde 2 tane dedi ve 8.günü çağırdı yani daha erken çağırdı sayısını değilde kalitesini arttırır inş. fazla dozaj
işte yarın usg ye giricem cnm büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnesi verir diye düşünüyorum c.tesi de aşılama diyorum ben ama bakalım güzel dr um ne dicek

kocamannnnnnnnnnnnnn :1hug: meleğini
dediğin gibi fıstık iklimcim gelinim ilayda kardeş olucak
yani o da benim kızım olucak ki zaten öyle
özgülün kü oğlumun oyun arkadaşı
valla ilsu ya bi sıfat bulamadım yakıştıramadım henüz tuanna prensesiminde yeri çok çok özel
hepsi o kadar değerli hep pırlanta ki
zor gelen bebekler onlar
ilk göz ağrılarımız
yaa boşver konuşmayalım şimdi
eskilere dönmiyim şimdi akşam akşam
seviyorum siz yaa hem de çokkkk:1hug:

canım benim bizde seni çok seviyoruz. sen bu sayfanın çiçeğisin, yerin çok ayrı.

hadi yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah. fırsatım olursa ararım seni canım.

şimdi çıkıyorum. misafir gelecekmiş. ilayda da her an uyanabilir. sonra görüşürüz yine. çok öpüyorum seni.

günaydın canlarım nasılsınız kızlar dileğim bugün gidecen dr. allah işini rast getirsin bitanem güzel haberlerle gel kuşum

sinemimmm gunaydunnnnn

nasılsın kusum kac gun kaldı al bi test yap be :)
kasıklarında agrı durumu nasıl bebek :)

dilegimde bugun gidecek insallah guzel yumosları vardır..
benim sol kasıgım halen agriyor ama baska belirti falan yok. haftaya carsamba bi test yaparım artık dayanamam :)

mrb kızlar hepinizi çok özledim bu kızımın son hali teyzeleri

iklimsucuğum kocaman olmuş iklim masallah tu tu tu
baya da değişmiş yüzü .yerim onu ben:1hug:

canım doğuranların klasik lafı içeride kalsalar keşke :roflol: ay gözüm korktu iyice .tatlım ben calıştığımdan ötürü pekte keyif catamıyorum açıkcası yine de çok da yormuyorum kendimi açıkcası
bugun bos gebelık nedenıyle kurtaj olucam..tam 8 haftalık..8 hafta boyunca ne umıtler ne hayaller..allah kımseye vermesın..aglaya aglaya..

geçmiş olsun canım ,tez zamanda sağlklı bir gebelik yaşarsın inşallah

yaprakcığım merhaba,
sezeryanla doğum yağtığın halde masallahın var desene cabucak vermişisn kiloları inş bizde öyle oluruz .
bende 7g aldım şimdiye kadar bende veririm cabucak inş
yarın dr kontrolum var heyy ahaliiiiiiiiiiiii

diloşum bitanem inş bgn kontroleden sevinçli haberlerle dönersin .4 er 4 er yumoşular oluşmuştur inşşşşşş. seni bekliyorum sabırsızlıkla bitanem

elif yok canım test için erken canım yaaa adetim geçmeden yapmicam pazar günü olmam lazım ayaklarım yanıyo kasıklarımda öyle çok ağrım yok canım 3 gün var adetime iğneyi vurulalı 14 gün oldu ama boşu boşuna yapmicam yaaa olursa olur eğer gecikirse haftaya perş. yapacam 1 hafta var anlican çünkü ilk hamişliğimde adetim 4 gün geçtikten sonra yapmıştım silik çıkmıştı o yüzden çıkmaz diye korkuyorum

canım sinemcim merhaba
iyiyiz biz çok şükür kaç gündür işleri çok yoğundu pek yazma fırsatım olmadı açıkcası .
senin belirtilerin varmış sanirim hk. hayırlısı bitanem inş güzel bir sonuç alırsınız

evet ilsucum çok kilo almadığım için vermem de çok zor olmuyor. ama karnımın sol alt kısmında biraz çatlağım oluştu ya. doğuma 1 hafta kala falan oldu. doğumdan sonra da belirginleşti. sinir oldum ya. ne güzel çatlağım yok diyordum. çatlak geçiren kremlerden falan alıp deniycem. gerçi yüzde yüz etkili olmuyormuş ama yine de denemek lazım. iyiki de çok fazla değil, kafayı yerdim herhalde.
canım sen de çok az kilo almışsın. bizim diğer bir şansımız da boyumuz uzun. kısa olsaydık 5 kilo bile alsak farkederdi. doğumdan sonra sende de bişey kalmaz merak etme.

bu arada dilek ne zaman gidecekti doktora ya. inşallah güzel haberlerle gelir. onda yumurta bol maşallah. kimbilir kaç yumurtası olgunlaşmıştır yine. hayırlısı olsun.

Yaprakcım dıloŞ bgn gıdecektı dr a daha gelmemıŞ ama .
Yaa sen Çok geÇ catlamıŞsın okadar ufaktan bıŞı olmas bıraz geÇsın rengı solar bıle gÜzelım. Ablamda Öyle demıŞtı asıl catlak doĞumdan sonra bellı olur Şuan gergın olduĞu ıÇın pek anlasılmaz demıŞtı .
Benımde karnımda Şımdılık bıŞey yok ama daha 2 ayım var heran catlayabılır:)))
bızım temmuz annelerınde ÇoĞu kıŞının karnı catlamıŞ gerÇı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…