- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.021
herkese iyi geceler kızlar kimsecikler yok sanırım
Canım Adaşım bitanecik kardeşim ne olur üzülme belki bunları söylemenin kolay olduğunu düşünürsan öyle deil tüm kalbimle senin yaşadıklarını paylaşıyorum burdan yaprak haberi verdiğinden beri ellerim klavyeye gitmiyor ne yazsam ne desem bilmiyorum ama biraz daha sabır güzel arkadaşım çok zor ve uzun bir sınavdan geçiyorsun ama sen o güzel kalbinle bu sınavı geçeceksin ben sana GÜVENİYORUM hep derdikya allahım bize hayırlısını ve iyisini nasip etsin diye snada öyle olacak telefon numaranı kaydetmeyi malesefki unutmuşum bitanem özelden muakka ver konuşalım seni çok seviyorum sen herşeyin en iyiysine laiksin
oy canım elif farkındayım işlerim yoğun doğru düzgün nete giremiyorum arada okuyup çıkıyorum müdürüm (yeni) yavaş yavaş işleri devralmaya başladı ona anlatıyorum neyi nasıl yaptığımı
nasılsın strese girme bitanem seni dileği ilsuyu iklimsuyu yaprağı hepinizi öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan
dilek nerdesin canım yaaaa
merhaba arkadaslar hepinize
bugun işyerinde son günüm izne ayrılıyorum ve uzun bir süre olamayacağım. çok güzel şeyler paylastık burada yeri geldi beraber güldük yeri geldi beraber üzüldük .
herhangi bir gelişme olursa ben dileğe haber veririm o size bilgi verir.
kendinize çok ii bakın sizleri çok seviyorum
ara ara girmeye calışırım yine de
evet canım, biz dostuz ve kardeşiz. inşallah da hep öyle kalacağız.
laporoskopi ve histeroskopi ile ilgili bir başlık var inceledinmi bilmiyorum. geçen gün baktım ben. orada bu işlemlerden sonra hamile kalanlar var. o kişilerle bir görüşsene canım. nasıl bir yol izlemişler ne kadar sürmüş hamile kalmaları falan. bir sor bence.
canım gerçekten maşalllah senin minik çok iştahlı olsun boyu uzunya kilosu ondan pek belli olmuyordur yerim onu ben güzelim bende kalça ultrasonu çektirdim genelde pek problem olmuyor dedi doktor zaten bir problem olsa çocuk doktoru fark ediyormuş ilk muayenede için rahat olsun burada işitme testi yapacaksan eğer bebek uyuyor olsun daha kolay oluyor bizimki uyanıktı ve bizi baya uğraştırdı ..canım 40 a gelirsek bende senin eşin gibi bu tür şeylere çok gülüyorum bana pek anlamlı gelmiyor ben hiç birşey yapmadım sadece banyosunu yaptı minik kızım bide ben yıkandım aynı gün oda annemin ısrarı ile kalk yıkan seninde 40 çıksın dedi asıl annenin çıkması daha önemliymiş ne bilim bacım saçma geliyor bana bilimsel olmayan hiçbir şeye pek sempati, ile bakamıyorum ama sen yinde netten araştır bişeyler bulursun seni ve ilaydayı çok öpüyorum kendinize iyi bakın.
valla öyle zor günlerdi ki dilekcim tam geçmese de birascık hafifledi üzüntüm
yine de tam toparlanmış değilim bu arada yazdım telimi cnm benim
gelemiyordum cnm sayfaya kötüydüm ama şimdi daha iyiyim sen nasılsın
sus yaa böyle veda konuşmaları yapma göslerim doldu valaa
kesinlikle öyle kalıcaz cnm benim
yok valla görmedim o bölümü ama araştıracam
aslında sana uzunca bi mail atcam ama toparlayamıyorum ki kafamı
kızlar yazıyı görünce yazayım dedim ben 13mayısta boş gebelikten kürtaj oldum ve önümüzdeki çarşamba histeroskopi çektirecegim bi sorunuz varsa bildigim kadarıyla cevaplarım unutmadan bundan bi önceki hamileligimde 2 aylık bebeyim karnımda öldü şimdi araştırıyorlar neden oluyor diyde
arkadaşlar bu kan değerinin ikiye katlama olayı nasıl oluyo ? ben geçen cumartesi baktırdım 583 dü. 1 aylık hamileyim. dün doktor ultsaronda keseyi göremedi. alttan bakınca gördü. tekrar kan değeri istedi. 1284 çıktı kan değerim. yani ikiye katlamış ama 1 hafta boyunca daha çok katlaması gerekmiyomuydu. mesela cumartesi 583 çıktı bu değerin 2 günde bir katlıyosa pazartesi günü 1000 olması gerekmezmiydi. 1 hafta boyunca sadece 500 artmış. ama doktor değerin çok iyi dedi ben anlamadım. benimki azmı artmış yaa
gülaycım neden histeroskopi çektiriyorsun
bende çektirdim
geçen ay
beni sizlerden daha iyi kim anlayabilirki ben bana ihtiyaç duyuldukça burdayım tabi sizlerde isterseniz allah hepimizin yardımcısı olsuncanım çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda sorunlarını halledip tekrar hamile kalıp kucağına alırsın inşallah.
şu histeroskopi konusunda bilgi ve tecrübelerini dilek (cimbomlu) arkadaşımızla paylaşırsan çok seviniriz. umarım sayfaya birkez yazıp birdaha uğramayan arkadaşlardan değilsindir ve cevaplarsın.
tekrarlayan düşükler yüzünden canım geçen sene karnımda öldü 2aylıktı 6ay korunduk bu sene mart ayında hamile kaldım oda boş gebelıkmiş kürtj olmak zorunda kaldım rahımde bi sorun olabılırmiş ona bakacaklar canım sen neden oldun
beni sizlerden daha iyi kim anlayabilirki ben bana ihtiyaç duyuldukça burdayım tabi sizlerde isterseniz allah hepimizin yardımcısı olsun
maşallahhh Allah analı babalı büyütsün boncuk gözlünü. çok tatlı bi bebeğin varrr...
maşallah minik ilaydayı allah nazarlardan saklasın
canım kaldır fotosunu olmazsa yaaa nazar deymesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?