Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

valla öyle zor günlerdi ki dilekcim tam geçmese de birascık hafifledi üzüntüm
yine de tam toparlanmış değilim bu arada yazdım telimi cnm benim

gelemiyordum cnm sayfaya kötüydüm ama şimdi daha iyiyim sen nasılsın

sus yaa böyle veda konuşmaları yapma göslerim doldu valaa

kesinlikle öyle kalıcaz cnm benim
yok valla görmedim o bölümü ama araştıracam
aslında sana uzunca bi mail atcam ama toparlayamıyorum ki kafamı

kızlar yazıyı görünce yazayım dedim ben 13mayısta boş gebelikten kürtaj oldum ve önümüzdeki çarşamba histeroskopi çektirecegim bi sorunuz varsa bildigim kadarıyla cevaplarım unutmadan bundan bi önceki hamileligimde 2 aylık bebeyim karnımda öldü şimdi araştırıyorlar neden oluyor diyde

arkadaşlar bu kan değerinin ikiye katlama olayı nasıl oluyo ? ben geçen cumartesi baktırdım 583 dü. 1 aylık hamileyim. dün doktor ultsaronda keseyi göremedi. alttan bakınca gördü. tekrar kan değeri istedi. 1284 çıktı kan değerim. yani ikiye katlamış ama 1 hafta boyunca daha çok katlaması gerekmiyomuydu. mesela cumartesi 583 çıktı bu değerin 2 günde bir katlıyosa pazartesi günü 1000 olması gerekmezmiydi. 1 hafta boyunca sadece 500 artmış. ama doktor değerin çok iyi dedi ben anlamadım. benimki azmı artmış yaa

evet canım dün çektirdik kalça usg mizi. çok şükür bişey çıkmadı. ama doktor amcamız usg çekerken alt bezini çıkardı ve bizimki hemen saldı. çiş yaptı yani. çok güldük ya. altı açılıp rahatlayınca yapıyor bazen. bir de alttan gazını çıkarmasınmı. eşime diyorum rezil etti bu kız beni. doktor da maşallah miniğin bütün sistemler iyi çalışıyor dedi.
canım bizim işitme testini doğum yaptığım hastanede bebek doğunca hemen yaptılar. bir problem çıkmadı gerçi ama tekrar mı yaptırmak gerekiyor.
canım şu 40 gün adetlerini bilimselliği yok tabi ben de eğlence olsun, bir anı hatıra olsun diye istiyorum. çok inandığımdan değil yani. değişiklik işte. ama bebek ve annenin banyo yapması gerekir diye biliyorum. gerçi şimdi yaz olduğu için ikimizde hergün banyomuzu yapıyoruz. sadece değişiklik olarak suyuna altın falan atarım herhalde. unutmazsam tabi.

canım ben de minik iklimsuyu çok öpüyorum seni de tabi. arada fotolarını koyalım sayfaya da ne kadar büyüdüklerini takip edelim.

canım sen kafan rahatlayınca bana uzun uzun yaz. ben de fırsat buldukça sana yazarım
şu histeroskopi konusunu da araştır. sonrasında hamile kalanları bulmaya çalış ben sana başlık aç demiştim ama istemiyorsun sanırım. ya da ilgili başlıkları bulup yaz.
sıkma canını herşeyin bir zamanı var derler. senin zamanın da yakındır. uzaktan söylemesi kolay diyeceksin ama ben de çok şeyler atlatmış biri olarak bu duyguları biliyorum. elimizden geleni yapıp sabretmekten başka bir çaremiz yok. sen elinden geleni yapıyorsun zaten, geriye bir tek sabretmek kalıyor.

canım çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda sorunlarını halledip tekrar hamile kalıp kucağına alırsın inşallah.
şu histeroskopi konusunda bilgi ve tecrübelerini dilek (cimbomlu) arkadaşımızla paylaşırsan çok seviniriz. umarım sayfaya birkez yazıp birdaha uğramayan arkadaşlardan değilsindir ve cevaplarsın.

canım öncelikle tebrik ederim, umarım sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almak nasip olur.
moralini bozmak istemem gerçi ama yazdığın kadarıyla değerin 1 haftada bu kadar artmışsa bana da az gibi geldi. yani 2 günde bir 2 ye katlamalı diye biliyorum ben de ama doktorun da sorun yok demiş acaba senin atladığın yada yanlış anladığın bişeyler mi var yani değerin cmtsi 583 ise pzt si 1000 in üzerinde bir değer olmalıydı. ben de bundan önce boş gebelik geçirdim ve benim de kan değerlerimdeki aryış azdı ve 7 haftalıkken düşük yaptım. umarım senin durumun böyle olmaz, değerlerin düzene girer.

ya ilsu cum şimdi izne mi çıktı ya. onun adına sevimiş olsam da sayfaya gelmemesi kötü olacak. özleyeceğiz onu. inşallah neti yapılır ve tekrar girer. onun sohbeti güzel oluyor.
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır.
özgülün de selamını aldık. çok şükür iyiymiş. bebişi de maşallah tosun paşa. o da inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alır. darısı tüm isteyen arkadaşların başına inşallah.

esterya ile zeytin de hiç uğramamışlar bugün. kimse gelmeyince yazmak da güzel olmuyor tabi. ben herzaman gelemediğim için geldiğimde de böyle kendi kendime konuşup çıkıyorum işte -tatlicadiarzu-

gülaycım neden histeroskopi çektiriyorsun
bende çektirdim
geçen ay

tekrarlayan düşükler yüzünden canım geçen sene karnımda öldü 2aylıktı 6ay korunduk bu sene mart ayında hamile kaldım oda boş gebelıkmiş kürtj olmak zorunda kaldım rahımde bi sorun olabılırmiş ona bakacaklar canım sen neden oldun

beni sizlerden daha iyi kim anlayabilirki ben bana ihtiyaç duyuldukça burdayım tabi sizlerde isterseniz allah hepimizin yardımcısı olsun

beni sizlerden daha iyi kim anlayabilirki ben bana ihtiyaç duyuldukça burdayım tabi sizlerde isterseniz allah hepimizin yardımcısı olsun

canım tekrar geçmiş olsun. umarım ciddi bir problemin yoktur ve sorun neyse hemen halledilir.
evet dediğin gibi burada birbirimizi anlayıp, elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. herzaman bekleriz.

günaydın kızlar nasılsınız ilsu iklimsu yaprakçım
elifim bana küsmüsün hala msn de cvp yazmamışsın canım
dileğim iyi olmana kendini toparlamana sevindim canım

maşallah minik ilaydayı allah nazarlardan saklasın
canım kaldır fotosunu olmazsa yaaa nazar deymesin

teşekkürler canım. darısı başına. inşallah senin de böyle tatlı bir bebişin olur.
canım fotoları kaldıracağım ama arkadaşlar görsün, iklimsu, dilek falan. ilsu girmeyecek artık herhalde ama olsun belki net bulursam bakarım demişti. alıntı da yapılmazsa iyi olur. kaldırıcam 1-2 gün içinde. sonra yine başka fotolarını koyarım.

ayyyyyyyyyyyyyyyyy annecim annnecimmmmmmmmmm
bu nasıl b, güzellik yarabbim
kırkbin kere maşşallah pamuğuma benim yaaaaa
o nasıl bi gözdürdür öyle yarabbim
o nasıl bi gülüş
ee yaprak senin gözlerin mavi değil eşinin mi gözleri renkli
yaprak valla ne diyeceğimi bilemiyorum bitanem
sadece allahım nazarlardan kem gözlerden saklasın
kırk bin kere maşallah tekrar tekrar
allahım bana da nasip etsin böyle bi melek yaaaa
elife de sineme de tabi tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla

yaprakcım mail atacam sana ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…