Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

gülaycım ben boş gebelikten kürtaj olmuştum kürtaj sonrası çok zor adet oldum o da ilaçla ve miktarı çok azalmıştı tam 1 sene sonra rahim filmi çektirdim ve rahimde yapışıklık tespit edildi histeroskoiyle giderildi işte

canım benim beğenmene çok sevindim.
Allah sana da böyle güzel bebişler nasip etsin. hatta daha güzellerini nasip etsin canım.
bebişimi herkes babasına benzetiyor ama ağzı ve burnu bana benziyor. yani yüz için en önemli organlar bana benziyor yani kaydirigubbakcemile3

canım şu an gözler mavi ama belki döner falan diyorlar.
evet benim de eşimin de gözleri renkli değil. ama benim baba tarafımda çok renkli göz var. halamlar, çocukları falan. bilmiyorum 1-2 nesil önceye çekebilirmiş. bakalım zamanla nasıl olacak.

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

dilekcim sen yaz bana maili.
bakarım birazdan.
ilayda uyuyunca da cevap yazarım. çünkü burdaki gibi 2-3 cümle değil de uzun yazmak istiyorum sana :1hug:.

slm dileğim nasılsın canım kocam çarş. günü geldi adetime 1 hafta kala buay umut yok 2 gün sonra adet olacam hayırlısı artık canım senin sıhhatin nasıl

gülaycım hoşgeldin
cnm rahim filmi acıdı valla yalan söyleyemicem bu konuda hiç acımadı diyenlere şaşıyorum ama çoğunluk ilac verilirken ağrı oldu diyor o ağrı o kadar da dayanılmıyacak ağrı değil benim canımı en fazla yakan rahim açmak için yaptıkları işlem işte o beni mahvetti ama sanırım benim rahim ağzında yapışıklık olduğu için canım yandı
ama senin rahim filmi istemeden his.çektirmen biras garip geldi

sinemcim valla beden sağlığım iyi de ruh sağlığımı düzeltmeye çalışıyorum işte
eşinin gelmesi iyi olmuş cnm yaaa
varsın bu ay geçsin
önünüzde daha çokkkkkkkkk aylar var

ve elif yoğun heralde cnm yaaa
bende yakalayamadım hiç
birazcık sabah görüştük ama
sonra kayıp

günaydın kızlar dileğim canım allah hayırlısını versin bitanem neolur kendini strese sokma rahat ol ki bebişin gelsin canım
eliffff günaydın nasılsın canım az kaldı belirtin falan var mı

kizlar merhabaaaaa
yogun gunlerden sonra buradayımm :)
hepinizi cok ozledimmmm

bugun 8. gunum kızlar hicbir belirtim yok, sadece sol gogsume dokununca biraz acıyor..
sinemcim bebegim bende esinin gelmesine cok sevindim..

yapraknil bende bebeğine kavuşmak için sabırsızlanan bir anne adayı olarak baktım resimlere maşallah sübhanallah diyorum son 15 günüm kaldı allahım bana ve üm bekleyenlrede nasip etsin böyle güzellikleri.

cnm allahım sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
nasıl güzel bi duygudur kimbilir
darısı başımıza inş.

amin canım, çok teşekkürler.
inşallah sen de hayırlısıyla kucağına alırsın ve çok güzel bir bebeğin olur.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

cnm allahım sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
nasıl güzel bi duygudur kimbilir
darısı başımıza inş.

canım benim Allah sana da prensesler kadar güzel bir kız ve tosun gibi bir erkek evlat nasip etsin inşallah. ikizlerin olsun. bu kadar bekledin 1 taşla 2 kuş vurursun inşallah.
tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

ah ah canımın için
inş. inş.
di mi yaaaa bu kadar
beklemişken
ikiz istiyim ben şakkıdı

dilek varya bence allah sana feci yararmz 2 bebek verecek sonra da
uleynnnnnnnnn bunlar neeee ne uykum var ne de popomu yere koyabilşiyorum Allahım ne rahatmısım ben farkında degilmisim.. elifffffffffffff gel 5 dkcık bak sunlarada bi dus alayim diyceksin . aha da buraya yaziyorum

günaydın kızlar nasılsınız elifim dileğim nasılsınız ay az kaldı elif allah hayırlısını nasip etsin
dilek kız ikimizinde ikizi olsun hayırlısıyla inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…