- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.981
yaprakcıĞım bİlgİler yazmıŞsın bana doĞumla İlgİlİ Çok saol bİtanem
bende bİr pİjama tk aldım İnce gİzlİ emzİrme yerlerİ var.bİr tanede Önden dÜĞmelİ pamuktan bİŞİ alıyım dİyorum. Gecelİklere baktım ama pek beĞenmedİm modellerİ hep senİn anlattıĞın Şekİlde gÜllÜ dallı seyler var yanİ .
Haftaya cuma İzne Çıkıyorum İnŞ .evde kİ bİlgİsayarımız bozuldu artık ablama gİttİkÇe yazarım yada dİleĞe msg falan atarım o sİze bİlgİ verİr benle İlgİlİ .
süper olur süper
ama bu konuyu elife havale edelim
acayip organize ediyor arkadaş
bize kalsa oooo
yıllarca yazarıs dururusss burda
kızlar ıyı geceler benımde 2008 eylülü 2aylık bbeyım karnımda öldü doktor 6ay korunun dedi tekrar hamile kaldım oda 7haftalıkken boş gebelık oldugu anlaşıldı kesem büyüyordu ama içinde emriyo oluşmadı kürtaj olmak zorunda kaldım mayısın 13de paylaşmak istedim boş gebelık geçirip normal hamile kalanlar varmı aranızda çok korkuyorum tekrar aynı şeyler olur diye allah kimseye yaşatmasın iyi geceler
canım çok geçmiş olsun. Ben de geçen yıl bu yüzden düşük yaptım malesef.
5 ay sonra tekrar hamile kaldım. 1 ay önce de doğum yaptım.
Senin de olur merak etme ve moralini bozma.
allah analı babalı saglıklı büyütmek nasip etsın arkadaşım allah razı olsun bilgilendirdigin için
günaydın yaprak nasılsın eşim yetişemicek sanırım cuma günü gittiğimde yumurtlamıştım eşindede sendede bir problem yok aşılama yapın dedim bir problem yokki yapmam aşılama dedi bana seninki psikolojik dedi evet bencede öyle yumurtlama günlerinde eşim maça gidiyo beni sinir ediyo sonrada vücudum istemiyo spermleri hamiş kalamıyorum işte sorunu buldum
maşallah bebişine büyüdükçe rahatlarsın canım dilek elif nasılsınız ilsu nasılsın canım iklimsu bebiş büyüyo mu
kizlar ben bugun aşılama oldum
yaprakcım merhaba gelmişsin bugun
nasılsın bitanem
ilayda hanımcık nasıllar
büyüyordur şimdi kocaman oldu artık
benimde az kaldı doğuma ,
haftaya tekrar kontrole gideceğim inş kilo almıştır bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?