Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım istanbulda daha çok ve güzel çeşitler vardır. bursada o kadar yok.
ben mecburiyetten o dallı güllü şeyleri giydim. normalde hayatta giymem ama neyapayım. eşimde biliyor aslında giymeyeceğimi ama hepsi öyleydi birini seçmek zorundaydım diyor.

canım demek haftaya izne çıkıyorsun. çık ve dinlen canım. hazırlıklarını tamamla.
pc yi yaptırın canım ya, sensiz olmaz bu sayfa. bebişle girip yazmak zor olur gerçi ama yine de arada uyuduğunda girip yazarsın, fotolarını koyarsın.

biz de dün ilaydaya aşı yaptırdık. 2. doz hepatit aşısı. biraz ağladı ama sonra sustu neyse.
4200 gr olmuş. 10 gün önce çocuk doktoruna götürmüştük 3700 gr dı. maşallah hızlı kilo almış . boyu da 55 cm olmuş.
dün aynı zamanda birsürü misafirim vardı. normalde akşam geleceklerdi, son anda fikir değiştirmişler ve gündüz geldiler. elim ayağıma dolaştı. kabus gibi bir gündü. acayip asabiydim.
birde sütün yetiyormu, yetmiyormu muhabbeti başladı. ay sinir oldum. yetmiyorsa pompayla süt basacaklar sanki. eşimin akrabaları.
ben de çok hazır cevapımdır ve hiçbir lafın altında kalmam. susturdum hepsini.
eşim sessizdir, o pek konuşmaz. ben maşallah car car :roflol:
e bende suskun olsam millet iyice tepemize çıkacak.

süper olur süper
ama bu konuyu elife havale edelim
acayip organize ediyor arkadaş
bize kalsa oooo
yıllarca yazarıs dururusss burda

ya bensiz buluşacaksınız demek.
ben de uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi fotolarınıza bakarım.
çok kötüsünüz ya :dilcikar:
bana sen de gel dersiniz şimdi ama küçük bebeyle istanbula gelirsem millet beni tefe koyar herhalde. başlarlar artık istanbula gittin, bebeği hasta ettin sütün azaldı falan diye.
bigün sütümü sağıp 1 bidon süt götüreyim şunlara bakalım ne yapacaklar :roflol:

kızlar ıyı geceler benımde 2008 eylülü 2aylık bbeyım karnımda öldü doktor 6ay korunun dedi tekrar hamile kaldım oda 7haftalıkken boş gebelık oldugu anlaşıldı kesem büyüyordu ama içinde emriyo oluşmadı kürtaj olmak zorunda kaldım mayısın 13de paylaşmak istedim boş gebelık geçirip normal hamile kalanlar varmı aranızda çok korkuyorum tekrar aynı şeyler olur diye allah kimseye yaşatmasın iyi geceler

canım çok geçmiş olsun. ben de geçen yıl bu yüzden düşük yaptım malesef.
5 ay sonra tekrar hamile kaldım. 1 ay önce de doğum yaptım.
senin de olur merak etme ve moralini bozma.

kızlar malesef dün kötü bir haber aldık.
dileğimiz bize müjde veremedi. çok üzgünüm ya. ne diyeceğimi bilemiyorum senağlama.
ama en kısa zamanda olacağına da tüm kalbimle inanıyorum.

günaydın kızlar dileğim hayırlısı canım benim üzüldüm ama elden bişe gelmiyo ki allah tez zamanda hayırlısıyla hamiş kalmayı nasip etsin hepimize canlarım

herkese günaydın,
artık sabahları erken kalkıyorum. gece de 2 kez bazen 3 kez kalkıp ilaydaya süt veriyorum. büyüyor bebişim maşallah
ilayda babasındayken sizlere bir bakayım dedim ama zeytin hariç gelen olmamış.

zeytin nasılsın canım, eşin geldimi. yumurtlama durumu nasıl, eşin yetişebilecekmi. inşallah yetişir. ama bu ay yetişemese de artık burda sanırım ve önümüzdeki aylar olur inşallah.

dileğime ben de çok üzüldüm. keşke elimizden bişey gelse ve yardımcı olabilsek. sadece şu an onun durumunda olup hamile kalanlar nasıl bir yol izlemişler onu araştırabiliriz.
ben dileğe başlık açmasını önermiştim. o durumda daha çok bilgi toplar. bizlerde araştıralım, elimizden geldiğince yardımcı olalım.
ama benim eşim dileğin geçirdiği operasyonu biliyor ve operasyondan sonra hemen olmayabilir rahmin toparlanması 2-3 ay sürebilir demişti. inşallah o kadar sürmez ve önümüzdeki ay kendilğinden hamile kalır.

günaydın yaprak nasılsın eşim yetişemicek sanırım cuma günü gittiğimde yumurtlamıştım eşindede sendede bir problem yok aşılama yapın dedim bir problem yokki yapmam aşılama dedi bana seninki psikolojik dedi evet bencede öyle yumurtlama günlerinde eşim maça gidiyo beni sinir ediyo sonrada vücudum istemiyo spermleri hamiş kalamıyorum işte sorunu buldum
maşallah bebişine büyüdükçe rahatlarsın canım dilek elif nasılsınız ilsu nasılsın canım iklimsu bebiş büyüyo mu

canım o zaman doğal sürecine bırakın. stres de çok etkiliyor tabi.
eşinin de çok üstüne gitme. o da öyle stres atıyor herhalde. sadece uygun bir dille anlatırsın, yumurtlama günlerinde gitmemesini rica et. sonuçta 3-4 gün. diğer günler gitsin.
ama sürekli burda olunca daha rahat olur herşey

esterya inş asılaman tutar canım hayırlı olsun

dileğim için herhangi bir yorumda bulunmayacağım onunla uzun uzun konuştuk zaten ..

yaprakcım merhaba gelmişsin bugun
nasılsın bitanem
ilayda hanımcık nasıllar
büyüyordur şimdi kocaman oldu artık
benimde az kaldı doğuma ,
haftaya tekrar kontrole gideceğim inş kilo almıştır bebiş

evet canım ilayda uyuyunca geliyorum arada.
ilayda iyi canım, büyüyor maşallah .
ninni dinletiyorum ona güzel uyuyor o şekilde. ben söylüyorum sanıyor herhalde yavrum ya.
sıcaklardan bunalıyor sanırım. eşimde onu iyice soyuyor. çıtçıtlı bodyle duruyor. bacalar falan çıplak. ben biraz tedirgin oluyorum aslında ama bişey olmaz merak etme, bunalmasın çocuk diyor. onun dışında çok iştahlı maşallah. uyanık olduğu zaman nerdeyse sürekli besliyoruz. çok ilgi istiyor. herkes onu sevsin öpsün koklasın bayılıyor.
bakalım seninki nasıl olacak. az kaldı canım ya. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. ayrıca o usg deki kilo ölçümünü çok dikkate alma. sen ona sonra kilo aldırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…