Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprakcım dediğin gibi kimsenin usg ölçümleriyle kilosu tutmuyor canım
genelde usg den düşük kilolu doğuyorlar

kıslar dün özgül mesaj atmış bana .hepinize çok selamı var.
dün dr a gitmişler bebek hala ters duruyormuş ve 2850 gr(masallah) .dr epeyce iri bir bebek ,ters olmasa da normal doğum yapamazdın demiş ..

ne söyliyebileceğim bilemiyorum ben
bu kadar mı dost olur bi insan
bu kadar mı kardeş :1hug:

herkese iyi geceler kızlar kimsecikler yok sanırım
Canım Adaşım bitanecik kardeşim ne olur üzülme belki bunları söylemenin kolay olduğunu düşünürsan öyle deil tüm kalbimle senin yaşadıklarını paylaşıyorum burdan yaprak haberi verdiğinden beri ellerim klavyeye gitmiyor ne yazsam ne desem bilmiyorum ama biraz daha sabır güzel arkadaşım çok zor ve uzun bir sınavdan geçiyorsun ama sen o güzel kalbinle bu sınavı geçeceksin ben sana GÜVENıYORUM hep derdikya allahım bize hayırlısını ve iyisini nasip etsin diye snada öyle olacak telefon numaranı kaydetmeyi malesefki unutmuşum bitanem özelden muakka ver konuşalım seni çok seviyorum sen herşeyin en iyiysine laiksin

Yaprak canım ılayda maşalllah çok iştahlı herhalde kilosuda baya iyiymiş benim ki 2 aylıkken 4.800 dü senin daha 1 aylık 4200 yazmıştın sanırım maşşalh yerim onu ben daha sanki dün gibi burdan hamilelik haberlerimizi verdiğimiz ama zaman akıp gidiyor canım bebeği çok sıcak tutma biraz soğuğada alışsın bizim ki kız bile oldu elbise giydiyorum artık teyzesi çok sevimli oluyorlar senin ki bir 40 ı çıksın gülmeye başlar daha bir tatlı oluyorlar benim edepsiz hafif kahkaha atıyor bile bizimki çok babacı babası geldimi mutlu ki sorma eşim akşamları yatırıyor ben uğraşsamda uyumuyor cilveler yapıyor ellerini yüzüne kapıyor yeni resimlerini çektik ekleyeceğim istiyorum ki siz teyzeleri her ayına büyümesine şahit olun minik ilaydayı benim için kocaman öppppppppppppppppp

ılsu canım hala çalışıyorsun sen demi bacım artık izne çık biraz dinlen doğumdan sonra çok yorulacaksın zaten özgüle benden de çok selam söyle bir dahakine maşşallah bebeği baya iriymiş erkek çocukları biraz iri oluyor .. canım senin minik prenses nasıl yoruyormu seni ben çok özledim hamile günlerimi tekmelerini hıçkırmalarını tadını çıkar bitanem şuan sadece sana ait bebeğin kendini çok yorma kilosunuda dert etme kilolu doğan çocuk kilolarını çabuk veriyor ama az doğan erken toparlanıyor benim minik geçen ay 1 kilo almıştı hem sen normal doğum düşünüyorsun çokta kilolu olmasın bebek ...

Zeytin canım doktor dıoğru söylemiş stres yapma gebelikte stres çok önemli rahat ol eşinide sıkma sadece kadının deil erkeğinde rahat olması gerekiyor bebek için ..

Esterya aşılama yapmışsın canım herşeyin hayırlısı allahım san hayırlısı ile sağlıklı sıhatli bir evlet daha nasip etsin kendini çok fazla yorma ve stres yapma

günaydın kızlar nasılsınız dilek elis ilsu iklimsu yaprakcım
evet stres çok önemli girmemeye çalışacam bakalım nasıl olacak
elif nasılsın canım
dilekcim buara görüşemiyoruz canım

oy canım elif farkındayım işlerim yoğun doğru düzgün nete giremiyorum arada okuyup çıkıyorum müdürüm (yeni) yavaş yavaş işleri devralmaya başladı ona anlatıyorum neyi nasıl yaptığımı
nasılsın strese girme bitanem seni dileği ilsuyu iklimsuyu yaprağı hepinizi öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan
dilek nerdesin canım yaaaa

merhaba arkadaslar hepinize
bugun işyerinde son günüm izne ayrılıyorum ve uzun bir süre olamayacağım. çok güzel şeyler paylastık burada yeri geldi beraber güldük yeri geldi beraber üzüldük .
herhangi bir gelişme olursa ben dileğe haber veririm o size bilgi verir.
kendinize çok ii bakın sizleri çok seviyorum
ara ara girmeye calışırım yine de

canım mrb buralardaysan özelden bana tel.gönder canım ben özelden yazmayı beceremiyorum bu arada evde net yok mu senin evden girersin yine burdan da görüşürüz

canım mrb buralardaysan özelden bana tel.gönder canım ben özelden yazmayı beceremiyorum bu arada evde net yok mu senin evden girersin yine burdan da görüşürüz

tamam bitanem özelden telimi atarım
evdeki pc bozuldu eğer laptop alırsam girerim :) net bağlı cünkü hala güzelim
ilsu canım allah sağsağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım bir nefeste kurtarsın
iklimsu nasılsın

saol sinemcim darısı basınıza inş

Herkese selam,

umarım hepiniz iyisinizdir.
sabah ilaydayı kalça usg için hastaneye götürdük fakat doktorların konseyi varmış işimiz öğleden sonraya kaldı.ben de bu arada bakayım dedim.

ilsu canım izne çıkıyormuşsun, senin adına çok sevindim. dinlenirsin ve bebişini güzel bir şekilde dünyaya getirirsin. inşallah herşey istediğin gibi olur canım. bizi habersiz bırakma. bir şekilde haberlerini alalım. sağlıkla, mutlulukla ve hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah. kendine ve prensesine çok iyi bak. dualarım seninle.

ne söyliyebileceğim bilemiyorum ben
bu kadar mı dost olur bi insan
bu kadar mı kardeş :1hug:

evet canım, biz dostuz ve kardeşiz. inşallah da hep öyle kalacağız.

laporoskopi ve histeroskopi ile ilgili bir başlık var inceledinmi bilmiyorum. geçen gün baktım ben. orada bu işlemlerden sonra hamile kalanlar var. o kişilerle bir görüşsene canım. nasıl bir yol izlemişler ne kadar sürmüş hamile kalmaları falan. bir sor bence.

evet canım, masallah çok iştahlı. meme bitiyor mama, mama bitiyor meme ve sonrada uyuyor. doktorumuz da kilosunu fazla buldu ve bu kadar yedirmeyin dedi ama ne mümkün. asla susmuyor açken. biz de mecburen besliyoruz. şu an daha kilosu çok belli olmuyor ama 2-3 aylıkken daha bir netleşecek sanırım. boyu da uzun. 55 oldu 1 ayda maşallah. boy konusu genetik gerçi. eşim de ben de uzunuz. o da uzun olur herhalde. sağlıklı olsun da kilo da boy da gelişir inşallah.

evet canım ya günden güne tepkiler değişiyor. artık beni ve babasını tanıyor sanırım. herkes 40 günden sonra daha da değişecek falan diyor. pazar günü 40 günümüz doluyor bakalım neler değişecek. sen şu 40. gün örf, adetlerini yapmışmıydın. neler yaptın mesela. suyuna altın atıp yıkamak falan. gittiğin yerlerden yumurta almak gibi. ay eşim çok dalga geçiyor ama yapıcam ben yinede. eskiler bişey biliyordur sonuçta dimi :roflol:

yaprakcım çok tşkler tatlım .
inş dediğin gibi sağlıklı bir şekilde doğumu yapıp kucağıma alırım .dinleme vaktim geldi .işyerinde azap gibi geliyordu bel sır ağrıları

ilaydaya masallah annesi gün geçtikçe uzayıp tombişleşiyor .40 ından sonra hem uykuları falanda düzene giriyor derler .
canım benim örf adettrn bilgim yok hiç inan .40 ı çıkınca mevlüt okuturlar onu biliyorum:)))

canım gerçekten maşalllah senin minik çok iştahlı olsun boyu uzunya kilosu ondan pek belli olmuyordur yerim onu ben güzelim bende kalça ultrasonu çektirdim genelde pek problem olmuyor dedi doktor zaten bir problem olsa çocuk doktoru fark ediyormuş ilk muayenede için rahat olsun burada işitme testi yapacaksan eğer bebek uyuyor olsun daha kolay oluyor bizimki uyanıktı ve bizi baya uğraştırdı ..canım 40 a gelirsek bende senin eşin gibi bu tür şeylere çok gülüyorum bana pek anlamlı gelmiyor ben hiç birşey yapmadım sadece banyosunu yaptı minik kızım bide ben yıkandım aynı gün oda annemin ısrarı ile kalk yıkan seninde 40 çıksın dedi asıl annenin çıkması daha önemliymiş ne bilim bacım saçma geliyor bana bilimsel olmayan hiçbir şeye pek sempati, ile bakamıyorum ama sen yinde netten araştır bişeyler bulursun seni ve ilaydayı çok öpüyorum kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…