- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.001
yapraknilcim ne guzel anlatıyorsun bebisini, Allah saglıklı uzun omurler versin insallah canım
herkese günaydın,
artık sabahları erken kalkıyorum. gece de 2 kez bazen 3 kez kalkıp ilaydaya süt veriyorum. büyüyor bebişim maşallah
ilayda babasındayken sizlere bir bakayım dedim ama zeytin hariç gelen olmamış.
zeytin nasılsın canım, eşin geldimi. yumurtlama durumu nasıl, eşin yetişebilecekmi. inşallah yetişir. ama bu ay yetişemese de artık burda sanırım ve önümüzdeki aylar olur inşallah.
dileğime ben de çok üzüldüm. keşke elimizden bişey gelse ve yardımcı olabilsek. sadece şu an onun durumunda olup hamile kalanlar nasıl bir yol izlemişler onu araştırabiliriz.
ben dileğe başlık açmasını önermiştim. o durumda daha çok bilgi toplar. bizlerde araştıralım, elimizden geldiğince yardımcı olalım.
ama benim eşim dileğin geçirdiği operasyonu biliyor ve operasyondan sonra hemen olmayabilir rahmin toparlanması 2-3 ay sürebilir demişti. inşallah o kadar sürmez ve önümüzdeki ay kendilğinden hamile kalır.
esterya inş asılaman tutar canım hayırlı olsun
dileğim için herhangi bir yorumda bulunmayacağım onunla uzun uzun konuştuk zaten ..
merhaba arkadaslar hepinize
bugun işyerinde son günüm izne ayrılıyorum ve uzun bir süre olamayacağım. çok güzel şeyler paylastık burada yeri geldi beraber güldük yeri geldi beraber üzüldük .
herhangi bir gelişme olursa ben dileğe haber veririm o size bilgi verir.
kendinize çok ii bakın sizleri çok seviyorum
ara ara girmeye calışırım yine de
canım mrb buralardaysan özelden bana tel.gönder canım ben özelden yazmayı beceremiyorum bu arada evde net yok mu senin evden girersin yine burdan da görüşürüz
ilsu canım allah sağsağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım bir nefeste kurtarsın
iklimsu nasılsın
ne söyliyebileceğim bilemiyorum ben
bu kadar mı dost olur bi insan
bu kadar mı kardeş :1hug:
Yaprak canım İlayda maşalllah çok iştahlı herhalde kilosuda baya iyiymiş benim ki 2 aylıkken 4.800 dü senin daha 1 aylık 4200 yazmıştın sanırım maşşalh yerim onu ben daha sanki dün gibi burdan hamilelik haberlerimizi verdiğimiz ama zaman akıp gidiyor canım bebeği çok sıcak tutma biraz soğuğada alışsın bizim ki kız bile oldu elbise giydiyorum artık teyzesi çok sevimli oluyorlar senin ki bir 40 ı çıksın gülmeye başlar daha bir tatlı oluyorlar benim edepsiz hafif kahkaha atıyor bile bizimki çok babacı babası geldimi mutlu ki sorma eşim akşamları yatırıyor ben uğraşsamda uyumuyor cilveler yapıyor ellerini yüzüne kapıyor yeni resimlerini çektik ekleyeceğim istiyorum ki siz teyzeleri her ayına büyümesine şahit olun minik ilaydayı benim için kocaman öppppppppppppppppp
İlsu canım hala çalışıyorsun sen demi bacım artık izne çık biraz dinlen doğumdan sonra çok yorulacaksın zaten özgüle benden de çok selam söyle bir dahakine maşşallah bebeği baya iriymiş erkek çocukları biraz iri oluyor .. canım senin minik prenses nasıl yoruyormu seni ben çok özledim hamile günlerimi tekmelerini hıçkırmalarını tadını çıkar bitanem şuan sadece sana ait bebeğin kendini çok yorma kilosunuda dert etme kilolu doğan çocuk kilolarını çabuk veriyor ama az doğan erken toparlanıyor benim minik geçen ay 1 kilo almıştı hem sen normal doğum düşünüyorsun çokta kilolu olmasın bebek ...
Zeytin canım doktor dıoğru söylemiş stres yapma gebelikte stres çok önemli rahat ol eşinide sıkma sadece kadının deil erkeğinde rahat olması gerekiyor bebek için ..
Esterya aşılama yapmışsın canım herşeyin hayırlısı allahım san hayırlısı ile sağlıklı sıhatli bir evlet daha nasip etsin kendini çok fazla yorma ve stres yapma
evet canım, masallah çok iştahlı. meme bitiyor mama, mama bitiyor meme ve sonrada uyuyor. doktorumuz da kilosunu fazla buldu ve bu kadar yedirmeyin dedi ama ne mümkün. asla susmuyor açken. biz de mecburen besliyoruz. şu an daha kilosu çok belli olmuyor ama 2-3 aylıkken daha bir netleşecek sanırım. boyu da uzun. 55 oldu 1 ayda maşallah. boy konusu genetik gerçi. eşim de ben de uzunuz. o da uzun olur herhalde. sağlıklı olsun da kilo da boy da gelişir inşallah.
evet canım ya günden güne tepkiler değişiyor. artık beni ve babasını tanıyor sanırım. herkes 40 günden sonra daha da değişecek falan diyor. pazar günü 40 günümüz doluyor bakalım neler değişecek. sen şu 40. gün örf, adetlerini yapmışmıydın. neler yaptın mesela. suyuna altın atıp yıkamak falan. gittiğin yerlerden yumurta almak gibi. ay eşim çok dalga geçiyor ama yapıcam ben yinede. eskiler bişey biliyordur sonuçta dimi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?