- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.081
ooo gülaycım cnm benim
çok sevindim cnm
hadi gözün aydın
kizlar ben sanırım hamileyim :)
idrar testim pozitif cıktı cuma gunu, kan testi yaptırdım 38 cıktı,
salı gunu tekrar yaptırıcam
bugun telrar idrar testi yaptım halen 2. cizgi var :)
iklimsu canım kızın çok büyümüş maşallahAllah nazarlardan korusun onu. ne kadar şeker bişey olmuş ya.
benimki de biraz büyüse, biraz daha ele avuca gelse daha da bir şeker olacak sanırım. benimki sarışın maviş gözlü, seninki de esmer güzeli maşallah. bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl değişecekler. yine koyarız fotolarnı, gelişimlerini izleriz.
canım avatarda değişmiş, bebişinle senin foton sanırım. ne güzel olmuş. geçen gün ben de değiştirmek istedim, ilaydamın bir fotosunu avatar yapayım dedim olmadı, sanırım boyutları, çözünürlüğü falan istenilen büyüklükten fazla. onu değiştirmenin bir yolu varmı bilmiyorum. ben de öyle bıraktım, çok uğraşmadım.
sinemcim inan her aklıma geldiginde herkes icin dua ediyorum
günaydın dilek nerdesin kız artık topiğe uğramaz oldun canım
elifim bizim için dua ediyomuş inş. kabul olur allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
herkese merhaba, tabi kimseler yok pazar olduğu için malesef. ama olsun.
kızlar ya sayfamız iyice gerilere düşmüş, 3. sayfalardan buldum. kimse girip bişey yazmıyor artık. ben de bebişten fırsat buldukça geliyorum işte neyapayım. ama sizler hep aklımdasınız.
bana bugünlerde çok fazla misafir geliyor. hatta dün gece saat 22.30 da bile misafirim geldi. yani günde 3-4 posta. bebişi görmeye geliyorlar. bir gelen tekrar geliyor. çok özlüyorlarmış bebişimi. eh gelsinler, misafiri severiz biz ama çok yorgunluk oluyor orası ayrı. bir süre daha böyle devam eder sonra azalır herhalde.
allah razı olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?