Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın kızlar nasılsınız elifim iyi olmana sevindim canım iklimsu sağol canım allah hayırlısını versin
elif güzel haberler verirsin inş. canım
dileğim nasılsın canım

herkese merhaba, tabi kimseler yok pazar olduğu için malesef. ama olsun.
kızlar ya sayfamız iyice gerilere düşmüş, 3. sayfalardan buldum. kimse girip bişey yazmıyor artık. ben de bebişten fırsat buldukça geliyorum işte neyapayım. ama sizler hep aklımdasınız.
bana bugünlerde çok fazla misafir geliyor. hatta dün gece saat 22.30 da bile misafirim geldi. yani günde 3-4 posta. bebişi görmeye geliyorlar. bir gelen tekrar geliyor. çok özlüyorlarmış bebişimi. eh gelsinler, misafiri severiz biz ama çok yorgunluk oluyor orası ayrı. bir süre daha böyle devam eder sonra azalır herhalde.

iklimsu canım kızın çok büyümüş maşallah Allah nazarlardan korusun onu. ne kadar şeker bişey olmuş ya.
benimki de biraz büyüse, biraz daha ele avuca gelse daha da bir şeker olacak sanırım. benimki sarışın maviş gözlü, seninki de esmer güzeli maşallah. bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl değişecekler. yine koyarız fotolarnı, gelişimlerini izleriz.
canım avatarda değişmiş, bebişinle senin foton sanırım. ne güzel olmuş. geçen gün ben de değiştirmek istedim, ilaydamın bir fotosunu avatar yapayım dedim olmadı, sanırım boyutları, çözünürlüğü falan istenilen büyüklükten fazla. onu değiştirmenin bir yolu varmı bilmiyorum. ben de öyle bıraktım, çok uğraşmadım.

Esterya nerelerdesin arkadaşım ya, hamilemisin yoksa.
hamile kalınca sayfadan firar edenlerden olma da, haberlerini alalım yani.
inşallah test sonucun pozitiftir.

kizlar ben sanırım hamileyim :)
idrar testim pozitif cıktı cuma gunu, kan testi yaptırdım 38 cıktı,
salı gunu tekrar yaptırıcam
bugun telrar idrar testi yaptım halen 2. cizgi var :)

kizlar ben sanırım hamileyim :)
idrar testim pozitif cıktı cuma gunu, kan testi yaptırdım 38 cıktı,
salı gunu tekrar yaptırıcam
bugun telrar idrar testi yaptım halen 2. cizgi var :)

ayyyyyyyyyyyyyyyy canım çok sevindim allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin, inş.değerlerin katlana katlana çoğalır çok tebrik ediyorum artık kendine çok dikkat edecekceksin unutmadana hergün ceviz fındık badem kuru üzüm bunlardan 3-4 adet yiyeceksin cep telefonu görüşmelerini kısaltıp tv ve pc fazla takılmayacaksın en önemlisi stresten çok uzak duracaksın ve yiğenime çok iyii bakacaksın ....

canım çok saol evet büyüyor bugün tam 3 ayını doldurdu teyzesi yarın doktor muayenemiz var bakalım sağlık durumumuz nasıl kilo aldık mı beni bir heycan bastı yine ne zman doktora gidecek olsak ilk düşükten beridir acayip kötü oluyorum sorma gitsin bir türlü atamadım üstümdem neyse ...
canım büyüse büyüse büyüdükçe daha haylazlaşıyor eskiden günün yarısını uykuda geçirirdi şimdi en fazla 1 saat uyuyup hemen uyanıyor onunla konuşmamı istiyor yalnız kalmak istemiyor tek başına uyanıkken bırakamıyorum kıyamet kopuyor ele avuca gelmeye başladıkça daha yaramaz oluyor ama daha ttalı oluyor ilk zamanlar ifadesizce bakarken şimdi mimik yapıyor gülüyor daha yeni yeni anne olduğumu daha derinden hissediyorum allahım herkese nasip etsin inşallah özelliklede canım adaşım dileğime
canım senin minik ilayda çok tatlım pamuk şeker gibi msşsllsh ben hep beaz tenli renkli gözlü bir bebeğim olsun isterdim pamuk gibi ama benim melek esmer oldu babası kar beyazı anası yine kumral iklimcik esmer kaydirigubbakcemile3

ay elifim günaydın kızlar
çok sevindim canım yaaaa allah kucağına almayı nasip etsin canım
ben sana dedim sakin ol strese girme diye canım çok sevindim yaaa allah sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip eder inş.
evet kızlar kimse girmiyo sayfaya artık

cok tesekkuler kızlar,

Insallah bu sefer Allah kucagıma almayı saglıkla sıhhatle nasip eder.
Iklımsucum tamam dikakt edicem dediklerini yiyecem :)
Kalb atısını gorunceye kadar is yerimde söylemeyi dusunmuyorum

sinemcim canım sen ve dilek icinde cok dua ediyorum arkadasım.
kucaklarımızda bebeklerle bir araya gelmetyi nasip etsin Allah

günaydın dilek nerdesin kız artık topiğe uğramaz oldun canım
elifim bizim için dua ediyomuş inş. kabul olur allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

günaydın dilek nerdesin kız artık topiğe uğramaz oldun canım
elifim bizim için dua ediyomuş inş. kabul olur allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

geldim fıstıkım
cuma kk ya giremedim
c.tesi de müsait değildim hiç
nasılsın bitanesi
keyifler nasıl
kaldık mı başbaşa
artık yeni hamişin
yeni annelerin
doğum yapacaklar olan
canlarımızın duaşlarıyla
bizde tez zamanda hayırlısıyla hamile kalıcaz

canım benim zor gerçekten
allahım yardımcın olsun bitanem yaaa
misafir iyi hoş da
işte bi yere kadar yaaa
pamuğumu mavişimi öp kokla benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…