Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

:1hug:
ayy güzelim yaaa
nerelerden buldun beni
ilk fırsatta arıcam seni

dileğim allah kucağımızı boş bırakmasın canım ikimizinde çifter çifter olur inş. allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder bizlere ve olmayanlara

kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra .....

nasılsınız geçmişi okuyamadım ama inşallah herkes iyidir .....

dileğim canım sen nasılsın? sinem esterya yaprak ..... ???

elif izine ayrıldı ..... iklimsunun kızı idi sanırım resimdeki çok güzel maşallah yavrusuna .....

darısı hepimizin başına olsun.....

biraz bahsedeyim kendimden

normal doğumu çok istememe rağmen rabbim nasip etmeyecek gibi görüküyor .. benim yaramaz oğlum hala oturuyo içeride sezeryan olacağım anlayacağınız... bu gün geldim dr.dan....temmuz 2 gibi tekrar
gitmem lazım artık 10 gün içinde çağırmaya başladı nst ye bağlanıyorum... temmuz 20 de 40.haftam doluyor kızlar benimde ... sezer olunca sanırım o tarihden önce alırlar....
hayırlısı olsun diyorum üzüldüm ama nasipden ileri gidilmiyorki......

hazırlıklarımızda bitti gibi bi eksiğimiz kalmadı... çok şükür.....

ama kızlar benden tavsiye alış veriş işini son aylara bırakmayın insan ağırlaşıyor dilediği gibi gezip bakamıyo. valla ben öyle oldum :-

inşallah herkes ağrılıda olsa uykusuzda olsa bulantılıda olsa hamileleği tadar bu güzelliği yaşar ve meleklerini hayırlısı ile kollarına alır .... rabbim tez zamanda nasip eylesin... amin.....

ayyy özgülüm canım benim yaaaaaa
sezeryan için üzülmüşsün ama
olsun be gülüm hayırlısı hangisi ise senin ve yakışıklım için o olsun bitanem
gülüm yaaa söylediğin son cümle çok güzeldi
allahım yardımcın olsun
fırsat buldukça yine gel olur mu
allaha emanet olun
yaa ne diyeyim ki
ilsu da sende çok özelsiniz yyaa
kıyamıyorum size
koyamıyorum sizi bi yerlere

slm özgülüm az kalmış canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
diloşş adet tarihin ne zaman canım

günaydın elifim nasılsın canım dr. gittin mi
dilekk nerdesin yaaa bu ay kendiliğnden gelecek meleğin canım
yaprak ilsu iklimsu öpüldünüz
özgülll

kizlar ben sanırım hamileyim :)
idrar testim pozitif cıktı cuma gunu, kan testi yaptırdım 38 cıktı,
salı gunu tekrar yaptırıcam
bugun telrar idrar testi yaptım halen 2. cizgi var :)

canım çok tebrik ederim seni. inşallah bugün kesinleşir hamileliğin. ama bence idrar testleri pek yanıltmaz gibi geliyor. yani 2 kez çift çizgi çıkması tesadüf değildir. hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

canım benim zor gerçekten
allahım yardımcın olsun bitanem yaaa
misafir iyi hoş da
işte bi yere kadar yaaa
pamuğumu mavişimi öp kokla benim için

canım misafir gelsin, her zaman da geliyor zaten. başımızın üstünde yeri vardır. her türlü ikramımızı da yaparız. çünkü böyle gördük ve böyle öğrendik. eşim de çok sever misafiri hatta bazen ben üf püf yapınca kızar bana. ama bebekli insanın evine gece 10.30 da gelmek pek doğru değil. ama ne yapacaksın işte. kovacak değiliz tabi.

canım maviş pamuğunu öpüyorum senin için merak etme dilek teyzesi ah bir de kendini görüp de öpüp koklasan çok daha güzel olur. bursaya yolun düşerse mutlaka beklerim. bizi alışkınız misafire. tabi diğer arkadaşları da beklerim. yolunuz düşmese de gelin yani.

canım çok az kalmış ya, hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu inşallah.

son aylarda alışveriş çok zor biliyorum. biz de öyle yapmıştık. ama seninki sıcaklara denk geldiği için daha zor olur. bence çok dikkat et kendine, çok güneşte kalma, sürekli dinlen ve bol sıvı al.
tabi canım hamilelik çok güzel ama bir de bebişini kucağına al bak onun tadı bambaşka.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

kızlar nerelerdesiniz ya, gittim geldim kimse uğramamış sayfaya.
ilsucuğumun kulakları çınlasın o olsa mutlaka uğrar, bir iki yorum yazardı.

dileğim canım benim buhranlarda değilsin dimi hayatım, senin de pamuğun gelecek yakında. çok beklemeyeceksin bu sefer merak etme tatlım kaydirigubbakcemile5.

esterya ne oldu test sonucun, hiç yazmamışsın.
ben demiştim ama bu kızlar hamile kalsın sayfaya uğramayacak diye, dediklerim çıkıyor mu ne ?lmaz:

herkese mrb,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
herkese iyi geçmişi okuduğum kadarıyla özgülcüğüm doğuma az kalmış canım hiç dert etme sezeryan okadrda korkulacak bişey deil bende yaptım şimdi gayet iyyim hiçbir problem de yok hayırlısı allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin
ılsu canım girmiyorsun sayfaya çok özledik seni ara ara uğra canım ya
Yaprakcığım pek kimsecikler yok hamile kalan zatn pek uğramıyor doğuranlarda yoğunluktan uğrayamıyor yani herkesin bir nedeni var minik prensesini öp benim içinde
Canım adaşım nasılsın bitanem gelenin iyi büyüyor benim damat ne zaman geliyor bak şimdiden çok taliplisi var ama ben diyorum ki onun beşik kertiği var ya ...

Kızlar bu arada p.tesi iklimi doktora götürdük herşey yolunda dedi doktorumuz yaklaşık 900 gr almış doktor iyi diyor ama bana az gibi geliyor boyumuz 61 cm kilomuz da 5.640 gr olmuş zatüre aşısını oldu bide işte böyle

kizlar ben dun tekrar baska lab da test yaptırdım 198 cıktı degerim sasırdım kaldım. doktorum bir kac gun sonra tekrar yapmamı istedi saglıklı mı degilmi gebelik takip etmek lazımmıs

Ne olur dua edin kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…