- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.121
kizlar ben dun tekrar baska lab da test yaptırdım 198 cıktı degerim sasırdım kaldım. Doktorum bir kac gun sonra tekrar yapmamı istedi saglıklı mı degilmi gebelik takip etmek lazımmıs
ne olur dua edin kızlar ya
Kızlar bu arada benİ ÜnÜversİte hastanesİne sevk ettİler bazı teetler yapılması gerekİyormuŞ oda normal hastanelerde yokmuŞ kan pırtılaŞmasından ŞÜpelenİyorlar hayırlısı bakalım
genelde bu araştırmayı üniversite hastaneleri yapıyor gülaycım
kan grubun negatif mi gülaycım
aman yaa nedir bu çektiklerimiz di mi yaaa
kizlarrrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnn,
cumartesi gununu iple cekiyorum, eger beta hcg 700 un ustune cıktıysa guzel katlanıyor demek ve biraz olsun icimin rahatlaması demek.
Canım dilegim bu aralar yumurtlama gunlerinde cok dua ediyorum onun icin, sinemcim senin icinde, zaten ben hep allah her isteyene hayırlı saglıklı evlatlar versin , evladı olanlarada saglık sıhhat kolaylık versin diyorum.
Kizlar bu gun kandil hep birlikte cok dua edelim..
vallahi hiç sorma bari baştan deseler oraya giderdim ama yok illa süründürecekler neyse geç olsun güç olmasın allahım herkese hayırlısını nasıp etsin benide içinden ayırmasın canım arkadaşım kan gurubum pozitif senin bi bilgin varmı bu hastalıkla ilgili negatiflerdemi oluyormuş
arkadaşlar bendede aynı sorun var adetime 2 gün kala gebelik testi yaptım evde biri tam digeri yarım çıktı
adet zamanımın geçmesini bekleyemedim çünkü inanılmaz karın ve kasıklarımda agrı vardı öksürdügümde falan yumurtalıklarım fırlıyor gibi oluyordu
dün gittim muayanede gebesin dedi yalnız dış gebelik görünüyor kan test, yapalım dedi
sonuç çok düşük çıktı degerim şu beta_hcg 433.2
çok düşük biliyorum yarın tekrar gidecem ayrıca kesede görünmüyor ,kürtaj olmam inşlh
slm kızlar nasılsınız elifim inş. canım artar değerin keseyide görürsün kalp atışlarını da canım
dileğim allah sana bana ve olmayan herkese hamişliği yaşatsın hayırlısıyla
kizlarrrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnn,
cumartesi gununu iple cekiyorum, eger beta hcg 700 un ustune cıktıysa guzel katlanıyor demek ve biraz olsun icimin rahatlaması demek.
canım dilegim bu aralar yumurtlama gunlerinde cok dua ediyorum onun icin, sinemcim senin icinde, zaten ben hep Allah her isteyene hayırlı saglıklı evlatlar versin , evladı olanlarada saglık sıhhat kolaylık versin diyorum.
Kizlar bu gun kandil hep birlikte cok dua edelim..
canım yaaaa
valla bu dr ların en sevdiği şey bizi uğraştırmak ne yazık ki
eşi pozitif kadın negatif kan grubu olursa kan uyuşmazlığı olur diye biliyorum ben
kan pıhtılaşması hakkında pek bi bilgim yok açıkcası
ama çok sevdiğim bi arkadaşımda da kan pıhtılaşması sorunu var
ve kan grubu negatif
bence sen bunlarla kafanı karıştırma
hiç düşünmemeye çalış
nasıl olsa iyice bi araştıracaklar
inş. bi sorun çıkmıcak güzelim
sen içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?