Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

nasıl güzel bi arkadaşsın sen yaaaa
inş. duanı kabul eder mevlam

canım bhcg takibini bir yerde yaptır yoksa yanılma oluyor hepsi ayrı deyer çıkarır yoksa karşılaştırman güç olur kafan karışır

bende bi bomba var ama söylememmmmmmmm
ilgili kişi söyler
bekleyinnnnnnnnnnnn

mrb canım nasılsın görüşmeyeli bir türlü denk gelemiyoruz seni arayacağım am akısmet olmadı bu minik iklim pek fırsat vermiyor canım bu ay ara veriyorsunuz demi aşılama yapılınca 1 ay ara demiştin geçen ay bu ayda geçerli mi ne yapmayı düşünüyorsun doktor ne diyor pek konuşamadık
bu arad çok kötüsün söylesene haberi gıdıklıyon yumurtlamıyon bacım ben ç.ok meraklıyımdır çatlarsam görürsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
klava:klava:

bende bi bomba var ama söylememmmmmmmm
ilgili kişi söyler
bekleyinnnnnnnnnnnn

kız diloş ne süpriziymiş bu böyle. pazar pazar pc yi açtım bir baktım bomba haber varmış ama ne olduğu belli değil.
benim bir tahminim var aslında esteryanın kan değerleri katladı sanırım yoksa ikizi falan mı olacak. dün sonuç alacaktı ama ben pc ye giremedim yoğunluktan. inşallah öyledir.
darısı senin bombayı patlatmaya inşallah.
aslında ilk etapta seninle ilgili diye düşündüm ama ilgili kişi söyler deyince aklıma esterya geldi. yoksa ilsu mu doğurdu. ama daha erken ya. o normal zamanını bekler inşallah.

nasıl güzel bi arkadaşsın sen yaaaa
inş. duanı kabul eder mevlam

sen de öylesin canım benim :1hug: a.s.

dün kızıma bebek mevlütü yaptık kızlar. Allah kabul eder inşallah.
oldukça kalabalıktı. eşimin sülalesi çok kalabalık. o yüzden ben 2 haftadır mevlüt yapıyorum. eşimin ve benim tarafımı ayırmak zorunda kaldım. zaten 2 taraf çok samimi değil. arada bir soğukluk var geçmişten gelen ben de böylesinin daha uygun ve güzel olacağını düşündüm. öyle de oldu. yani istediğim gibiydi herşey. biraz masraflı oldu ama prensesim için değer.
bir ara mevlüt kıyafetli fotosunu eklerim. darısı sizlerin başına inşallah.

kizlar cmtesi kan testi yaptırmadım usendim..
ama bomba suydu cuma dr gittim dr 4mm lik ufak bi kesecik gordu ama henuz bisi soylemek icin cok erken dedi.
tekrar cuma gunu gidicem :)

yapraknilcim mevlutun hayırlısı olsun canım.

sinemim nasılsın calısmalara son hızla devam dime..

dilegimde tatile gidecekmis , ozliycem onu

günaydın canım kesenin görünmesine sevindim haftayada bakarsın kalp atışları duyulur canım inş. dileğim iyi tatiller
ben son hız çalışmalara devam kızlar
yaprağım mevlüdünü allah kabul etsin canım
özgül ilsu iklimsu nasılsınız

sağolun kızlar darısı sizlerin başına inşallah a.s.

kizlarrrrrrrrrrrrr bugun betahcg yaptırdım 1931 cıktı degerim :)

canım tebrik ederim çok sevindim senin adına.
dualarımız kabul oluyor bak. darısı en kısa zamanada dileğin ve sinemin başına inşallah.

canım senin alttaki takvimin doğru mu? yani 4 hafta 2 günlükmüsün gerçekten. eğer öyleyse değerin çok yüksek. ikiz falan olmasın. kaç yumurtayla aşılama yapılmıştı sana. 2 veya daha çoksa olabilir yani. niye olmasın. hadi hayırlısı.
kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah. kendine dikkat et canım.

canım takvim dogru, degerimg ercekten yuksek mi bilmiyorum ama katlamasına cok sevindim.

Allah ne verirse kabulum canım ister tek ister ikiz olsun saglıklı olsunda

canım takvim dogru, degerimg ercekten yuksek mi bilmiyorum ama katlamasına cok sevindim.

Allah ne verirse kabulum canım ister tek ister ikiz olsun saglıklı olsunda

canım kan değerlerin oldukça iyi yaprağın dediği gibi ikiz olabilir hadi hayırlısı allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin

sanmıyorum canım ya

biliyorsun asılama oldu , normalde ben 16-17 gunlerde yumurtlardım
aşılama ise adetin 10. gunu oldu o nedenle normalden yuksek duruyor sanırım

sanmıyorum canım ya

biliyorsun asılama oldu , normalde ben 16-17 gunlerde yumurtlardım
aşılama ise adetin 10. gunu oldu o nedenle normalden yuksek duruyor sanırım

esterya ne yaptın canım. tekrar gittinmi doktora. yarın falan kan testini tekrar yaptır bence.

canım ben aşılama gününü bilemem tabi de hamilelik haftana göre yüksek geldi değerin. yani bir çok kişi bu haftada hamile olduğunu farketmez bile. ama sen aşılama olduğun için 12 gün sonra test yaptırdığın için hemen öğrendin. doktor keseyi bile gördü diyorsun. bence bu sefer hayırlısıyla herşey yolunda gidecek inşallah. ben de ilk gebeliğimde sorun yaşadığım için 2. ye hamile kaldığımda doğru dürüst sevinememiştim bile. hep bir problem olur korkusuyla yaşadım. kalp atışlarını duyduktan sonra biraz rahatlamıştım ama sonra yine yok ense kalınlığı, yok 2 li test, 3 lü test falan hep stres. bizim yaşlar da ileri olduğu için o yüzden daha bir stresli oluyor insan. ama Allah'a şükür sağlıklı olarak aldım prensesimi kucağıma. darısı senin başına.
sen de prenses istiyordun değilmi. tabi önce sağlıklı olmaları önemli. cinsiyet hiç önemli değil. ma kız çocukları çok tatlı oluyor ya. inşallah senin de kızın olur. hayırlısı olsun canım. darısı tüm isteyen arkadaşlara olsun inşallah.

dilek nerelerde ya, gelmiyor artık buralara. canıııım arada ses ver ya. olmuyor buralar sensiz. bak sırayla hamişler artıyor. bu sayfada hamiş olmayan kalmaz sen merak etme. içini ferah tut, güzel kuşum benim.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…